Mesela ben mokluk yok bende kesin pu ha haAma iğde seni herkes seviyor
ama sende mokluk yok tabi ki
Nerde kolay ya ben oy verirken bile o kadar kararsız kaliyorumYok kız çok kolay kazanmak
Valla inandım kızNiye bu kadar karamsardın eflal yani hemen modumuzu düşür
Ben kazanacağı ma inanıyorum 30 subatta katılacağım
Anca o zaman kazanırım
ne kadan da ciddi konustum inandirdimmi kiz
Benimkide mi öyle acabaOyyy karnım midem sırtım nasıl ağrıyor ya ben üşüttüm galiba ya da stresten olabilir kaç gündür çok düşünüyorum. Benim oğlana hiperaktivite teşhisi koyuldu ilaç verildi ama başlamadım onu araştırmaktan beynim yandı kaç gündür onun stresi mideme vurdu galiba. Üç doktora gittik sonuç bu.
Kafam çok çok karışık. Dehb çocukların anneleri depresyon kaygı bozukluğu çok yaşarmış. Hep diyordum ya oğlumdan dolayı pisikojim bozuldu.
Ayyy öyle işte anne olmak kadın olmak gerçekten çok çok zor kimse kolay demesin bana
O zaman bidaha gülelimValla inandım kız
eflal üzülme en azından adı konmuşOyyy karnım midem sırtım nasıl ağrıyor ya ben üşüttüm galiba ya da stresten olabilir kaç gündür çok düşünüyorum. Benim oğlana hiperaktivite teşhisi koyuldu ilaç verildi ama başlamadım onu araştırmaktan beynim yandı kaç gündür onun stresi mideme vurdu galiba. Üç doktora gittik sonuç bu.
Kafam çok çok karışık. Dehb çocukların anneleri depresyon kaygı bozukluğu çok yaşarmış. Hep diyordum ya oğlumdan dolayı pisikojim bozuldu.
Ayyy öyle işte anne olmak kadın olmak gerçekten çok çok zor kimse kolay demesin bana
Biz pempisle kader birliği yaptık white karşıcakıl ortim kaptan wayt mortim
Canım kaç yaşında? Sen öğretmendin dimi varmıydı senin öyle öğrencin? Sana bir süte veriyim bak bize doktor dedi çok güzel anlatmış o sitede.Benimkide mi öyle acaba
Canım üzüldüğüm koni ilaç. İçim hiç rahat değil ama kullanmamak da ona kötülük dotur ısrarla doktor. Kalp çarpıntısı yapıyormuş korkuyorumeflal üzülme en azından adı konmuş
zamanla düzelir
BencedeKeşke @Kazen mezun olanları pro yapsa,bu sayede herkes daha çabuk hedef kiloya iner
Ben de hep aldım şimdiye kadarben alırım
Sade hafta sonu olsapeki haftasonu cozuttun gibi hisler alıyorum doğru mudur?
Canım üzüldüğüm koni ilaç. İçim hiç rahat değil ama kullanmamak da ona kötülük dotur ısrarla doktor. Kalp çarpıntısı yapıyormuş korkuyorumbirde burda bir merkez var farklı bir tedavi yöntemi var ilaçsız terapi oraya gidebilsek ama çok pahalı
Aman ramazanda akşam if i yapmış oluyoruz bizde iste a zaman doya doya yaoarizYa çok çok acıktım if e niyetlendim de bende güya. Saat dolsun diye bekliyorum ama bu nasıl açlık hissi mideme kramplar giriyor adeta
Yoktu öyle öğrencim aslında engelli öğrencilerim oldu ama sadece hareketli bir öğrencim var di ama hip. DegilCanım kaç yaşında? Sen öğretmendin dimi varmıydı senin öyle öğrencin? Sana bir süte veriyim bak bize doktor dedi çok güzel anlatmış o sitede.
Dikkat eksikliği yok oğlumda , bir kısmında sadece hiperaktivite olurmuş.
Yok bebek beni de sevmeyen çok var şükürAma iğde seni herkes seviyor
ama sende mokluk yok tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?