Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarın yapacagim bugün geç kaldim dışarda olunca iki günü telafi edecegim

Meyveyi de kesicem inş Çiğ fındıktı vallah billah sporu yapıyorum şimdi ip atlamaya çalışıyorum çok zor mium çok zor

demek miu banın açılsın da gel demelerin hep üzüleyim diyeydi.. sen yarış yapmadın mı 90 larda daha yeni???? yapan böyle ise geri kalan ne eder a bonus

sarmları hüpletip şişmişsiindir zaten çiko da nesi? amaç ne ola ki

ve yine su yok! peki ödemlerden nasıl kurtulacağz?

spor yok.

halbuki kahvaltı ne kadar güzel şu menüde. yarın tartı var sen lahana sarmalarını götür aferin

yarın buraya kusursuz bonus menüsü gelecek!
küserim!

Kuzm spor daha yaparm diye etiket yapmadm bitince yazip yaparm diye
Ogunlerin ikiside biraz gec oldu o yuzden seyapamadm

seninle küsüm diyecektim.

Seninle küsüm

Tamam işte bu kadardı

deme öyle heyecanlanıyorum

Hocam ilgimi çeken bir konu var bu saydıkların arasında.. ama öldürsen söylemem hangisi olduğunu
Ben de öldürsen soruna cevap vermemAma profilime bakanlar beni öyle görmüyor

Gidiyom ben zaten niye geldim ki
Miu yeni aşklara yelken açmış bile
Uzaklara giderken miu, arkasıdan bakarkene ben,
totosunu hala görebiliyorum niki minaj dötü gibi olmuş maşallah
hııı çok
hele az daha okuyum belki annarım
oku oku az daha oku
sayılıyor kuzum görmedim var mıydı ?
mezede sıkınyı yok tamam.. sporu arttır malim
Meyveyi de kesicem inş Çiğ fındıktı vallah billah sporu yapıyorum şimdi ip atlamaya çalışıyorum çok zor mium çok zor
her yemenin bedeli var .. çalış malahitttttt

çiğ olmasna sevindim ancak yine de çok. biliyorsun kuruyemiş tamamen yağ.. faydalı yağ çiğ ise ama fazlası da depo yağ.. adı üstünde fazla. Dikkat lütfen.

Kız sorma sebze et yemekten ev ekonomisi çökecek
Kız sorma.. eşime cevizdi incirdi kayısıydı aldırıyorum hep.. geçen almış bi poşet azar azar.. 70 lira :)) annem diyo batırdın adamı :)) dedim sussun o.. 40 kilo verdim.. millet kampta veriyo bu kiloları 40binde para veriyo :))

Bütün gün nerdeyse kv de idim. Yanıma semizotunu evden götürdüm.
Sarma yemem diyodum ama yedim inş şişmemişimdir ağzını hayıra açsan diyorum

Çocukların yaptığı gerginliktendir o şiştiysemde

Akşamki çikolata ne biliyim neydi yaaa bi poşet dolu kutu getirdiler açıp açıp yedi çocuklar banada çapraz koltuktan attılar bonus yenge bunlar senin diye.
Bende sahip çıktım.

Atıştırmaya olan alışkanlıktan

Daha iyisi olucak sende biliyosun

Çok yükleniyosun bana dahrük olüyorum

Sınavdam çıktım arabaya bindim.. tam stres atıcam oh be dicem .. nereye gitsek derken benim küçük oğlan kendini kusdurdu resmen.. hepside üstüme yarım saat kusmuklu bi halde eve geldik hemen banyo .. çamaşırlara giriştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…