- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Farkettim baby sen daha hayatin gercek yüzünü görmemisin yavru kuş az durDeğilim ondan bele rahat atıp tutuyorum
Töbe töbe nasıl oluyo bu işler anlaamadikkkk kiiiiAna kim pro yaptı beni
Bir bayat espri daha bendenbenim koca yardım eder sagolsun
akşam uyumuşum baktım sabah makina boşş
Sağol kuzum
Ben sana zencefilli kurabiyem diyim sen bana ne demişindoğum günüsüydü
kv vardı
bizi hep unuttu pis şişko
Bir bayat espri daha benden
Komşunun makinası bozulmuş,zilime bastı ,deynepnaz makinan boş mu 1 makina çamaşır atsam dedi.Ben de yok olmaz ,benim makina Arçelik dedim
Öyle oldu biraz, ama dün zaman buldum birtek. Bugün istesem de yürüyüş dışında zamanım yokhey
direk çok yüklenme kendine yavaş tempoyu artır yoksa ertesi güne halin kalmaz hiç spor yapamazsın
Şimdi nickini de değiştirmen gerekiyormuş ama Whiteredlife yapman gerekiyormuşSağol kuzum
Teşekkürler
Kuzum tüm işi bana yıkacak herifi almam beya. Bazen diyorum ki evlenmeden en az 6 ay beraber yaşamak lazım. Evde nası görmek lazım. Sonra aklıma Urfalı olduğum geliyor isteğim geri kaçıyorFarkettim baby sen daha hayatin gercek yüzünü görmemisin yavru kuş az dur
Allahim karşına merhametli bi herif çikarsın insallahhh
Kuzum tüm işi bana yıkacak herifi almam beya. Bazen diyorum ki evlenmeden en az 6 ay beraber yaşamak lazım. Evde nası görmek lazım. Sonra aklıma Urfalı olduğum geliyor isteğim geri kaçıyor
Lunya parkta hangi spor aletinde yaptın spor,ben de bir ara yaptım ama ,sanki hiç yormuyor insanı değil mi?
Ne oldi da yüzuni döktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?