Ben burada yokum tabi
triplerini yesinler
NEyseee çok ısrar ettiniz kalıyım o zaman
hiç kafaya takmıyorsun esra çok belli
yerim la seni
ayrılma dizimin dibinden
haaa ben düşünüyorum da şehir içi tayin çok zor yaptırabilcek miyim bi fikrim yokanladım
o zaman hakkında hayırlısı olsun
inşallah canım ya walla çok daraldım, kalbim sıkışıyor artıkhepfit im inşallah gönlünüze göre olur herşey.
herkes kırmızı olursa nasıl çıkar siyahlar ortaya
ben espri yapmayayım bidaha
ay çok şükür nilişkom nasıl özledik yahu seni
Bende çok çok özledim burnumun direği sızladıdoğum günüsüydü
kv vardı
bizi hep unuttu pis şişko
Hiç adetim değildir ama fazla özlemden oldu herhalde trip kendiliğinden Begüştriplerini yesinler
dönüşün tripli oldu
hadi ya öyle bi durumdamu varhaaa ben düşünüyorum da şehir içi tayin çok zor yaptırabilcek miyim bi fikrim yok
ahaaa yerimBende çok çok özledim burnumun direği sızladıMali sizleri de hasret bıraktı yani kendine
Hiç adetim değildir ama fazla özlemden oldu herhalde trip kendiliğinden Begüş
Canim ya ins. Hakkinda hayirlisi olur tayinin olmassada Allah ortamını ferahlarsıninşallah canım ya walla çok daraldım, kalbim sıkışıyor artık
tüünaydın demeliydi ytmzIyi oglenler canimm..
Lunyam tiroit ilacını kullanmayı ihmal edince kilo da alınıyor,şişiriyor insanı hormon dengesizliği.Sen aç karnına almaya yeni başladığın için inecek kilon ,deynepnaz demişti dersin,daha doğrusu yazmıştı dersinBende veremiyorum, bari yemiş olsam içim yanmayacak
Elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakarrrrr
@MiuLego detoks olayına çok güldüm .Ama bir yerlerden başlaman lazım be kuzum.Bak ablan da evleniyor,tek kalacaksın.Belki aşık olacaksın ,şimdi evlenmek istemesen de evlenmek isteyeceksin ,ne yapacaksın o zaman ,Katya mı tutacaksın ?Elin oğlu için hazırladığın tezlerin ,sunumların bir değeri olmayacak malesef,pilav sunumun sarma sunumun daha hoşuna gidecek Bebelerine ne yedireceksin ,evine misafir gelse ne yapacaksın ?
Ay Banu ne güldüm şu mesajinakarnımdan dev asa sesler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?