Aaa begüm pro olmuşsun hayırlı olsun canım çok istiyordun nasıl oldu sen mi yaptın, benimi gibi hediye miteşekkür ederim
valla kazen çok hızlı sağolsun
Hayırlı olsun canim kıskandım ecuk yaateşekkür ederim
valla kazen çok hızlı sağolsun
Aaa begüm pro olmuşsun hayırlı olsun canım çok istiyordun nasıl oldu sen mi yaptın, benimi gibi hediye mi
MümkünKendi kendine nazar ettin bence :))
Ooo piknikçi geldiiiii hanımmmmmm
Igdede oldu ama onun hediye sanirumAaa begüm pro olmuşsun hayırlı olsun canım çok istiyordun nasıl oldu sen mi yaptın, benimi gibi hediye mi
Hayırlı olsun canim kıskandım ecuk yaa
o çok zahmetliKızlar pro olmak isteyen yemek yarışmasına katılsın
He katilakta oda zor yaKızlar pro olmak isteyen yemek yarışmasına katılsın
İyi yapmışsın canım güle güle kullan yakışır sanabaktım hediye eden yok,tek taşımı kendim aldım
teşekkür ederim eflal
Aaa cidden mi. Darısı hepinizin başınaIgdede oldu ama onun hediye sanirum
Hıı tabi çıkmaz ayın son çarşambası kazanırlar yarışmayıKızlar pro olmak isteyen yemek yarışmasına katılsın
Aynı hala 86 yim cuma da 86 idim
@Nevreste geldi seninki.. üzerinde bişey deneyecekmiş bi gelsin nevoş diyor
kalkıp yapalım sabahları
çakıl cuma kilon kaç?
cuma ve bugünü art artda paylaş kii anlayalım kuzu böyle kilo bildirimi yapılmaz ki.. bernayı da etiketlememişsinmatematik61
ben anlamadım cuma kaçtın artı mısın eksi mi?
aceleci davranma lütfen cumaya iner o kilo
kuzum leslie güzel olabilir ısınmak için.. ama yapamıyorsan da .. evde biraz hareketli birşeyler yap.. hafif jumping jack mesela 60 civarı.. sonra esneme yeterlidir. Esneme olmadan asla olmaz leslie olsa bile.. pilates esnemeyi gerektiriyor yoksa sakatlanırsın..
cumaya 98.4 gelmeli. Gçen haftaki gibi bu kilonun üstüne artı gelmemeli. eksi gelmeli
Ama iğde seni herkes seviyorBir insanı herkes seviyorsa bir insan herkesle iyi anlaşıyorsa kesin bi mokluk vardır zaten
Yorma kafanı bebeam
Yok kız çok kolay kazanmakHıı tabi çıkmaz ayın son çarşambası kazanırlar yarışmayı
He canım he öyle yersekYok kız çok kolay kazanmak
Al benden de o kadarÖğleden sonra okul var canlar.. okuldan sonra ev.. kongre sunumum hazır değil onu hazırlayacağğım.. bir de salı okul ödevine çalışacağım..
bugün benim baya yoğun geçecek.. ay bir de detoks yapacağım.
Eki Görüntüle 2137209 ruh halim bu
Niye bu kadar karamsardın eflal yani hemen modumuzu düşürHıı tabi çıkmaz ayın son çarşambası kazanırlar yarışmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?