ona spor kaptanları karar veriyor hippo ben değil@MiuLego beni tekrar spor gruplarına alıcan mı??
Anam menü vermeyruk diye miu şimdi bzi parampinçik edicek dövecek tlf
tamammDogru kuzm dikkat ederm artk insaAllah
ama sende bir ışık görmüşler nevo ben de görmeliyim o ışığı.. nerede o ışıkDeğil mi yaHiç benlik değil
zengin değilsinBen de reglim zaten istesen de olmaz
Tirbiyesizmiş
Sen de istiyon kabul et
Yine saat geçmiş ben girdim uyuyim pztesi canımı cikaracaklar ise hiç gitmek istemiyorum
Parayla saadet olmaz yanaş bakemona spor kaptanları karar veriyor hippo ben değil
tamamm
ama sende bir ışık görmüşler nevo ben de görmeliyim o ışığı.. nerede o ışıkara kızım miu başkası gördüyse sen de görebilirsin
zengin değilsin
iyi geceler
İçimdeki cevheri sonunda keşfettilerama sende bir ışık görmüşler nevo ben de görmeliyim o ışığı.. nerede o ışıkara kızım miu başkası gördüyse sen de görebilirsin
napcam peki?? Sporumu mu etiketlicem??ona spor kaptanları karar veriyor hippo ben değil
tamamm
ama sende bir ışık görmüşler nevo ben de görmeliyim o ışığı.. nerede o ışıkara kızım miu başkası gördüyse sen de görebilirsin
zengin değilsin
iyi geceler
resmen önce başkaları kaptı nevoşumİçimdeki cevheri sonunda keşfettilerSiz bir türlü keşfetmediniz
muhtemelen spor listelerinde sen yoksun bu 2 haftada.. ama yarın bi ikisini de etiketleyip sor istersen.. belki alırlar.. listeler son halinde mi bilmiyorum.. listeleri yarın yayınlarlar minnaklarnapcam peki?? Sporumu mu etiketlicem??
Paralı koca bulana kadan idare et bizi be aplaa bi iğde bi ben göynünü hoş ederik
Öyle olduresmen önce başkaları kaptı nevoşum
Belim şeyma subaşı basen kim kardashian düşün nasıl bi orantısızlık elbise giymek haram gibiBence göbek benim göbek çok güçlü erimiyor
Hippo ben de senin sayende başarıcam sen beni takıma soktun çok teşekkür ederim sanaKız bonus bugün geçen seneki halimi gördüm. 102 kilo iken.. yok böle bişi.. ya ömür boyu burayı bulmayıp öle kalsaydım.. sen bak ne kadar şanslısın hepimiz şanslıyız .. burda birbirimizi bulduk.. zayıfladık şükür.. nolur sende sars kendi ni artık.. çok üzülüyorumbelki inanmıyorsun ama kilolu birini görünce çok üzülüyorum sarsıp ben başardım sende yaparsın demek istiyorum ..
Ayy cnm olur mu :)) başarırsın inş..Belim şeyma subaşı basen kim kardashian düşün nasıl bi orantısızlık elbise giymek haram gibi
Hippo ben de senin sayende başarıcam sen beni takıma soktun çok teşekkür ederim sana
Yemege saldiracak halim olmadi canim oglum gunduz uykusu dengesizdi diye huzursuzdu onu uyuturken yabibda uyumusum sonra da salonda uyudum kaldim salatalik yedim bi tane.banyoya gircem simdi.halbuki oglani uyutup hemen banyoya girip erkenden yatmaya niyetliydim ama nerdeee..neyin var berna? iyi misin nasılsın?
bu menü hiç olmadı biliyorsun.. gün güzel başlamış.. ama sanırım sonrasında canın sıkıldı ve iştah kalmadı.. umarım gece yemeğe saldırmazsın. Yarın temiz ve güzel menü bekliyoru. olmadı bu
Cnm patates ve kek olmamalıydı biliyosunMenü
Sabah 10.30
3 çilek
İki Malta eriği
1 kaşık yoğurt
2 ceviz
Öğlen 16.00
Ahanda bu tabak
(Ton balıklı salata)
Eki Görüntüle 2137147
Akşam(21.30)(kayınvalide mecburi)
Fırında patates graten
Biberli tavuk
5 çilek
1 dilim ince kek
Spor
600 ip= 120p
Su bol
malahit @MiuLego hepfit
Kız benim sayemde kalori harcadınBaştan aşağı harika bir menü! ve pikniğe rağmen!
yani neymiş piknik cozutma aracı değildir! ve spor da babalar gibi yapılırmış.. harikasın
kahkaha attım kız hahahahahaha
Kuzı kayınvalide yemeği Doğum günüm içinCnm patates ve kek olmamalıydı biliyosunbide ordaki 9. 30 burda kaç oluyo?? Saatler çok geç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?