Bu nasıl bir ağrı anlamiyorum gecikince hep kötü geciyor sanki düşük yapiyorum bu nedir böyle çok sinir bozucugeçmiş olsun orticim git yat dinlen canım yaa
Afiyet olsun ha gayrt hippo. Sınav da bitti belki leslie 3 yapar beni şaşırtırsın ben de leslie 3 yapcamBen şimdi detoks çorbamı hazırlıyorum kaptan :)) 500 ip atladım.. bakalım daha spor yapmalıyım..
Kuzum geçmiş olsunBu nasıl bir ağrı anlamiyorum gecikince hep kötü geciyor sanki düşük yapiyorum bu nedir böyle çok sinir bozucu
Balım paylaş. Ben onu favorilere atacağım ve cuma günü o bildirim yapmayanların bildirimlerini listeye eklemeyeceğim. Bu kadar basit.Kizlarrr bi sürü eksik bildirim varrrr
Yok yemedim Hunharca katlettiler pastamıBen de tam şuanda tüttürdüm malim:)
Doğum gününde kaçamak yok demi
Korktun muuuuuu
Harikasın beeee ver bana şu tarifiYok yemedim Hunharca katlettiler pastamı
Üstüne de gazoz içtiler. Ben de elmalı tarçınlı detoks suyumu içiyom
Kaynatıyon kuzu 2 3 dk. 2 litre suya bi elma bi çubuk tarçın gün boyu içiyon. Ben sabah bi litreye yakın içtim şimdi bi litre daha içiyomElma dilşmleyip çubuk tarçın mı atıyodun içine? Napıyodun? Kaynatma falan yoksa hemen yapayım 1 lt ye şimdi ben de
Korktun muuuuuu
Akşam eve geldim tartıldım sabah kilomdan 200 gr eksiktim. Yani yarına eksibi de spor yapacam iyice eksi gelecek
Sen artılarınla uğraşadur
Kaynatıyon muKaynatıyon kuzu 2 3 dk. 2 litre suya bi elma bi çubuk tarçın gün boyu içiyon. Ben sabah bi litreye yakın içtim şimdi bi litre daha içiyom
Kız şakır şakır işetiyo diyom sen istemem diyon.Kaynatıyon muistemiyom o zaman sade su içerim. Keşke hizmetçim olaydı ona yaptırırdım
Eki Görüntüle 2137538
Çoh ayıp insan ördekine kıyar mıHissediyorum
Birkaç güne kendini suda boğup intihar edecek bir ördek var hissediyorum
Hissediyorum
Birkaç güne kendini suda boğup intihar edecek bir ördek var hissediyorum
YaniÇoh ayıp insan ördekine kıyar mı
Bu agriya degecek dimi eksi gorecegim değil miKuzum geçmiş olsun
Balım paylaş. Ben onu favorilere atacağım ve cuma günü o bildirim yapmayanların bildirimlerini listeye eklemeyeceğim. Bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?