Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırdır eflal.. şimdi gördüm.. doktora mı görürdünüz?? İlaç mı önerdi?? Eğer doktor verdiyse ilaç öcü değil cnm deneyebilirsin.. Allah muhafaza daha beter sonuçlar olmasın..
Evet canım üç psikiyatrist gördü. Hiperaktivite denildi ben hep aile içi sorunlardan benden intikam almak için dedesigilin kuralları ihlal etmelerinden sanıyordum bu hallerini. Doktor alakası yok dedi. Yani düşünüyorum bu kadar etkinlik yapıp doğruyu öğretmeye çalıştığım çocuğum ısrarla yapmıyordu söylediklerimi. ..

Süper mortimm
Allaaaaaaaaah nasıl ya nasıl

Ben artılarla geldim
Kuzu sen de dünkülerin artısı vardır

Ay kızlar hem geçmişi okumaya çalışıyorum hem burada bizim durumla ilgili bir konu var onu okuyorum o yüzden dan diye dalıyorum kusura bakmayın

Eflal inanır mısın aynı şeyü düşünmüştüm .. bende çocuk gelişimi okuyorum biliyo musun bilmiyorum .. ilâç çocukları sakinleştirip dikkatini toplamak için yardımcı oluyo .. tabi en ufak şeyde ilaç kullanmak yanlış.. ee napalım evladımız elimizden kaysın mı?? Her yerde tembel olarak mı anılsın?? Toplumda maalesef bu var aman ilaç kullanma.. neden peki?? Çocuğun dersleri anlamaya ihtiyacı var.. normal çocuklar için bile dersi dinlemek çok zor.. cnm bence bikaç doktorla daha görüş.. ilaç dışında çözüm önerisi var mı? Zor bi süreç cnm Allah yardımcın olsun inş.. sıkma canını.. her zmn çözüm bulunur ...

Kuzum nasilsinnnn

Storm- handr kuzum nasılsın
kızlar psikiyatr a gitmeye karar verdim yarın sabah içn randevu aldım
kötü birşeyler olacak gibiymiş gibi hissetmekten bıktım.Düşüncelerimi kontrol edemiyorum
zaten okb liydim.Sanırım kaygı bozukluğum falan var
bir anda çarpıntılar korkular gelmeye başladı yine
gideyim ilacımı alayımda düşünmekten kurtulayım

sokakta gördüğüm bir çocuğun karşı karşıya geçmesi bile dert oldu bana
ya düşerse,ya araba çarparsa sürekli ya ya ya

Sağol canım amin. Burda girebilecek bütün doktorlar görmüş oldu canım başka doktor yok maalesef. Gelen döktür durmuyor gidiyor devlet hastanesinde.

Derslerde hiç sıkıntısı yok hatta maşallah fazla zeki, dikkate de sıkıntı yok fazla sadece arada mola vermedi gerekir ona iyi çözüm buldum. Bizimki hiperaktivite, hareketlerine dürtülerine engel olamıyor bu da sosyal olarak onun dışlanmasına sebep oluyor.

eflal canım hiperaktiviteyi nasıl anladın

Canım evet geçici değil ama benim doktorum dediği aynen şu iyi eğitim ve düzenli destek ile bu sorunu minimal indirmek mümkün benim oğluma hiperaktivite ve üstün zeka problemi konulduğunda 2.5 yaşındaydı dünya başıma yıkıldı sanmıştım seni çok iyi anlıyorum kimse ile oynamaz toplum içine karışamaz ne zararlı ne değil dusunmezdi hatta bir gün TV yıldızı üstüne devirdi bunun gibi sana bir sürü örnek verebilirim şuan 5 yaşına gelecek ve büyük ilerleme var eğitim ve destek bu konuda çok önemli yurt dışında hiperaktivite ve üstün zeka problemi olan çocuklar için okullar varmış Türkiye henüz bununla ilgili çalışmalar az oğlunda oğlinlikle üstün zeka da vardır balım çünkü hiperaktivite çocukların neredeyse yüzde 90 üstün zekalı çıkıyormuş tabi ki bu da bir sorun ama dediğim gibi iyi bı eğitim şart canım bunun içinde iyi bir okul ben bu yüzden ilk okuldan itibaren özel okul da okutmaya ugrasacagim

eflal canım hiperaktiviteyi nasıl anladın
Canım benim oğlum zaten hep hareketli bir çocuktu ama neticede çocuk diyordum, bizim sıkıntılar okulla açığa çıktı aslında okul öncesi gördüğümüz ortamlarda başka çocuklarla oynarken istediği olmayınca ağlamalar , vurmalar, sorun çıkarmalar hep vardı ama kısa süreli görüşmeler olduğu için bir rahatsızlık olduğu aklıma gelmedi, ben aile apartmanında ne olacak çocuk şımartıldı diye düşünüyordum. Birde hiperaktif bir çocuk görmüştüm ben ve oğlum o kadar asla değildi ama bu da kademe kademiymis çeşit çeşitmiş.
Okulla beraber başına buyruk hareket etme istekleri çok ciddi sıkıntı yaptı maalesef. Dürtülerine engel olamıyor o an ne yapmak istiyorsa doğru yanlış demeden yapıyor yeter ki istesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…