Yarın yapacagim bugün geç kaldim dışarda olunca iki günü telafi edecegimkıskandın mığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
kuzucum bol proteinli bir gün geçirmişsin.. su miktarı çok ama çok kötü. neden?
yürüyüş normal tempo ise yararı senin için yok denecek kadar az.. beğenmedim.. o meze nasıl meze acaba kalorili mi?
Akama biraz fazla mı yüklenildi?
malum cumadan kocaman bir artı vardı.. sağlam geliyorsun değil mi mali? gelmek zorundasın
evet gelmiş
cısbık vıktık fıkııııı blah blah blah
tamamdır canom
günde 1 meyve yemeye özen göster malahit canım.. menü temiz güzel görünüyor.. ama 1 kase kuruyemiş çok.. hele ki çiğ değilse direk yağ.. sporu ne yaptın?
dedim yine bi yemek ve yine bilmiyorum
su içmeye devam.. sabah kesinlikle yumurta eklemelisin kuzum.. tok tutsun.. akşamki ekmek çok ama çok gereksiz.. akşam yenilen ekmeğe tamamen karşıyım.. k ekmek olmasa da o öğünde doyardın değil mi????
yürüyüş gayet güzel.. bölgeselleri yapmadın mı?
senden ötürüyazaydın
Meyveyi de kesicem inş Çiğ fındıktı vallah billah sporu yapıyorum şimdi ip atlamaya çalışıyorum çok zor mium çok zorkıskandın mığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
kuzucum bol proteinli bir gün geçirmişsin.. su miktarı çok ama çok kötü. neden?
yürüyüş normal tempo ise yararı senin için yok denecek kadar az.. beğenmedim.. o meze nasıl meze acaba kalorili mi?
Akama biraz fazla mı yüklenildi?
malum cumadan kocaman bir artı vardı.. sağlam geliyorsun değil mi mali? gelmek zorundasın
evet gelmiş
cısbık vıktık fıkııııı blah blah blah
tamamdır canom
günde 1 meyve yemeye özen göster malahit canım.. menü temiz güzel görünüyor.. ama 1 kase kuruyemiş çok.. hele ki çiğ değilse direk yağ.. sporu ne yaptın?
dedim yine bi yemek ve yine bilmiyorum
su içmeye devam.. sabah kesinlikle yumurta eklemelisin kuzum.. tok tutsun.. akşamki ekmek çok ama çok gereksiz.. akşam yenilen ekmeğe tamamen karşıyım.. k ekmek olmasa da o öğünde doyardın değil mi????
yürüyüş gayet güzel.. bölgeselleri yapmadın mı?
senden ötürüyazaydın
demek miu banın açılsın da gel demelerin hep üzüleyim diyeydi.. sen yarış yapmadın mı 90 larda daha yeni???? yapan böyle ise geri kalan ne eder a bonus15 nisan menüsü @MiuLego al buda lazim olur
Sabah 10:00
1 avuç içi kakaolu mısır gevreklerinden
Kahvaltı 10:30- 11:30 arası
2 haşlanmış yumurta
3 kk peynir, 1 dilim hindi füme
Domates,salatalık, biber, roka
6 ceviz,1 incir
Yeşil çay+biberiye+ limon
Akşam 18:30
7 tane karalahana sarma
1 tabak yoğurtlu semizotu
20:00
3 tane minik çikolata 15 gr oluyomuş toplam
Su yine az 30 dk normal yürüyüş
Listede kek mi yedin kız
Git köprüden atla daha iyi miunun gazabından
Ye annem yee yarasın kekler kısırlar löp löp yağ olsun
tüm gün adını sayıkladım da gelmedinO da sana kalmış artık
İhmal ediyosun beni
Beni beni malini
Ne dedim ayol
Sus sus bende yedimbaşlıyozzx etiketlicem ve bugün yediğim son çikolatam
başka şeye kızınca sana neden kızdığımı unuttum. kesin milletle oynaşıyordunNe dedim ayol
Kuzm spor daha yaparm diye etiket yapmadm bitince yazip yaparm diyespor tempolu mu normal mi? belirtmelisin
spor grubunda değil misin? spor kaptanı etiketlememişsin
öğün saatleri yok belirtmelisin
menü saatleri iyi ise menü de güzelyürüyüş miktarı
heee höööö tamam tamamaz önceki sopalamamı kaale alma
kim kıskandı ki
peki haftasonu cozuttun gibi hisler alıyorum doğru mudur?
heee tabi tabi kv ile aadet yaşadım sizi de unuttum demiyor da
Ben kasapa söylediydim onu üç kere de kadın söyleyğnce hükmü yokmuştüm gün adını sayıkladım da gelmedin
sen beni ihmal ediyorsun boş olboşarım bak 2 kere daha söylerim de
Ben de öldürsen soruna cevap vermemseninle küsüm diyecektim.
