Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy cnm olur mu :)) başarırsın inş..
İnşallah kuzum
saat dörtte bıraksaydın efsane olurmuş kuzum yarın efsane bi menü çıkart bu arada doğum günün kutlu olsun canım mortimm

İnşallah kuzum

saat dörtte bıraksaydın efsane olurmuş kuzum yarın efsane bi menü çıkart bu arada doğum günün kutlu olsun canım mortimm
Saat 4’te bırakmam mümkün değil, akşam yemeği yemeden geçiremem acıkıp cısa saldırıyorum
Teşekkürler

35 oldum şaka gibi

Saat 4’te bırakmam mümkün değil, akşam yemeği yemeden geçiremem acıkıp cısa saldırıyorum
Teşekkürler

35 oldum şaka gibi
Saat dörtteki menüyü yedi gibi yesen süper olur yine saat dörtte de yoğurt vs
Ne güzel kız fit bi hatunsun eminim 20 lik kızlar gibi gözüküyorsundur daha çok gençsin zaten

Ulennn yazmadan geçemeyeceğim kahvaltı yap diye ısrar ediyorlardı kahvaltı yapmaya başladım, ben de eski düzenime dönüyorum kahvaltı yohhhh

Ölürsem bi kenarda mezarımda ip atla tamam mı zalımsan dünya zalımmm şu dünyada en zor şey basen eritmek
Kız küçükken ip atlamadın mı hiç?
O kadar da zor değil yaw, 50 ile başla bırakma az dinlen, 50 daha yap öyle öyle 500 zaten yapılıyor
Basen bende de var

Bana da koşmak zor geliyor, inat ettim koşacağım
Kulaklığım bozulmuştu sporu bırakma nedenlerimden biri de oydu, kulaklık hediye almışlar bana çok hevesliyim tekrar parka gitmeye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…