vuralım onlarıhay ağzın yeşil çay içsin ne güzel dedin kuzucum benim
bu hafta artı gelene ciddi sıkıntı çıkaracağım..
ve listedekilere ise 1. olmadıktan sonra ciddi ciddi sıkıntı çıkaracağım
Kuzm spor daha yaparm diye etiket yapmadm bitince yazip yaparm diye
Ogunlerin ikiside biraz gec oldu o yuzden seyapamadm
Kız bonus bugün geçen seneki halimi gördüm. 102 kilo iken.. yok böle bişi.. ya ömür boyu burayı bulmayıp öle kalsaydım.. sen bak ne kadar şanslısın hepimiz şanslıyız .. burda birbirimizi bulduk.. zayıfladık şükür.. nolur sende sars kendi ni artık.. çok üzülüyorum
Bütün gün nerdeyse kv de idim. Yanıma semizotunu evden götürdüm.
Sarma yemem diyodum ama yedim inş şişmemişimdir ağzını hayıra açsan diyorum
Çocukların yaptığı gerginliktendir o şiştiysemde
Akşamki çikolata ne biliyim neydi yaaa bi poşet dolu kutu getirdiler açıp açıp yedi çocuklar banada çapraz koltuktan attılar bonus yenge bunlar senin diye.
Bende sahip çıktım.
Atıştırmaya olan alışkanlıktan
Daha iyisi olucak sende biliyosun
Ölürsem bi kenarda mezarımda ip atla tamam mı zalımsan dünya zalımmm şu dünyada en zor şey basen eritmekhııı çok
oku oku az daha oku
sayılıyor kuzum görmedim var mıydı ?
mezede sıkınyı yok tamam.. sporu arttır malim
her yemenin bedeli var .. çalış malahitttttt
çiğ olmasna sevindim ancak yine de çok. biliyorsun kuruyemiş tamamen yağ.. faydalı yağ çiğ ise ama fazlası da depo yağ.. adı üstünde fazla. Dikkat lütfen.
Kuzum piknik e gititgimiz yer köyün kıyısında sonrasında köye gittik eve gel çocukları yıka bu saat oldu... su an yataktan sesleniyorumMenüleri yorumladım.. Yarına kalan menülere ve şu saatten sonra gelen menüleri yorumlamayacağım (fılavır hariç)
listeden tefo ve esranın menüsü yok.
liste dışı çok az menü gördüm.
Korumadakiler! liste dışı zayıflamaya çalışanlar!
menüler nerede kızlar?????? kaçamak yaptım menü vermeyeyim mantığı mı bu ? korumadakiler menüleriyle ileride mezun olup korumaya geçeceklere örnek olmayacak mı? nasıl öğreneceğiz koruma nasıl olur??? liste dışılar kendileri diyette olduğu için zaten menü vermek zorunda değil mi?
peki öyleyse bana menüleriniz iyi olunca yazmayın ki. Napayım ben keyfe göre menüyü. İyi olunca yazıcam kötüyse yazmam, ya da canım isterse yazıcam istemezse yazmam kafasında gidersek diyet diyet olmaktan çıkar zaten. Çok mantıksız!
yakışmadı.
Ben kasapa söylediydim onu üç kere de kadın söyleyğnce hükmü yokmuş
Talebiniz reddedildi
hayır da bula bula seni mi buldular yaBen de öldürsen soruna cevap vermemAma profilime bakanlar beni öyle görmüyor
ayak trnaklarım ağrıyor bu gece olmaz maliYok şu an sana iş atıyodum bi kerem
tirbiyisizÇok yükleniyosun bana dahrük olüyorum
Bence göbek benim göbek çok güçlü erimiyorÖlürsem bi kenarda mezarımda ip atla tamam mı zalımsan dünya zalımmm şu dünyada en zor şey basen eritmek
sarma geçici ödem yapabilir eyvallah ama sağlıklı.. ona yine de bişey demiyorum ama çiko nun bahanesi yok bonus. yemesen ölmezdin yahu. beni üzmekten değerli mi????
Bütün gün nerdeyse kv de idim. Yanıma semizotunu evden götürdüm.
Sarma yemem diyodum ama yedim inş şişmemişimdir ağzını hayıra açsan diyorum
Çocukların yaptığı gerginliktendir o şiştiysemde
Akşamki çikolata ne biliyim neydi yaaa bi poşet dolu kutu getirdiler açıp açıp yedi çocuklar banada çapraz koltuktan attılar bonus yenge bunlar senin diye.
Bende sahip çıktım.
Atıştırmaya olan alışkanlıktan
Daha iyisi olucak sende biliyosun
Dogru kuzm dikkat ederm artk insaAllahgeç olmayacak olmamalı ama değil mi? öyle ise de yazılmalı bu değil mi? kimden neyi saklıyoruz ki burada
Değil mi yahiç de bile eşin seni kandırmış
hayır da bula bula seni mi buldular ya
ayak trnaklarım ağrıyor bu gece olmaz mali
tirbiyisiz
Ben de reglim zaten istesen de olmazhiç de bile eşin seni kandırmış
hayır da bula bula seni mi buldular ya
ayak trnaklarım ağrıyor bu gece olmaz mali
tirbiyisiz
Kız bonus bugün geçen seneki halimi gördüm. 102 kilo iken.. yok böle bişi.. ya ömür boyu burayı bulmayıp öle kalsaydım.. sen bak ne kadar şanslısın hepimiz şanslıyız .. burda birbirimizi bulduk.. zayıfladık şükür.. nolur sende sars kendi ni artık.. çok üzülüyorumbelki inanmıyorsun ama kilolu birini görünce çok üzülüyorum sarsıp ben başardım sende yaparsın demek istiyorum ..
Baştan aşağı harika bir menü! ve pikniğe rağmen!Hellöööö Menüuumm gelsin
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı 11.00: peynir domates 2 has yumurta
5 zeytin , koz biber
1 dilim t bekmegi
Ara 1 avuç çekirdek
Akşam 17.30: 5 parca tavuk kanat ızgara
Koz patlıcan domates salatalık
2 bardak ayran
Ara közde türk kahvesi
Su 3 litre
Spor 60 dakika normal
30 dakika tempolu yuryus
10 dakika koşu
500 ip atlama
@MiuLegoMelegiimm22
nehirnil111
Cuma 2 saat tempolu yürüyüş :300
Cumartesi: 1 saat tempolu yürüyüş:150
Pazar:2 saat tempolu yürüyüş:300
Ölürsem bi kenarda mezarımda ip atla tamam mı zalımsan dünya zalımmm şu dünyada en zor şey basen eritmek
Kuzum piknik e gititgimiz yer köyün kıyısında sonrasında köye gittik eve gel çocukları yıka bu saat oldu... su an yataktan sesleniyorum
Seni seviyirruuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?