Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyy karnım midem sırtım nasıl ağrıyor ya ben üşüttüm galiba ya da stresten olabilir kaç gündür çok düşünüyorum. Benim oğlana hiperaktivite teşhisi koyuldu ilaç verildi ama başlamadım onu araştırmaktan beynim yandı kaç gündür onun stresi mideme vurdu galiba. Üç doktora gittik sonuç bu.
Kafam çok çok karışık. Dehb çocukların anneleri depresyon kaygı bozukluğu çok yaşarmış. Hep diyordum ya oğlumdan dolayı pisikojim bozuldu.

Ayyy öyle işte anne olmak kadın olmak gerçekten çok çok zor kimse kolay demesin bana

Nice nice mutlu yıllara yeni yıl sana güzel ve bakımlı saçlar fit bir vücut arzu dolu bir eş bol kazanç bol hareket bol bereket bolca yeni mutluluklar getirsin
malipina

Benimkide mi öyle acaba

eflal üzülme en azından adı konmuş
zamanla düzelir

Benimkide mi öyle acaba
Canım kaç yaşında? Sen öğretmendin dimi varmıydı senin öyle öğrencin? Sana bir süte veriyim bak bize doktor dedi çok güzel anlatmış o sitede.
Dikkat eksikliği yok oğlumda , bir kısmında sadece hiperaktivite olurmuş.

eflal üzülme en azından adı konmuş
zamanla düzelir
Canım üzüldüğüm koni ilaç. İçim hiç rahat değil ama kullanmamak da ona kötülük dotur ısrarla doktor. Kalp çarpıntısı yapıyormuş korkuyorum birde burda bir merkez var farklı bir tedavi yöntemi var ilaçsız terapi oraya gidebilsek ama çok pahalı

aa hadi yaaa ama sen internetten araştırıyosun baya,belki öğrendiklerinden faydan dokunur oğluna
büyüğüne mi kondu küçüğünemi peki?
birde ilaç kullanmamazlık etme sakın,aksi halde daha çok zarar verebilirsin

Ya çok çok acıktım if e niyetlendim de bende güya. Saat dolsun diye bekliyorum ama bu nasıl açlık hissi mideme kramplar giriyor adeta
Aman ramazanda akşam if i yapmış oluyoruz bizde iste a zaman doya doya yaoariz
Yoktu öyle öğrencim aslında engelli öğrencilerim oldu ama sadece hareketli bir öğrencim var di ama hip. Degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…