Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Miu ona aşık olayım diye yaptı bence
öyle ya da boyle hayırlı olsun igdecik

Acaba nasıl oldu ki

homojen katilim haklısın kuzu bise demiyorum çalısma hayati ev çocuk gece gecde olsa girmeye çalısiyorum bacım

Pro canım altta kaç ziyaretçi var kaç kişi okuyor kim okuyor okuyor gorebiliyor yazı rengi sabit kalıyor devamlı değiştirmek zorunda değiller artı 18 topigine yazabiliyor falan filan uste
hmm anladım morticim bu arada guzel eksi getirdin tebrik ederim sen geçeçeksin artık hayırlısı oldu sağlik olsun mortim benim

Bugün ki sabah çok acil çıkmam gerektiği için böyle oldu yoksa sabah 10 dolu dolu kahvaltı yaparım ben akşam da pro sebze yerin ara meyve kahve yaparım dediğim gibi bugün ki mecburiyet menusu
Hıımm cunku ben bı gun az yıyeyım gıdıyo hemen sütler.dedm bu menuyle süt oluyosa bende sorun var dıye dusundum

Bugün ki sabah çok acil çıkmam gerektiği için böyle oldu yoksa sabah 10 dolu dolu kahvaltı yaparım ben akşam da pro sebze yerin ara meyve kahve yaparım dediğim gibi bugün ki mecburiyet menusu
Bısey sorucam oruc sütü etkılıyo mu gecen tuttum bı tane aksama cok azalmıstı sütüm ya.nasıl olacak bılmıyorm ramazanda

menuyu vereyim
9:30
1 yumurta1 dilim beyaz peynir, 1 yk tulum peyniri domates salatalık marul 7 zeytin 1 dilim tb ekmeği

13:30
1 sb tarçınnllı süt
1 incir 1çilek
117:15
dünden kalan fırında pırasa 2 dilim
yoğurt bol saalata
su 3 oldu
spor leslie 30 dk
1 saat tempolu yürüyüş yaparsam eklerim
@MiuLego Whiteblacklife @cakıl80 begum75

Hıımm cunku ben bı gun az yıyeyım gıdıyo hemen sütler.dedm bu menuyle süt oluyosa bende sorun var dıye dusundum
Bir gün az yemekle süt gitmez kuzum ki zaten yediğin yemeğin süte dönüşmesi 24 saat sürüyor bugün az yedim sütüm az geldi mantığı değil sadece içtiğim su kısa sürede süte dönüşür bir gün az yemekle sütte azalma olmuyor en azından bende zaten günlük karislamam gereken protein 2 yumurta karbonhidrat iki dilim ekmek sebze dom salatalık yine protein peynir sağlıklı ya zeytin dolu bı kahvaltı var kalsiyum için akşam.yogurt tek.eksik meyve mesela

Bısey sorucam oruc sütü etkılıyo mu gecen tuttum bı tane aksama cok azalmıstı sütüm ya.nasıl olacak bılmıyorm ramazanda
Etkiliyor canım ama ben 1 yaşını geçmişse tutuyorum mesela oğlumda 7 ayindaydi ramazan tutmadın.suan kızım 1 yaşını geçti ek gıdayı iyi alıyor

Emziren anne isen yumurta 2 tane olmalı 1 seni diğeri bebişin kuxum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…