- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
sağol kuzucummm
arzu dolu eşi geç,kalanı için teşekküe ederim kuzucummNice nice mutlu yıllara yeni yıl sana güzel ve bakımlı saçlar fit bir vücut arzu dolu bir eş bol kazanç bol hareket bol bereket bolca yeni mutluluklar getirsin
malipina
teşekkür ederim deynepDoğru yerden ayarlamıyor olabilir misin begüm
Forum seçeneklerinden girince istediğin yazı tipi,boyutu, şekli oluyor
Göstercem ben sana hee hee yiii cuma hangi replikşe gelcen bakalımYav hee hee
sen bu spora az oldumu diyonSpor bildirimi neden eksinin az olduğunu düşünme sebebim
Cumartesi
1000 ip atlama 200 point
Pazar
2 saat temposuz yürüyüş 120 point belki daha fazla ama saatte bakmak sonradan geldi aklıma
30 dk tempolu yürüyüş 75 point
30 dk egzersiz 90 point
10 dk lessie kızım izin vermedi 30 point
Toplam 315 point
@MiuLegobegum75
düzenlispor yapıyomusun?
Kız mortiiii
Cnm sınavlar bitti.. bugün eski düzene dönücem inş.. spora bugün başlıcam.. yapınca etiketlerim inş..nehirnil111 spor gruplarını düzenlerken retro_hippo ve @Sherrysherrylady sırada bekliyor,onlarıda gruplara dahil edicez
unutmayalım emi
Canım bu zamanla geçecek bir durum değil ki. Zamanla iyileşmiyor, sadece bununla yaşamayı öğreniyormuş insanlar.Benim oğlum da da üstün zeka hiper aktivite var eflal zaman tani kendine de oğluna da ben ilaç kullanmadım inşallah sizde ilaçsız atlatirsiniz zamanla
işte buSpor
Leslie 3 mile 135 puan
20 dk egzersiz 60 puan
15 dk hiit cardio 75 puan
Toplam 270 puanbegum75
Ay üzüldüm sabah sen öyle pişman filan deyince vallahiişte bu
Hayırdır eflal.. şimdi gördüm.. doktora mı görürdünüz?? İlaç mı önerdi?? Eğer doktor verdiyse ilaç öcü değil cnm deneyebilirsin.. Allah muhafaza daha beter sonuçlar olmasın..Canım bu zamanla geçecek bir durum değil ki. Zamanla iyileşmiyor, sadece bununla yaşamayı öğreniyormuş insanlar.
Bu halde öğrenmiş olmak da ne kadar yaşam kalitesine faydalı olur. Arkadaş edinememe, sosyal ortamdan git gide kendini soyutlama. ..uzar gider bu liste. Oğlum ilk kreşe başladığında anlamalıydım ama benim aklıma hiç gelmedi bu durum, hiperaktif demek hiç yerinde duramayan demekti benim gözümde ama ayrıntılı bakınca öyle olmadığını anladım. Oğlum kesinlikle arkadaş edinemiyor sorun çıkıyor mutlaka oyun oynarlarken, çünkü dürtülerine engel olamıyor, engel olamadığı içinde istediği olsun diye tutturuyor bu da arkadaşlık ilişkilerini, etkiliyor, kurallara uyma zorunluluğunu engelliyor. Elinde değil bu durum sonucunu düşünmeden hareket ediyor.
Mesela hiperaktif çocuklar çok kaza atlatırmış, kendine o an zarar vereceğini hesap edemezmis. Kafam çok dolu yazacak çok şey varda oku oku çorba ettim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?