Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakarrrrr
Enişte ,mesleğimi bırakacağım artık desen ,evimde çocuğumla ilgileneceğim desen ne tepki verir?
Saçmalama o kadar emeğin boşa gider,mesleğini bırakmamalısın mı der,sevinir mi?
Ya bir de kadınlar hem evde işini yapıyor,hem çocuk ,hem iş çok yoruluyor,enerjisi kalmıyor,yine de çoğu erkek herşeyi dört dörtlük yapmasını bekliyor eşlerinin,ama kendileri az bir işin ucundan tutsa erkekliğine yediremiyor.Kadın çalışınca hayat müşterek ,erkek evde iş yapınca erkek adam yapmaz kadının işi diye düşünenler var,iyice adaletsiz sinir oluyorum Çalışmadığım halde sinir oluyorum ,bir de çalışsam çenem hiç durmaz herhalde.

daha iyiyim masumum sagolasin.seninkidegecer insallah aclik yapiyo ama bas agrisi bende sendede belki ondandır

Geçmiş olsun tatlim

Sağol canim ben sporsuz veremiyorum
ah ah bende kuzu bende sposrsuz zor hakikaten

allah kolaylik versin canim sunumun cooooooookk güzel gecsin insaallahh

Migrenin mi var ? Migren de şiddetli baş ağrısına mide bulantısı da eşlik ediyor. Gecmis olsun
Dün dısarı cıktim bi sure ac kaldım ondan mi bilmiyorum migrenim yok ama agrisi evet dedigin gibi boyle eşlik etti dun aksam
örtmenim tempolu yürüyüş 2,5 la çarpılıyor yani 180 değil 150 puan
hımm tamam kuzu kusuruma bakma

var bir sürü kuzum.. oku tabi :)

geçmiş olsun simay şimdi nasılsın?
menü gayet güzel 2 öğün tertemiz menü.
teşekkür ederim miummm daha iyiyim şimdi sporumu yapicam insaalllah

Bence takimin adı değişsin
Prolar zayifliyor
kızzzz susssbiz nedücük ah kuzum sana kiyamam

@Floweroflife
Whiteblacklife
kızlar proluğunuz hayırlı olsun
way anamm vayyy hayirli olsun kızlaaarrr

yaaaaaaaaaa esraaaaaaaaaaaa

Esra_4378 aldım hedefi kuzumm insallah

Kizaran hatunlarin hepsine hayırlı olsun

Belediye dagitiyosa ben de alam
dagıtımi görürsen çaldır bacı

Kız dur daha 10 kilo verecektik esra kiz bu isi önce 5 mi yapsaydık hemen 5 vermeye çalısrız gibi geldi ne bilim netsek ki 1. Taksit 2. Taksit gibi ne dersin Nare83
herkes kırmızı olursa nasıl çıkar siyahlar ortaya

ben espri yapmayayım bidaha
allahmm nasıl espri beynim dağıldı

Elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakarrrrr

Elin oğlu gözümüzün içine baksın yeter

Eğer çalışıp gelip bi de evde hizmet yaparsam kendi sıfatıma tükürürüm
1 hafta denerim yemeği ben yapıyorsam bulaşığı beyefendi yıkamazsa yemek yapmayı bırakırım diyorum

1 hafta denerim yemeği ben yapıyorsam bulaşığı beyefendi yıkamazsa yemek yapmayı bırakırım diyorum

ooooo sen çalısma bacım her aksam evde kavga çıkar sofrayı sen kaldır diye

Ama eş halden anlarsa senin demene gerek kalmaz çalısmasakta eşlerin is yapmama lüksü yok bence

Deynebim sabah içiyorum dediğin gibi ama sanki karnıma sancı giriyor iki gündür , iğne batırır gibi
Öyle çok çok şiddetli değil ama var yani

Bekara karı boşamak kolay derler,koca boşamak ta kolay bakıyorum da
Baş parmağımı işaret parmağımla orta parmağım arasına koyarak cevap veriyorum ,zor biraz

benim koca yardım eder sagolsun
akşam uyumuşum baktım sabah makina boşş

Bekara karı boşamak kolay derler,koca boşamak ta kolay bakıyorum da
Baş parmağımı işaret parmağımla orta parmağım arasına koyarak cevap veriyorum ,zor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…