Seninle küsüm
Tamam işte bu kadardı
deme öyle heyecanlanıyorum
Hocam ilgimi çeken bir konu var bu saydıkların arasında.. ama öldürsen söylemem hangisi olduğunu
Yok şu an sana iş atıyodum bi kerembaşka şeye kızınca sana neden kızdığımı unuttum. kesin milletle oynaşıyordun
hııı çokGidiyom ben zaten niye geldim ki
Miu yeni aşklara yelken açmış bile
Uzaklara giderken miu, arkasıdan bakarkene ben,
totosunu hala görebiliyorum niki minaj dötü gibi olmuş maşallah
oku oku az daha okuhele az daha okuyum belki annarım
sayılıyor kuzum görmedim var mıydı ?Detoks suyu sudan sayılmıyo mu
Lunya geldi gözümün önüne birden nedense
Her seferinde açıklama yapıyom sana mezemi
Köz biber köz domates köz patlıcan mezesi ulen
İş +spor =libido - 40
Hayat mı bu bee
Resmen erötük hayatımı bitirdiniz ulen
her yemenin bedeli var .. çalış malahittttttMeyveyi de kesicem inş Çiğ fındıktı vallah billah sporu yapıyorum şimdi ip atlamaya çalışıyorum çok zor mium çok zor
Kız sorma.. eşime cevizdi incirdi kayısıydı aldırıyorum hep.. geçen almış bi poşet azar azar.. 70 lira :)) annem diyo batırdın adamı :)) dedim sussun o.. 40 kilo verdim.. millet kampta veriyo bu kiloları 40binde para veriyo :))Kız sorma sebze et yemekten ev ekonomisi çökecek
Spor
2 saat normal yürüyüş (2den daha fazla ama kusuratini bilmyirom oyuzden 2 yazdm ) 120 point
1500 ip 300 point
Toplam 420 point
nehirnil111 @MiuLego tevafuk55
demek miu banın açılsın da gel demelerin hep üzüleyim diyeydi.. sen yarış yapmadın mı 90 larda daha yeni???? yapan böyle ise geri kalan ne eder a bonus
sarmları hüpletip şişmişsiindir zaten çiko da nesi? amaç ne ola ki
ve yine su yok! peki ödemlerden nasıl kurtulacağz?
spor yok.
halbuki kahvaltı ne kadar güzel şu menüde. yarın tartı var sen lahana sarmalarını götür aferin
yarın buraya kusursuz bonus menüsü gelecek!
küserim!
Çok yükleniyosun bana dahrük olüyorumhııı çok
oku oku az daha oku
sayılıyor kuzum görmedim var mıydı ?
mezede sıkınyı yok tamam.. sporu arttır malim
her yemenin bedeli var .. çalış malahitttttt
çiğ olmasna sevindim ancak yine de çok. biliyorsun kuruyemiş tamamen yağ.. faydalı yağ çiğ ise ama fazlası da depo yağ.. adı üstünde fazla. Dikkat lütfen.
Sınavdam çıktım arabaya bindim.. tam stres atıcam oh be dicem .. nereye gitsek derken benim küçük oğlan kendini kusdurdu resmen.. hepside üstümeCanm malimmmmalipina morticannnnnnnn ayaklarna su icnde limon damlat...cook iyi gelıoms..inş..snrada öle uyu..hic hareket etme emiii..kasaba sölee saba gec saatlerde cıslar getrsın ohh bide cay ..ıkısını birlkte götür emiiiiiii...
Hayırdır balımretro_hippo
canımm nice nice musssmutlu yılların olsun güzelimmmm @Floweroflife
Lavanta cayııı?????
Ooo mortigengillerrrrrr veeeeeeemalipina kork bendennnn
heeee ölemiii dogrudur dogrudurr @igdedali
iştee burdayım cok şükür kaa vuşş tuuuukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?