Sen beni hep görürüsün biliyorum
Biz kocaya şöyle bakıyoz dimi hippoYüzüne bile böle bakmıyom kızz :))
Çok bilgili ve dolu bir üyeyim
Az önce gördüm ben de
Çok geziyorum değil mi Miu'mHeralde yani. Nereleri gezdiğine kadar takipteyim
Yiyosa gelsinBenim bildiğim @Ausencia gelr bu miunun ağzının payını verir
Hadi lenVermeeeem benim o taçbir kraliçe kolay olunmuyor
Ek olarak oruç sagliga ne katıyor
EVet kuzum buny biliyordum. Tam bir arınma oluyor aslında..Ek olarak oruç sagliga ne katıyor
Eki Görüntüle 2137101
Anaaaam beni kışkırtıyor gidip ban yiyecem benYiyosa gelsin
Hadi lensenin ban kaç gün sürdü?
Bak benimki en uzun sürdü çünkü de artık ban kraliçesi benim ben miu
Hazırım dostım. Ayran aşı yapmaya üşendiğim için ananas aldım marketten. Yarın ananas detoksu
Veeeee salı da inşallahdayanabilirsem
Sonuçta bir mortim var yenmem gereken
Durmuyorsun kiÇok geziyorum değil mi Miu'm
Yok canım çok sıkı olmasada hala korumadayımHOşbuldum nevoşummm
Sen gel dümdük dal yoğunluktasın bişey olmaz
Merak ediyorum yoksa benaklıma kötü kötü şeyler geliyor pastalar börekler kebaplar gömüyorsun sanıyorum kalbim sıkışıyor sonra
Ooooooo yarış mı var. O zaman önce ben yiceAnaaaam beni kışkırtıyor gidip ban yiyecem ben
m. Hatta yürek yedim şuan sana sataşıp ban yicemAnaaaam beni kışkırtıyor gidip ban yiyecem ben
Var canım olmaz mıDurmuyorsun kio kadar gezecek yeri var mı oraların yaaaa
Çok rahat yapabilirsin ama asıl ÍF yonteminde 12.00 ile 20.00 arasında yemek var. Sabah yağ yakim tüm gece dinlenmis vucutta daha fazla. Ama her türlü 12 saat açlık vucudunda hücre yenilenmesine büyük etken ve karacigerinin düzgün calismasina yardimci. Dene mutlaka vücut bir süre sonra açlık hissetmiyor ve saldırır gibi yemek yemiyorsunMasumun ifine çok özeniyorum, yapabilir miyim acaba denesem
Ay azcık ucundan baktım ama bi çay falan içeyim. Kendime geleyim. Sonra menüleri toplamaya ve sohbete geliyorum canımsılar
Bişeyden de eksik kalNe kaçırıyorum ben
Çok bilgili ve dolu bir üyeyimEşsiz bilgilerimden faydalanabilirsiniz Estetik konusunda duayenim
Heh tamam. Harika bi süreç. Bence korumaya almanın da biraz zamanı gelmişti nevoşum. Her cuma tartı bildiiryorsunYok canım çok sıkı olmasada hala korumadayım
Hamur işi yemiyorum hatta ekmeğimi kendim yapıyorum şu sıra kepek,yulaf keğeği,tam buğday karışık falan
Sadece bulgur,mercimek,fasulye gibi yiyeceklerin günü yok ödem yapar korkusu yok.Çünkü biliyorum mutlaka geçiyor...
63-64 arası oynuyorum.Biraz üste çıksa hemen sıkı yönetime geçeceğim...Ramazanda daha çok dikkat edeceğim inşaallah.
Spor yok ama çok yürüyorum ve çok yoğun geçiyor günlerim
Bunu sen istedinOoooooo yarış mı var. O zaman önce ben yice
m. Hatta yürek yedim şuan sana sataşıp ban yicem
Profilimde yazanlara inanmayınBişeyden de eksik kal
Benim başka konularda da sorum olacaktı ama malum annem var her an gelebilir
Madem özelden yazılıyormuş biz de öyle yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?