Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hellöööö Menüuumm gelsin

Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı

Kahvaltı 11.00: peynir domates 2 has yumurta
5 zeytin , koz biber
1 dilim t bekmegi

Ara 1 avuç çekirdek

Akşam 17.30: 5 parca tavuk kanat ızgara
Koz patlıcan domates salatalık
2 bardak ayran

Ara közde türk kahvesi

Su 3 litre
Spor 60 dakika normal
30 dakika tempolu yuryus
10 dakika koşu
500 ip atlama
@MiuLego Melegiimm22
begum75

Son düzenleme:
Menüleri yorumladım.. Yarına kalan menülere ve şu saatten sonra gelen menüleri yorumlamayacağım (fılavır hariç)

listeden tefo ve esranın menüsü yok.

liste dışı çok az menü gördüm.

Korumadakiler! liste dışı zayıflamaya çalışanlar!

menüler nerede kızlar?????? kaçamak yaptım menü vermeyeyim mantığı mı bu ? korumadakiler menüleriyle ileride mezun olup korumaya geçeceklere örnek olmayacak mı? nasıl öğreneceğiz koruma nasıl olur??? liste dışılar kendileri diyette olduğu için zaten menü vermek zorunda değil mi?

peki öyleyse bana menüleriniz iyi olunca yazmayın ki. Napayım ben keyfe göre menüyü. İyi olunca yazıcam kötüyse yazmam, ya da canım isterse yazıcam istemezse yazmam kafasında gidersek diyet diyet olmaktan çıkar zaten. Çok mantıksız!

yakışmadı.

Kız bonus bugün geçen seneki halimi gördüm. 102 kilo iken.. yok böle bişi.. ya ömür boyu burayı bulmayıp öle kalsaydım.. sen bak ne kadar şanslısın hepimiz şanslıyız .. burda birbirimizi bulduk.. zayıfladık şükür.. nolur sende sars kendi ni artık.. çok üzülüyorum belki inanmıyorsun ama kilolu birini görünce çok üzülüyorum sarsıp ben başardım sende yaparsın demek istiyorum ..

Ölürsem bi kenarda mezarımda ip atla tamam mı zalımsan dünya zalımmm şu dünyada en zor şey basen eritmek

Kuzum piknik e gititgimiz yer köyün kıyısında sonrasında köye gittik eve gel çocukları yıka bu saat oldu... su an yataktan sesleniyorum
Seni seviyirruuuuuuuuuuuuu

Ben kasapa söylediydim onu üç kere de kadın söyleyğnce hükmü yokmuş
Talebiniz reddedildi
hiç de bile eşin seni kandırmış
Ben de öldürsen soruna cevap vermemAma profilime bakanlar beni öyle görmüyor
hayır da bula bula seni mi buldular ya
Yok şu an sana iş atıyodum bi kerem
ayak trnaklarım ağrıyor bu gece olmaz mali
Çok yükleniyosun bana dahrük olüyorum
tirbiyisiz

sarma geçici ödem yapabilir eyvallah ama sağlıklı.. ona yine de bişey demiyorum ama çiko nun bahanesi yok bonus. yemesen ölmezdin yahu. beni üzmekten değerli mi????

daha iyisi olacak evet olmalı. istersen yaparsın sen

Niye inanmiyim kuzum ben mutlu oluyorum siz benim için bişey diyince

Baştan aşağı harika bir menü! ve pikniğe rağmen!

yani neymiş piknik cozutma aracı değildir! ve spor da babalar gibi yapılırmış.. harikasın

nehirnil111
Cuma 2 saat tempolu yürüyüş :300
Cumartesi: 1 saat tempolu yürüyüş:150
Pazar:2 saat tempolu yürüyüş:300

Ölürsem bi kenarda mezarımda ip atla tamam mı zalımsan dünya zalımmm şu dünyada en zor şey basen eritmek

kahkaha attım kız hahahahahaha

Kuzum piknik e gititgimiz yer köyün kıyısında sonrasında köye gittik eve gel çocukları yıka bu saat oldu... su an yataktan sesleniyorum
Seni seviyirruuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…