- 1 Temmuz 2015
- 285
- 1.137
- 63
bugüne özel sen azıcık yiyebilirsin benceSağol kuzucumama pasta yasakki nasıl olcak
hayırdır abla ne olduKimse yokmu titanik batiyor kimse yokmuuuuuuuuuuuuu
Kız bugün bugün deyildi sanki tartihayırdır abla ne oldu
tartı mı
ne diyosunKız bugün bugün deyildi sanki tarti
Yumurtalikofte yumurtalikofte 1 2deneme 1
deneme 2
deneme 3
Hiiiiim bende.deyem noli tartı günümüz. Deyistine diyosun
cumaya daha var önlemini al abla
Üstteki cumartesi alttaki pazar canim
yok abla bugün ara kontrol günü,her pazartesi kontrol için bildiriyoruz kilomuzu ki cumaya süpriz olmasınHiiiiim bende.deyem noli tartı günümüz. Deyisti
Tamam canlar cumaya inşallahHiiiiim bende.deyem noli tartı günümüz. Deyisti
Hiiiiiıim anladım canım sagolyok abla bugün ara kontrol günü,her pazartesi kontrol için bildiriyoruz kilomuzu ki cumaya süpriz olmasın
Kız hayırlı olsun ya üzümü ye bağını sorma bari :)Ay kırmızı ne yakışmış beeeeeeeeeeee
Yanlışlıkla mı oldu ki ses etmeyelim bari
canım doğum günün kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömürler versinTeşekkür ederim n örtmeniimm
Yok kuzu yersem cumaya kadar uğraştırır beni herife dicem alma pasta falanbugüne özel sen azıcık yiyebilirsin bence
ama aktif katılım şart canim miu nün seni listeye alması içinde bu çok önemli devamlı bizimle olabileceğini ona göstermen lazım tabi liste istersen ama liste dışıda devam edebilirsin yaniharika olmus kuzu ellerime saglikkkk
mangala ragmen iyi tutmussun kendini canimm
Dün gelemedim kuzu pazar biraz yogun gecti gece spor yaptıktan sonra yazıcaktim kızım uyandı o yuzden giremedim ballı mortim
Yaptım kuzu yazıcam cumartesi pazar sporlarini
o nasıll kızzzzhayırlı olsun
Teşekkür ederim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?