aa sen listedesin demiYok kuzu yersem cumaya kadar uğraştırır beni herife dicem alma pasta falan
Sağol pembiklimmcanım doğum günün kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömürler versin
Ar un cirbadada oluyor ya ben biliyorum onu bence bişey olmaz bi de azıcık erken yesenYa biz fasulye ve patlican tavasi yapariz misir unuyla da.fasulye ya da patlicani haslar biraz misir ununa bulariz.sonra da az yagli tavada onlu arkali pisiririz.ondan yapayim bugun diye dusundum de.uygun olur mu?
Ay inşallah allahım duy şu begüş kulunuaa sen listedesin demi
olmaz evet
neyse mezun olunca çifte kutlama yaparsın
amiiinnnAy inşallah allahım duy şu begüş kulunu
Gün bedavami veriliyor hani bana
bunu demen yetti prolukta neymiş( ama olsada hiç fena olmaz )
kız sırayla değil paraylaymış aldım bendeKız sende oldun ya bu
Gün bedavami veriliyor hani bana
Cnm ben normalde her ramazan kilo alırdım ilk defa bu ramazan 4 kilo verdim :)) meğer veriliyormuş..Ben de almam inşallah
Aa ne çabuk pro oldun kızz :)) hayırlı olsun..kız sırayla değil paraylaymış aldım bende
ama güzel bir amaca hizmet ediyosun, ücreti okuyan cocuklara burs olarak veriliyor
Ben de hep alan tayfadanim ama 2013 yazinda temmuzun ortasindaki oruclarda ben de vermistim diyetisyene giderken. :)Cnm ben normalde her ramazan kilo alırdım ilk defa bu ramazan 4 kilo verdim :)) meğer veriliyormuş..
He bir biz kaldik@MiuLegobi kahvaltı ettim geldim takım sanki komple pro olmus yavvv
Hurma yoğurt bence manevi olarak da bir arınma canım, diğer detokslardan çok farklı. Tavsiye ediyorum mutlaka herkes yapmalı arada birramazanda yemek çıkmıyormuş burada detoks neyin
istediigm diyeti yaparım ramazanda diye düşünüyorum yine if yaparım
protein diyeti yaparım hatta
hurma ve yogurt yapayım diyorumNego
teşekkür ederimAa ne çabuk pro oldun kızz :)) hayırlı olsun..
Kendi kendine nazar ettin bence :))Selam . İşim vardı giremedim.
Hala ağrısı çekmiyorum artık dedim kim nazar etti ulen
Ooo piknikçi geldiiiii hanımmmmmmHurma yoğurt bence manevi olarak da bir arınma canım, diğer detokslardan çok farklı. Tavsiye ediyorum mutlaka herkes yapmalı arada bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?