Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego beni tekrar spor gruplarına alıcan mı??
ona spor kaptanları karar veriyor hippo ben değil
Anam menü vermeyruk diye miu şimdi bzi parampinçik edicek dövecek tlf

Dogru kuzm dikkat ederm artk insaAllah
tamamm
Değil mi ya Hiç benlik değil
ama sende bir ışık görmüşler nevo ben de görmeliyim o ışığı.. nerede o ışık ara kızım miubaşkası gördüyse sen de görebilirsin
Ben de reglim zaten istesen de olmaz
Tirbiyesizmiş
Sen de istiyon kabul et
zengin değilsin
Yine saat geçmiş ben girdim uyuyim pztesi canımı cikaracaklar ise hiç gitmek istemiyorum

iyi geceler

ben yatıyorum kızlar.. bugün epey yoruldum.

YARIN PAZARTESİ TARTI KONTROLÜ VAR UNUTMAYIN!!!!!!

o esraya söyleyin kendi saçını başını yolsun beni yormasın geldğinde

öperm sizi.. çok özlemişim..bol yağ yakmalar.. yarın herkesten güzel bildirim gelir ve günüm güzel geçer inşallah

napcam peki?? Sporumu mu etiketlicem??

Bence göbek benim göbek çok güçlü erimiyor
Belim şeyma subaşı basen kim kardashian düşün nasıl bi orantısızlık elbise giymek haram gibi
Hippo ben de senin sayende başarıcam sen beni takıma soktun çok teşekkür ederim sana

Yemege saldiracak halim olmadi canim oglum gunduz uykusu dengesizdi diye huzursuzdu onu uyuturken yabibda uyumusum sonra da salonda uyudum kaldim salatalik yedim bi tane.banyoya gircem simdi.halbuki oglani uyutup hemen banyoya girip erkenden yatmaya niyetliydim ama nerdeee..

Sporumu da bildireyim
1000 ip=200 puan
nehirnil111

Baştan aşağı harika bir menü! ve pikniğe rağmen!

yani neymiş piknik cozutma aracı değildir! ve spor da babalar gibi yapılırmış.. harikasın

kahkaha attım kız hahahahahaha

Kız benim sayemde kalori harcadın Ben de eritince kahkaha atıcam görürsün mium artık senin bacakların basenin var cümlesini duymucam şu an ağlıyorum ama dönüşüm efsane olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…