- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Geçmiş olsun eflal, bugünlerde hiperaktivite birçok çocukta görünür oldu, eskiden farkına varılmıyordu haylaz denip geçiliyordu, ne mutlu ona ki ilgili bir annesi varSağol canım amin
Ahaaaa bak ben de şaşırdım, boş kalmazsın sen, son sınıfa gelince götürün seni taliplerden geçilmezYok kız o kadar değil kız da var makine cidden öyle de inşaat öyle değil arkadaşlarımın em çok şaşırdığı konu inşaat okumama rağmen sap olmam
Ben sanırım oluyorum agridan böyle bir ağrı yok izin aldım eve gitcem dayanamiyorumSelam . İşim vardı giremedim.
Hala ağrısı çekmiyorum artık dedim kim nazar etti ulen
benimkide 6 ay 1hafta ben bile guvenipte tutamadım ek gıdaya yeni geçtik ama diğer kandilde tutacağım inşallah5 ay 1 haftalık canm
Sağol canımGeçmiş olsun eflal, bugünlerde hiperaktivite birçok çocukta görünür oldu, eskiden farkına varılmıyordu haylaz denip geçiliyordu, ne mutlu ona ki ilgili bir annesi var
tm öyle yapayım canımEmziren anne isen yumurta 2 tane olmalı 1 seni diğeri bebişin kuxum
Sağol kuzuuMaliii doğum günün kutlu olsun
Kv ler hala sende mi
Ben yarın katılirimStepper ben de yapayım. Yav şu sporları yapalım beraber yaaa
Yaparız kız
Yazarım sabah sana ben
geçmiş olsun orticim git yat dinlen canım yaaBen sanırım oluyorum agridan böyle bir ağrı yok izin aldım eve gitcem dayanamiyorum
niye ayrı ayrı grliyorlarda seni zahmete katıyorlarSağol kuzuu
Gitti kuzu cumartesi geldi bugün gitti. Haftaya da görümcem gelcekmiş
Ondan sonraki hafta da görümcemin kızı
Teşekkür ederim waytım allah hepimize huzur nasip etsin inşallahmalipina doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsun insallah
Bilsemniye ayrı ayrı grliyorlarda seni zahmete katıyorlar
Hee ben doğdum he mi
Ooo sabaha kadar dans diyorsun yaniSağol kuzuu
Gitti kuzu cumartesi geldi bugün gitti. Haftaya da görümcem gelcekmiş
Ondan sonraki hafta da görümcemin kızı
Burdayım kuzummdaha eve yeni geldim şarjım bitti derse girmeden anca açıldı telefonNerde benim minnoşum
Miuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?