Burdayım kuzummdaha eve yeni geldim şarjım bitti derse girmeden anca açıldı telefonNerde benim minnoşum
Miuuuuu
Ben şimdi detoks çorbamı hazırlıyorum kaptan :)) 500 ip atladım.. bakalım daha spor yapmalıyım..KIZlarrr
Eve yeni girdiiim biraz dinleneyim çok yoruldum. Tel şarjda. Güzel menüler gelsin emiiiii
Napim cuvara tüttürüyom sensizlikten efkar yaptıBurdayım kuzummdaha eve yeni geldim şarjım bitti derse girmeden anca açıldı telefon
Sen napıyon doğum günü güzeli
Öyle yapıyolar işte ne zaman fırsat olursa o zaman geliyolarOoo sabaha kadar dans diyorsun yani
Ayrı ayrı gelmeleri ne mana ya
Onda öyle maharet yok
nehirnil111 spor gruplarını düzenlerken retro_hippo ve Kedibochi sırada bekliyor,onlarıda gruplara dahil edicez
unutmayalım emi
Ben de tam şuanda tüttürdüm malim:)Napim cuvara tüttürüyom sensizlikten efkar yaptı
Kız kocası totolu pasta almışBen de tam şuanda tüttürdüm malim:)
Doğum gününde kaçamak yok demi
Ben de açııımEvdekiler mantı kasikliyorlar
Ben ot çöp çatı içiyorum açım aç
Ne diyorsun al işteeeeee tüm toto senin olsun kasap ben totoyla ilgilenmiyoruö desinKız kocası totolu pasta almış
Elma dilşmleyip çubuk tarçın mı atıyodun içine? Napıyodun? Kaynatma falan yoksa hemen yapayım 1 lt ye şimdi ben deKızlar bu elmalı tarçınlı su acaip işetiyo ya ödem söktürüyomuş kaynanam dedi iç diye
YemeeeeOnda öyle maharet yok
Normal pasta almış ama ben yiyemiyom, kuzu gibi yatıyo dolapta valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?