Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim bildiğim @Ausencia gelr bu miunun ağzının payını verir
Yiyosa gelsin
Vermeeeem benim o taç bir kraliçe kolay olunmuyor
Hadi lensenin ban kaç gün sürdü?

Bak benimki en uzun sürdü çünkü de artık ban kraliçesi benim ben miu
@MiuLego son lokmalarını yee...

yarın detoks time

Hazırım dostım. Ayran aşı yapmaya üşendiğim için ananas aldım marketten. Yarın ananas detoksu

Veeeee salı da inşallahdayanabilirsem

Sonuçta bir mortim var yenmem gereken

Anaaaam beni kışkırtıyor gidip ban yiyecem ben

Yok canım çok sıkı olmasada hala korumadayım
Hamur işi yemiyorum hatta ekmeğimi kendim yapıyorum şu sıra kepek,yulaf keğeği,tam buğday karışık falan
Sadece bulgur,mercimek,fasulye gibi yiyeceklerin günü yok ödem yapar korkusu yok.Çünkü biliyorum mutlaka geçiyor...
63-64 arası oynuyorum.Biraz üste çıksa hemen sıkı yönetime geçeceğim...Ramazanda daha çok dikkat edeceğim inşaallah.
Spor yok ama çok yürüyorum ve çok yoğun geçiyor günlerim

Masumun ifine çok özeniyorum, yapabilir miyim acaba denesem
Çok rahat yapabilirsin ama asıl ÍF yonteminde 12.00 ile 20.00 arasında yemek var. Sabah yağ yakim tüm gece dinlenmis vucutta daha fazla. Ama her türlü 12 saat açlık vucudunda hücre yenilenmesine büyük etken ve karacigerinin düzgün calismasina yardimci. Dene mutlaka vücut bir süre sonra açlık hissetmiyor ve saldırır gibi yemek yemiyorsun

Heh tamam. Harika bi süreç. Bence korumaya almanın da biraz zamanı gelmişti nevoşum. Her cuma tartı bildiiryorsun bakalım koruyabiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…