- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
ayy pardon cnm yaa.. kutlatamadım.. İyi ki doğdun ♡♡♡Kuzı kayınvalide yemeği Doğum günüm için
Neyse kutlamalar vs bitti
Teşekkürlerayy pardon cnm yaa.. kutlatamadım.. İyi ki doğdun ♡♡♡
İnşallah kuzumAyy cnm olur mu :)) başarırsın inş..
saat dörtte bıraksaydın efsane olurmuş kuzum yarın efsane bi menü çıkart bu arada doğum günün kutlu olsun canım mortimmMenü
Sabah 10.30
3 çilek
İki Malta eriği
1 kaşık yoğurt
2 ceviz
Öğlen 16.00
Ahanda bu tabak
(Ton balıklı salata)
Eki Görüntüle 2137147
Akşam(21.30)(kayınvalide mecburi)
Fırında patates graten
Biberli tavuk
5 çilek
1 dilim ince kek
Spor
600 ip= 120p
Su bol
malahit @MiuLego @hepfit
İyi gecelerHerkese iyi geceler
Saat 4’te bırakmam mümkün değil, akşam yemeği yemeden geçiremem acıkıp cısa saldırıyorumİnşallah kuzum
saat dörtte bıraksaydın efsane olurmuş kuzum yarın efsane bi menü çıkart bu arada doğum günün kutlu olsun canım mortimm
Cuma’ya kadar mikemmel menüler sporlar gelecekİnşallah kuzum
saat dörtte bıraksaydın efsane olurmuş kuzum yarın efsane bi menü çıkart bu arada doğum günün kutlu olsun canım mortimm
Saat dörtteki menüyü yedi gibi yesen süper olur yine saat dörtte de yoğurt vsSaat 4’te bırakmam mümkün değil, akşam yemeği yemeden geçiremem acıkıp cısa saldırıyorum
Teşekkürler
35 oldum şaka gibi
İnşaat mühendisliğiİyi yolculuklar
Ne okuyorsun kuzum?
Ne gülüyon kiz mis gibi bölümİnşaat mühendisliği
Emoji kaymış ağlamak istiyordum aslındaNe gülüyon kiz mis gibi bölüm
Ulennn yazmadan geçemeyeceğim kahvaltı yap diye ısrar ediyorlardı kahvaltı yapmaya başladım, ben de eski düzenime dönüyorum kahvaltı yohhhhGeçen gün kahvaltı yapma olayına denk geldim. Senle aynı fikirdeyim çakıl. İşim dolayısıyla erken kahvaltı yapıyorum ve o günlerde gerçekten zorlanıyorum... Ama 12- 18 rutini olunca sıfır açlık ve midem daha rahat kendimi daha iyi hissediyorum. Sabah da kahve içiyorum genelde... Bu ara düzenim şaştı toparlanınca ben de if e dönecem.
2 öğün yeterli 3. öğün hastalıktır diyordu bi bilim insanı
Anaaaa kız hangi okul?İnşaat mühendisliği
Nevreste eski mortim bir selam vereyim dedimAminnnnn
Kız küçükken ip atlamadın mı hiç?Ölürsem bi kenarda mezarımda ip atla tamam mı zalımsan dünya zalımmm şu dünyada en zor şey basen eritmek
Buradaki 21.0 orada 23.00 oluyor artık 2 saat fark varCnm patates ve kek olmamalıydı biliyosunbide ordaki 9. 30 burda kaç oluyo?? Saatler çok geç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?