Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi eğitim için özel okul mümkün değil canım bizim için. Kendi kendime elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım bu yaşına kadar ama olmamış işte sonuç bu.
Terapi vs de benim eşim gitmez doktora zar zor götürdüm zaten

eflal bu dediğin sanki benim kızdada var
sürekli ama sürekli konuşuyor susmuyor
bide ha bire sınıfın içinde geziyor
1 dk yerinde durmuyor

Evet ilaç ise yariyor eflal bı arkadaşım kullanıyor ama ben kullanmak istemiyorum en azından okula başlayana kadar şuan iyi bir doktorumuz var iyi önerileri onları dinliyoruz devamlı bı aktivite içindeyiz okula baslaya kadar kullanma dedi doktor o zamana kadar evde sıkı önlemler alıyor TV artık montali odalar kitli falan filan herşey büyük onun gücü yetmeyecek şekilde evde bizim değil onun kuralları var mesela işte koltuk üstünden yere zıplamayi ben yasakladim yapmaya devam etti doktoruyla beraber yasakladılar onun yasağı oldu yatağını toplatamadim sorumluluk veremedim doktor bunu ona ödül gibi gösterdi büyüme ödülü dedi şimdi dopluyor oyuncaklarını paramparça ederdi şimdi onu da çözdük çok fazla arkadaşı hala yok yazın spora gidecek dedi doktor yazın spora yazdiracagim bunun gibi

Evet canım zaten okul dönemi kullanıyor tatilde bırakılıyor hos ben daha cesaret edip başlayamadım.
Spor bize de dedi ki ben üç yıldır eşime bu çocuga hareket lazım her gün park la omuyur spor şart diye diye dilim tüğ bitmişti. Dr spor mutlaka dedi eşim hala yazın düşünüyoruz diyor sanki şimdi olmaz off

Eflal hiperaktivite eğitimle aile içi sorunlarla akalı değil ki neden kendini suçluyorsun ya doğuştan bı durum benim oğlum 2.5 yaşındaydı ben anladığımda yani ben ne yaptım ki 2.5 yaşında hiperaktivite olsun dedim bı kere kabullen bunu sen de bu insansın ve elinden gelen şeyler olduğu kadar gelmeyen şeyler de olacak biz anneyiz ama insanız bunu unutma evet bu tarz sorunu olan çocuklara özel eğitim gerekiyor ama işte imkanlar hayat şartları biz ne yapalım elinden geldiği kadar spora yönelt doktorunun tavsiyesi bu bana at binmek yüzmek hayvanlarla hasır haşır neşir olmak hiperaktivite li çocuklara çok iyi geliyormuş kesinlikle bı kural joyulacaksa evde onun fikrini al o kural onun kuralı olsun çünkü kural tanımazlar kendi kurallarına bağlılar

Kesinlikle yüzme öneriliyor balım basket futboldan daha çok su çocuğu sakinleştiriyormus grup taraflı bı spor oldumadigi için de dışlanma korkusu olmuyormuş çocukta

Canım hiperaktif olduğunu bilmeden önceki düşüncemi yazdım yani ben o kadar uğraşıyorum bu çocuk ne hiç düzelmiyor diyordum. Teşhis koyulacak taşlar yerine oturmaya başladı bende de

Ewt bidrdimkiiii

Kesinlikle yüzme öneriliyor balım basket futboldan daha çok su çocuğu sakinleştiriyormus grup taraflı bı spor oldumadigi için de dışlanma korkusu olmuyormuş çocukta
Ayy white inan yüzme kursu yüzme kursu diye yırttım kendimi çünkü oğlum suyu çok seviyor öyle böyle değil ya lavaboya su doldurup onunla bile oynuyor . Yüzmeye gitse eminim çok faydası olacak ona

Canım hiperaktif olduğunu bilmeden önceki düşüncemi yazdım yani ben o kadar uğraşıyorum bu çocuk ne hiç düzelmiyor diyordum. Teşhis koyulacak taşlar yerine oturmaya başladı bende de
Eflal ben diyecektim ama dilim varmadi ne bileyim bazı insanlar yanlış anlıyor tirsiyorum o yüzden ben oğluma kendim koydum teşhisi ve eşim bana çok.kizmisti 2.5 yaşındaki çocuk ne alaka diye doktora gittimiz de hatta beni şikayet etti resmen ama.doktor onayladı bı de bu tarz sorunları olan çocuklarda ya erken yürüme konuşma erken.ogrenme yada tam aksi hepsini kendi yaşıtlarından geç yapma alışkanlığı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…