O iyi geliyorBileklere kadar kuzu ayaktayım diye. Karbonatlı kayatuzlu su okudum internette deniycem akşam bakim
Ben yazın çok sık kullanıyorum topuklu ayakkabıya iyi geliyor akşam rahatlatiyorTuzlu suda iyi gelirmil bende duydumda hiç denemedim.
Yenimi oldu varmıydı önceden?
evli değilim evlenmicem kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaklımı peynir ekmekle yemedim kız evliliğe hayır
peynir varsa o halde künefeye de evetzaten ekmeğe karşıyım miu cum ekmekle yiyemezsin. yersen
ama peynirle yiyebilirsin o da varsabence yok
Ben gönderdimherkesler en az 1 lt suyu mideye gönderdi mi??????
Sanki şansını zorladın gibi
peynir varsa o halde künefeye de evet
Patates gereksizdi haklısınYine iyi atlatmışsın
Ben yağa karşı değilim, hatta mayonezde ketojenik diyette kullanılıyor.
Patates kız. Çok gereksiz
3 çatal olan doğum günündü bisey demiyom.
Amaaa ne diyorum bugün karbon yasak sana
rana kızın mı ? oyyyy maşallah ne kadarlık?Rana hanımı uyuttum kk da sana takılıyom ne yapaym.kıloyu sorma ya 3 gundur reglım o yuzden sısım kılo da odem gıtmıyo takılı kaldm 68.5 da bu hafta
ye yeBen miunun aşkıyım herseyi yiyebilirim torpilliyim diyorum inanmiyolaaadimi mium ben senin bitanenim bana herseycikler serbest
Eehhh zamanı geldıgınde sorarım sana bunu evlılıge hayırmıs mıs mıısss hhııhhhh
ördeğim sana akroştiş neyin yazdım sinirlenmeyeyim diyorumpeynir varsa o halde künefeye de evet
Hoşgeldin kaptan
Ben gönderdim
dozer değildir o dozer olsa duramazsınVeli toplantisindan ciktim uzerimden dozer gecmis gibi hissediyorum
İyi spor oluyor amaHep ayaktayım kuzu hep. Merdiven in çık, ürün düzelt, barkod yazmak için çömel kalk müşteriye koştur bi de sabah öğle yürüyüş yapınca ayaklar iptal oluyo artık
Hadi canımmmmmmmmmmmm harikasın yahu.. spor da yapıyon demi sabah yürüyüş mü yaptydın?Ben 2 gönderdim suyu kaptan @MiuLego
Yapmazmıyım 2 saat tempolu yürüyüş yaptımda geldimHadi canımmmmmmmmmmmm harikasın yahu.. spor da yapıyon demi sabah yürüyüş mü yaptydın?
işte bu be yansın yağlaaarYapmazmıyım 2 saat tempolu yürüyüş yaptımda geldim
reddettim hoş gelmeyi
bu kadan sıradan HOŞGELDİN mi yapılır la insafsız büşra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?