SİZden şunu beklerdim ——->Biz kocaya şöyle bakıyoz dimi hippo
Dene kaybedecek birşeyin yok yararı var zararı yokKahvaltıyı o kadar geçe almak istemiyorum kuzum Ya, tam da masumun yaptığı gibi yapmak istiyorum ama becerebilir miyim çok emin değilim
Onu da yapıyorum şiştttttt çaktırmaSİZden şunu beklerdim ——->
Şuan hayal kırıklığına uğradım
Sevilmediğime çok mutlu oldum diyecektim ama daha önce bu kontenjanı başkası aldı. Beni sevmediği için mutluluktan göklere uçtuğum, gurur duyduğum başkası var eflalim ilk sıramdaBunu sen istedin
Seni hiç sevmiyorum sadece kendimi seviyorum artık taaam mı
Koktunmuuuuuu
Geçen gün kahvaltı yapma olayına denk geldim. Senle aynı fikirdeyim çakıl. İşim dolayısıyla erken kahvaltı yapıyorum ve o günlerde gerçekten zorlanıyorum... Ama 12- 18 rutini olunca sıfır açlık ve midem daha rahat kendimi daha iyi hissediyorum. Sabah da kahve içiyorum genelde... Bu ara düzenim şaştı toparlanınca ben de if e dönecem.Çok rahat yapabilirsin ama asıl ÍF yonteminde 12.00 ile 20.00 arasında yemek var. Sabah yağ yakim tüm gece dinlenmis vucutta daha fazla. Ama her türlü 12 saat açlık vucudunda hücre yenilenmesine büyük etken ve karacigerinin düzgün calismasina yardimci. Dene mutlaka vücut bir süre sonra açlık hissetmiyor ve saldırır gibi yemek yemiyorsun
Oooo tripli ve sertOnu da yapıyorum şiştttttt çaktırmaben ne fenayım beeeen
63.900'ü aşınca hemen toparlamak lazımHeh tamam. Harika bi süreç. Bence korumaya almanın da biraz zamanı gelmişti nevoşum. Her cuma tartı bildiiryorsunbakalım koruyabiliyor musun
Kim di la o? Bi felsefeci idi. Ay kimdi? Sokrates mi? Kimdi ya aklıma takıldı şimdiGeçen gün kahvaltı yapma olayına denk geldim. Senle aynı fikirdeyim çakıl. İşim dolayısıyla erken kahvaltı yapıyorum ve o günlerde gerçekten zorlanıyorum... Ama 12- 18 rutini olunca sıfır açlık ve midem daha rahat kendimi daha iyi hissediyorum. Sabah da kahve içiyorum genelde... Bu ara düzenim şaştı toparlanınca ben de if e dönecem.
2 öğün yeterli 3. öğün hastalıktır diyordu bi bilim insanı
AynenBiz kocaya şöyle bakıyoz dimi hippo
Zengin detoksu oYiyosa gelsin
Hadi lensenin ban kaç gün sürdü?
Bak benimki en uzun sürdü çünkü de artık ban kraliçesi benim ben miu
Hazırım dostım. Ayran aşı yapmaya üşendiğim için ananas aldım marketten. Yarın ananas detoksu
Veeeee salı da inşallahdayanabilirsem
Sonuçta bir mortim var yenmem gereken
Ben artık iç camasirdan bahsetmiyorum sonra başıma garip kişiler musallat oluyorhep dantelli seksili giyerimama hep kendime
Harikasın yahu. İşte bu anlattığın aslında tam anlamıyla koruma. Koruma hunharca terleten spor yapılmasını kimse beklemiyor zaten. Günlük hayat rutininde bu çok zor. Ama hareketlilik şart. Buna da en güzel örnek yürüyüş. Veee yediysen ertesi günler dikkat etmek. Her zaman yediğinden bir gün fazla dikkat etmek lazım korumada haftalık. Heee ama yürüyüş varsa zaten günlük yediğini eritiyorsun bile:)63.900'ü aşında hemen toparlamak lazımYok Miu'm merak etme ben bu kiloya zor geldim öyle kolay kolay tekrar yukarı çıkmayacağım 1 gün veya 2 gün birşeyler yersem 5 gün daha dikkatli oluyorum
Bugün örnek vereyim sabah 1 dilim ekmeğe eş değer kendi yaptığım ekmeğimden yedim kahvaltıda gerisi yumurta-peynir-domates-zeytinAkşam 3 kaşık bulgur pilavı 1 kase kereviz salatası-3 kaşık biber kavurma ve inan bugün hem yürüdüm hem de çoğunluk hareket halindeydim
Çocuklara yaradı akşama kadar tozun toprağın içinde, küçüğü annemde yıkadım en son o kirle götüremezdim eveOooo tripli ve sertbayılırım kız pikniğinize falan bayıldım eflal mis gibi temiz havada.. çocuklar doğada oynamış falan nasıl sevindim anlatamam
HatırladımBen artık iç camasirdan bahsetmiyorum sonra başıma garip kişiler musallat oluyor
Ay olsun be. Sen ne bakıyorsun evlilerin çoğu o modda takılıyor. Dışarıya mutlu içerde mutsuz. Çocuklar sen temiz hava üçlemesi yeter. Öbürkü çok da tın pek de fifiÇocuklara yaradı akşama kadar tozun toprağın içinde, küçüğü annemde yıkadım en son o kirle götüremezdim evekocamla modumuz her zaman ki gibiydi mutlu aile portresi yersen
Havalar güzelleşti tabiiiiVar canım olmaz mıDaha yeni başladım gezmeye bundan sonra kimse tutamaz
Profilimde yazanlara inanmayınBen hiç birşeyden anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?