- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
O kadar tatlı dilden böle tatlı bi mesajjjjj
Tebrikler kuzu artık gitsin 7ler 6lar bile uçsun çabucak ama daha görme lütfenhepfit inş inş balımmmm
İstikrarlı öğretmen sana denir
Gece bir şey ödem yaptı herhaldeistikrar önemlidir ama en azından artı değil diyelim yoksa vurulurdun hepfit
Tebrik ederim canım ama kilo oranına göre çok az bence az gaza basmalısın
Ördekim vurmaktan kurtuldun hadi bakalımçok az ama o -100 haftaya en az 500 isterim nasıl o artılar temizlenir öyle yaza kadar 100 100 olmaz hepfit
Deyneb az kır şu istikrarı kızhepfit
Ahahahaha@MiuLego tebrikler kaptanım
Tebrikler canım inceliyorsun zayıflamanın yanı sıra harikahepfit
Tebrikler canım çok güzelhepfit
İstikrarlı Nevo az sende kır hadi geri gelsin biraz
Bu hafta daha da iyi olacak inşallah kuzum
Bonuscan vurulacaksın üzgünüm haftaya bununda acısını çıkart
Eki Görüntüle 2136421
Tebrikler canım sende az olduğunun farkındasın ama eksi mi eksi o da güzel diyelim
Tebrikler canım çok güzel @hepfit
Tebrikler canım sabah ödemi bence de az gitmiş
Esram niye böyle oldu ki bence vücudun tuttu üzülme haftaya daha da iyi olursun kuzum inşallahhepfit
hepfit İğdem niye böyle çıktı ki kuzu geri mi aldın hayırdır çok geçmiş olsun erteleme git hemen
Ahahahha yerim seni
Teşekkürler ördekim canım arkadaşım
Yerim seni
Tebrikler abla haftaya daha da iyi olur inşallah olur böyle az az gitmeler @hepfit
Tebrikler canım çok güzelKardeşin içinde hayırlı olsun Rabbim mutlu etsin inşallah bizimde az kaldı ne güzel heyecanlar stresli bir o kadar da
Tebrikler canımkediler de diyet mi yapıyor kıyamam ya bizimkine yaptırsak
Kuzu bugünden itibaren bendesin
Mali ödem de olsa vuracağım mecburen ama çok üzüldüm inşallah haftaya daha da çok verirsin
Eki Görüntüle 2136422
Ahahahh Aus gelsin benimle 52-53 olmaya razıyım ben öyle takılırım
Teşekkürler canım
Az kaldı az alacağız seni de inşallah gruplara
Niye beğenmedin kız bizde değil grupta değil korkma
Lunyammmm tabiki ama iki gündür değil buraya gelmye duyumu tamamlamaua bile vaktm olmadı..cok yogun ve getgin bi gün grcrdm..cok şükür cumsrtesi misagrlrri atlattm...ve masada 10 cesit cardı..ama cıs yok bunu yazıp bi aferin almak isterdim ama hiic vaktşm olanafıkii @Lunya
Rabbim şifalar vetsin inş bi an önce toparlansınnnnnn kuzuCok trrliyodu ve surekli hasta
Her ay araliksiz antibiyotik kullandik
Surekli oksuruk var surekli burun tikali
Vajinada yemyesil bi akinti oluyordu
Bide bi kac ay once domuz gribi oldu
Doktoruda bu kadar sık hastalanmasi normal degil dedi bagisikligini baskilayan bisey var dedi
5 tup kan alip tum tahlillerini yapiyorlar
Ne kullanıyonuz sizGece ruyamda esim olmadan oglumu almisim arabayla bi yere gidiyomusum giderken benzinim bitiyo yollari fln karistiriyom hatta bi ara @malipina buralardadir onu arayayim diyom.sonra meğer ben gide gide sivasa gitmisimbi tane ev goruyorum kadinlarin kaldigi oraya gidiyorum diyorum yolda kaldim fln fln anam meger orasi da sivasin geneleviymis patron olacak kari da beni birakmiyo kucagimda bebemle kötü yola dusurecek tabi buldu zayif filinta gibi beni sonra bakiyom sarjim bitmek uzere aceleyle esime konum atiyom o da yanlis konum gidiyo fln ama sonunda gelip aliyodu beni herifim igdedali
Vermeeeem benim o taçhoşbuldum cocommmmmmmmmmmmm
o neydi gızzzzzzzzzzzzzzzzz hakkaten? banlar kraliçesi miu oldumNego den devraldım tacı artık ben
ben de iyiyim kuzum. Sunum hazırlıyom, buraya bakıyom. Çünkü de özlemişim ki çok
Şimdi şöyle anlatayım diye, cümleme başlarsam sonu fena olacakNevreste hocam iyi akşamlar.
Size bir sorum olacaktı
kan vücudumuzda dolaşırken yolunu nası buluyor? Nası oluyor da kaybolmuyor
Ben artık kilo vermeyi geçtim sabit kalmaya çabalıyorum
Sen buraya uğrar mıydın :))Şimdi şöyle anlatayım diye, cümleme başlarsam sonu fena olacak
Sen de mi brütüs
Profilim yüzünden özel mesajlar alıyorum.Tabi hocam diye başlayan
Birkaç kez yazdım ama kimse görmedi:)Sen buraya uğrar mıydın :))
Seni görmeyen miu gözünü dağlasınlarBirkaç kez yazdım ama kimse görmedi:)
Şimdi şöyle anlatayım diye, cümleme başlarsam sonu fena olacak
Sen de mi brütüs
Profilim yüzünden özel mesajlar alıyorum.Tabi hocam diye başlayan
Korktun muuuuğğğğğ
Sen beni hep görürüsün biliyorumSeni görmeyen miu gözünü dağlasınlar
HOşbuldum nevoşummmBen artık kilo vermeyi geçtim sabit kalmaya çabalıyorum
Miu'm bu sıra çok yoğunumBak bugün ilk kez pc başına geçtim veya oturdum diyeyim Sonra gelince biraz ortadan dalmak oluyor Yoksa ara ara okuyorum
Hoşgeldin sefalar getirdin
HAbibte 'm gelmiyor diye gelmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?