Gidem kizbiz gidek mi
Neyyyy miummmm neyyyyyaaaaaaaaaa esraaaaaaaaaaaa
Ekledim kuzumPazartesi 1 saat tempolu yürüyüş:150
1 saat yürüyüş:60
20 dk egzersiz: 60
270 puan
şaşırdık mı
yooooooooooooo
Ben burada yokum tabi
hiç kafaya takmıyorsun esra çok belli
yerim la seni
ayrılma dizimin dibinden
herkes kırmızı olursa nasıl çıkar siyahlar ortayaArkadaşlar hepinizi gerçekten çok seviyorum bugüne kadar sizinle iyi kötü kilo verdim Eki Görüntüle 2137733 kendimi böyle hissediyorumk
Ama buraya kadarmış nasip ne yapalım
Artık ben olunca gelirim daha da gelmem buralara bu ne ya ezik ezik bu rengarenk sayfada kalamam hayallerimide alıp gidiyorumEki Görüntüle 2137732 ama hiç kirilmadim size canim kiskanmadimdaEki Görüntüle 2137735 etse ben kaçar
Eki Görüntüle 2137734 n
Kız belediye dağıtımı hiç iyumisin nesiKizaran hatunlarin hepsine hayırlı olsun
Belediye dagitiyosa ben de alam
herkes kırmızı olursa nasıl çıkar siyahlar ortaya
ben espri yapmayayım bidaha
Neyyyy miummmm neyyyy
ay çok şükür nilişkom nasıl özledik yahu seniMüdür sağolsun net yaptı diğer şirket teline oradan kendi telefonuma aktardım gelene kadar internet böyle zorda olsa gireceğim mecbur
doğum günüsüydü
spor var ayyy sen beni gözardı ettin herhal. Şeyh mualla mercimeği soğan salça az yağ baharatlayıp patlıcanla pişiriyorsun.Güzel aslında diyetlik bana göre ama ben artıyım.Canım sıkıldı. kısır bir küçük kase kadardı öğlendi bide.Munzevi Zencefil kuzum menüyü gördüm sağol..
şimdi artıdayken bence kısır yenmemeliydi.. zararlı değil ama ödem yapacak kesin.. inşallah büyük değildir azcıktır.. dukan içmen çok iyi olmuş ödem tutmaması için..
şeyh mualla da nesiay bilemedim inşallah çok yağlı değildir.. ve spor yok
Bana dedi bakın görün anlatmaya gerek yok kis
ballı çörekcik
vay vay vay ne diyorsunnnn
hippoyu yere kazıyacağız cuma günü yani hihuahuahuahuah
ellerine sağlık balım geçmişten geliyordum demin gördüm
kuzucum sadece ve sadece su miktarı az olmuş.. menü çok güzel la duygulandım
çıldırmayan bizden değildir
iyidir iyi kendine getirmiştir
tüm mneüleri topladım ördeğim.. görmedim mi? yorumlamadım mı hatırlamıyorum kafam gidik? gözümden mi kaçtı ? tek tek her sayfaya baktım
şehir içi canım, benim koca da burdaki bi bakanlıkta, başka şehir olmaz o yüzden.turşunu kurar yeriz seni
hakkında hayırlısı olsun hepfit
nereleri düşünüyosun?
sizsiz olar mı hiç
anladımşehir içi canım, benim koca da burdaki bi bakanlıkta, başka şehir olmaz o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?