- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Miu ona aşık olayım diye yaptı bence
homojen katilim haklısın kuzu bise demiyorum çalısma hayati ev çocuk gece gecde olsa girmeye çalısiyorum bacım.
ama aktif katılım şart canim miu nün seni listeye alması içinde bu çok önemli devamlı bizimle olabileceğini ona göstermen lazım tabi liste istersen ama liste dışıda devam edebilirsin yani
Gelemeyeceginde belirtebilirsun homojen bi katılım bekliyoruz senden
hmm anladım morticim bu arada guzel eksi getirdin tebrik ederim sen geçeçeksin artık hayırlısı oldu sağlik olsun mortim benimPro canım altta kaç ziyaretçi var kaç kişi okuyor kim okuyor okuyor gorebiliyor yazı rengi sabit kalıyor devamlı değiştirmek zorunda değiller artı 18 topigine yazabiliyor falan filan uste
Hıımm cunku ben bı gun az yıyeyım gıdıyo hemen sütler.dedm bu menuyle süt oluyosa bende sorun var dıye dusundumBugün ki sabah çok acil çıkmam gerektiği için böyle oldu yoksa sabah 10 dolu dolu kahvaltı yaparım ben akşam da pro sebze yerin ara meyve kahve yaparım dediğim gibi bugün ki mecburiyet menusu
Masumm prolugun hayırlı olsun canım
Bısey sorucam oruc sütü etkılıyo mu gecen tuttum bı tane aksama cok azalmıstı sütüm ya.nasıl olacak bılmıyorm ramazandaBugün ki sabah çok acil çıkmam gerektiği için böyle oldu yoksa sabah 10 dolu dolu kahvaltı yaparım ben akşam da pro sebze yerin ara meyve kahve yaparım dediğim gibi bugün ki mecburiyet menusu
kac aylık bebeğin canımBısey sorucam oruc sütü etkılıyo mu gecen tuttum bı tane aksama cok azalmıstı sütüm ya.nasıl olacak bılmıyorm ramazanda
5 ay 1 haftalık canmkac aylık bebeğin canım
Kız sende pro olmuşsun ya hayırlı olsun ezik kaldım ya laay emineee abla süperrrmaşallahhh
ay daha neler neyine canını sıkıyon vayt yaaa
canım inanki zman kalmıyor ya
yetmiyor akşam vakit
anca gece 12 den sonra
67.7 galibaretro_hippo tartıldın mı
Bir gün az yemekle süt gitmez kuzum ki zaten yediğin yemeğin süte dönüşmesi 24 saat sürüyor bugün az yedim sütüm az geldi mantığı değil sadece içtiğim su kısa sürede süte dönüşür bir gün az yemekle sütte azalma olmuyor en azından bende zaten günlük karislamam gereken protein 2 yumurta karbonhidrat iki dilim ekmek sebze dom salatalık yine protein peynir sağlıklı ya zeytin dolu bı kahvaltı var kalsiyum için akşam.yogurt tek.eksik meyve meselaHıımm cunku ben bı gun az yıyeyım gıdıyo hemen sütler.dedm bu menuyle süt oluyosa bende sorun var dıye dusundum
Etkiliyor canım ama ben 1 yaşını geçmişse tutuyorum mesela oğlumda 7 ayindaydi ramazan tutmadın.suan kızım 1 yaşını geçti ek gıdayı iyi alıyorBısey sorucam oruc sütü etkılıyo mu gecen tuttum bı tane aksama cok azalmıstı sütüm ya.nasıl olacak bılmıyorm ramazanda
Emziren anne isen yumurta 2 tane olmalı 1 seni diğeri bebişin kuxummenuyu vereyim
9:30
1 yumurta1 dilim beyaz peynir, 1 yk tulum peyniri domates salatalık marul 7 zeytin 1 dilim tb ekmeği
13:30
1 sb tarçınnllı süt
1 incir 1çilek
117:15
dünden kalan fırında pırasa 2 dilim
yoğurt bol saalata
su 3 oldu
spor leslie 30 dk
1 saat tempolu yürüyüş yaparsam eklerim
@MiuLegoWhiteblacklife @cakıl80 begum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?