Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bunu sen istedin
Seni hiç sevmiyorum sadece kendimi seviyorum artık taaam mı

Koktunmuuuuuu
Sevilmediğime çok mutlu oldum diyecektim ama daha önce bu kontenjanı başkası aldı. Beni sevmediği için mutluluktan göklere uçtuğum, gurur duyduğum başkası var eflalim ilk sıramda üzgünüm. Go home !

Geçen gün kahvaltı yapma olayına denk geldim. Senle aynı fikirdeyim çakıl. İşim dolayısıyla erken kahvaltı yapıyorum ve o günlerde gerçekten zorlanıyorum... Ama 12- 18 rutini olunca sıfır açlık ve midem daha rahat kendimi daha iyi hissediyorum. Sabah da kahve içiyorum genelde... Bu ara düzenim şaştı toparlanınca ben de if e dönecem.
2 öğün yeterli 3. öğün hastalıktır diyordu bi bilim insanı

Heh tamam. Harika bi süreç. Bence korumaya almanın da biraz zamanı gelmişti nevoşum. Her cuma tartı bildiiryorsun bakalım koruyabiliyor musun
63.900'ü aşınca hemen toparlamak lazımYok Miu'm merak etme ben bu kiloya zor geldim öyle kolay kolay tekrar yukarı çıkmayacağım1 gün veya 2 gün birşeyler yersem 5 gün daha dikkatli oluyorum
Bugün örnek vereyim sabah 1 dilim ekmeğe eş değer kendi yaptığım ekmeğimden yedim kahvaltıda gerisi yumurta-peynir-domates-zeytinAkşam 3 kaşık bulgur pilavı 1 kase kereviz salatası-3 kaşık biber kavurmave inan bugün hem yürüdüm hem de çoğunluk hareket halindeydim

Kim di la o? Bi felsefeci idi. Ay kimdi? Sokrates mi? Kimdi ya aklıma takıldı şimdi

Bul onu banagit feylosofuna sor o bilir

Zengin detoksu o

Harikasın yahu. İşte bu anlattığın aslında tam anlamıyla koruma. Koruma hunharca terleten spor yapılmasını kimse beklemiyor zaten. Günlük hayat rutininde bu çok zor. Ama hareketlilik şart. Buna da en güzel örnek yürüyüş. Veee yediysen ertesi günler dikkat etmek. Her zaman yediğinden bir gün fazla dikkat etmek lazım korumada haftalık. Heee ama yürüyüş varsa zaten günlük yediğini eritiyorsun bile:)

Oooo tripli ve sert bayılırımkız pikniğinize falan bayıldım eflal mis gibi temiz havada.. çocuklar doğada oynamış falan nasıl sevindim anlatamam
Çocuklara yaradı akşama kadar tozun toprağın içinde, küçüğü annemde yıkadım en son o kirle götüremezdim eve kocamla modumuz her zaman ki gibiydi mutlu aile portresi yersen

Çocuklara yaradı akşama kadar tozun toprağın içinde, küçüğü annemde yıkadım en son o kirle götüremezdim eve kocamla modumuz her zaman ki gibiydi mutlu aile portresi yersen
Ay olsun be. Sen ne bakıyorsun evlilerin çoğu o modda takılıyor. Dışarıya mutlu içerde mutsuz. Çocuklar sen temiz hava üçlemesi yeter. Öbürkü çok da tın pek de fifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…