Enişte ,mesleğimi bırakacağım artık desen ,evimde çocuğumla ilgileneceğim desen ne tepki verir?Elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakarrrrr
Keşke daha fazla renk seçeneği olsa,bazıları çok solgun renklerin ,bazıları cırt ,bir lacivert,bir mor,bir yeşil hoşuma gidiyor benim,kirlendikçe değiştiriyorumulan pro lar kırmızı benim rengim elleşmeyin
coco çok gelmez nasılsa , pportide degiştirdiii
Devasadır o,dev asa olsa duramazdınkarnımdan dev asa sesler geliyor
ahahaha igde yaaaaaaaaaaaaa
ben henüz alışamadım yazı rengi stili düzenliyorum arada
ruhum kabul etmiyordur pro lugu
bi proluk bu kadami goze sokulur anladık kız prosun niye aynı mesajı 2 kere atiyorsun
Cınım çünki proyum ben
pro olmak kolaymı canımmmmmmmmmm
bir pro kolay yetişmiyor
Keşke daha fazla renk seçeneği olsa,bazıları çok solgun renklerin ,bazıları cırt ,bir lacivert,bir mor,bir yeşil hoşuma gidiyor benim,kirlendikçe değiştiriyorum
daha iyiyim masumum sagolasin.seninkidegecer insallah aclik yapiyo ama bas agrisi bende sendede belki ondandırTeşekkürler canım
Ay benim adım çıkmış az yiyor diye
Ara bu menü cokaz
Geçmiş olsun bende 11 de yattım sabah ,6 da kalktım ama hala geçmemiş baş ağrısı
Açlık mi ? Regli mi yapıyor bilemedim
ah ah bende kuzu bende sposrsuz zor hakikatenGeçmiş olsun tatlim
Sağol canim ben sporsuz veremiyorum
allah kolaylik versin canim sunumun cooooooookk güzel gecsin insaallahhİşleri bitirebilirsem geleceğim. Tutuştum. Öğleden sonra işyerşnde yokum işleri yetiştirmeye çalılıyorum. Öğleden sonra derste sunum var ona çalışmam lazım. Menüler var bekliyor beni minnoş minnoş.
Dün dısarı cıktim bi sure ac kaldım ondan mi bilmiyorum migrenim yok ama agrisi evet dedigin gibi boyle eşlik etti dun aksamMigrenin mi var ? Migren de şiddetli baş ağrısına mide bulantısı da eşlik ediyor. Gecmis olsun
hımm tamam kuzu kusuruma bakmaörtmenim tempolu yürüyüş 2,5 la çarpılıyor yani 180 değil 150 puan
teşekkür ederim miummmvar bir sürü kuzum.. oku tabi :)
geçmiş olsun simay şimdi nasılsın?
menü gayet güzel 2 öğün tertemiz menü.
kızzzz susssbiz nedücükBence takimin adı değişsin
Prolar zayifliyor
way anamm vayyy hayirli olsun kızlaaarrr
yaaaaaaaaaa esraaaaaaaaaaaa
dagıtımi görürsen çaldır bacıKizaran hatunlarin hepsine hayırlı olsun
Belediye dagitiyosa ben de alam
Kız dur daha 10 kilo verecektikArkadaşlar hepinizi gerçekten çok seviyorum bugüne kadar sizinle iyi kötü kilo verdim Eki Görüntüle 2137733 kendimi böyle hissediyorumk
Ama buraya kadarmış nasip ne yapalım
Artık ben yesil olunca gelirim daha da gelmem buralara bu ne ya ezik ezik bu rengarenk sayfada kalamam hayallerimide alıp gidiyorumEki Görüntüle 2137732 ama hiç kirilmadim size canim kiskanmadimdaEki Görüntüle 2137735 etse ben kaçar
Eki Görüntüle 2137734 n
herkes kırmızı olursa nasıl çıkar siyahlar ortaya
ben espri yapmayayım bidaha
@MiuLego detoks olayına çok güldüm .Ama bir yerlerden başlaman lazım be kuzum.Bak ablan da evleniyor,tek kalacaksın.Belki aşık olacaksın ,şimdi evlenmek istemesen de evlenmek isteyeceksin ,ne yapacaksın o zaman ,Katya mı tutacaksın ?Elin oğlu için hazırladığın tezlerin ,sunumların bir değeri olmayacak malesef,pilav sunumun sarma sunumun daha hoşuna gidecek Bebelerine ne yedireceksin ,evine misafir gelse ne yapacaksın ?
Elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakarrrrr
Eğer çalışıp gelip bi de evde hizmet yaparsam kendi sıfatıma tükürürümEnişte ,mesleğimi bırakacağım artık desen ,evimde çocuğumla ilgileneceğim desen ne tepki verir?
Saçmalama o kadar emeğin boşa gider,mesleğini bırakmamalısın mı der,sevinir mi?
Ya bir de kadınlar hem evde işini yapıyor,hem çocuk ,hem iş çok yoruluyor,enerjisi kalmıyor,yine de çoğu erkek herşeyi dört dörtlük yapmasını bekliyor eşlerinin,ama kendileri az bir işin ucundan tutsa erkekliğine yediremiyor.Kadın çalışınca hayat müşterek ,erkek evde iş yapınca erkek adam yapmaz kadının işi diye düşünenler var,iyice adaletsiz sinir oluyorumÇalışmadığım halde sinir oluyorum ,bir de çalışsam çenem hiç durmaz herhalde.
Eğer çalışıp gelip bi de evde hizmet yaparsam kendi sıfatıma tükürürümEnişte ,mesleğimi bırakacağım artık desen ,evimde çocuğumla ilgileneceğim desen ne tepki verir?
Ya bir de kadınlar hem evde işini yapıyor,hem çocuk ,hem iş çok yoruluyor,enerjisi kalmıyor,yine de çoğu erkek herşeyi dört dörtlük yapmasını bekliyor eşlerinin,ama kendileri az bir işin ucundan tutsa erkekliğine yediremiyor.Kadın çalışınca hayat müşterek ,erkek evde iş yapınca erkek adam yapmaz kadının işi diye düşünenler var,iyice adaletsiz sinir oluyorumÇalışmadığım halde sinir oluyorum ,bir de çalışsam çenem hiç durmaz herhalde.
ooooo sen çalısma bacım her aksam evde kavga çıkar sofrayı sen kaldır diyeEnişte ,mesleğimi bırakacağım artık desen ,evimde çocuğumla ilgileneceğim desen ne tepki verir?
Igdem evli misin kuzumEğer çalışıp gelip bi de evde hizmet yaparsam kendi sıfatıma tükürürüm
1 hafta denerim yemeği ben yapıyorsam bulaşığı beyefendi yıkamazsa yemek yapmayı bırakırım diyorum
Deynebim sabah içiyorum dediğin gibi ama sanki karnıma sancı giriyor iki gündür , iğne batırır gibiLunyam tiroit ilacını kullanmayı ihmal edince kilo da alınıyor,şişiriyor insanı hormon dengesizliği.Sen aç karnına almaya yeni başladığın için inecek kilon ,deynepnaz demişti dersin,daha doğrusu yazmıştı dersin
Bekara karı boşamak kolay derler,koca boşamak ta kolay bakıyorum daEğer çalışıp gelip bi de evde hizmet yaparsam kendi sıfatıma tükürürüm
1 hafta denerim yemeği ben yapıyorsam bulaşığı beyefendi yıkamazsa yemek yapmayı bırakırım diyorum
@Portakal Sulu Ordek ile anlaştınız espri konusunda sanirımDevasadır o,dev asa olsa duramazdın
Kaynanamla paylaştım valla
Eğer çalışıp gelip bi de evde hizmet yaparsam kendi sıfatıma tükürürüm
Bekara karı boşamak kolay derler,koca boşamak ta kolay bakıyorum da
Baş parmağımı işaret parmağımla orta parmağım arasına koyarak cevap veriyorum ,zor biraz
Değilim ondan bele rahat atıp tutuyorumIgdem evli misin kuzum
Sağol kuzum çok mübarek karıyımdır şahsen ben kendimmalipina ben gece şarjım bitince uyumuşum kuzum geçmiş doğum günün mübarek olsun
Allah sevdiklerinle hayırlı bir ömür nasip etsin
Denedin mi yoksabenim koca yardım eder sagolsun
akşam uyumuşum baktım sabah makina boşş
Ne kırmızısı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?