Mikroplarr sizi heee
BenimdeUyandım hep elim ayağım şiş ya..
He işte burası TürkiyeBizde Bursalıyız, bizdede yok
Hee bizde öyle diyoduk evlenmeden bi sene yaşadık herif çok yardımcıydı bana, imzayı attık bittiKuzum tüm işi bana yıkacak herifi almam beya. Bazen diyorum ki evlenmeden en az 6 ay beraber yaşamak lazım. Evde nası görmek lazım. Sonra aklıma Urfalı olduğum geliyor isteğim geri kaçıyor
Hayır çok yormuyor, ama ben Twist, bacak açma , ayakta koşma ve yanlara sallanan çok işe yarıyor. Ben çok yaptım özellikle kiloluyken , epey yardımcı oldu hakkını yiyememLunya parkta hangi spor aletinde yaptın spor,ben de bir ara yaptım ama ,sanki hiç yormuyor insanı değil mi?
He işte burası Türkiye
Misal Amarigada olsak mr Smith(peder beye) derim baba biz Corçla beraber yaşayacağız bi 1000 dolar ateşlesene ev dizelim
Evleneni öpsünler bu saatten sonraHee bizde öyle diyoduk evlenmeden bi sene yaşadık herif çok yardımcıydı bana, imzayı attık bittiöyle birlikte yaşamayla da anlaşılmıyo
Ben az önce yürüyüş yaptım. Bide eve dönerken yaparım tamamdırBengidiyorum sporaa geleeennnn varrrrr mı
Tecrube konusuyo igdemHee bizde öyle diyoduk evlenmeden bi sene yaşadık herif çok yardımcıydı bana, imzayı attık bittiöyle birlikte yaşamayla da anlaşılmıyo
Öper öper merak etmeEvleneni öpsünler bu saatten sonra
Ohh allah kabul etsinBen az önce yürüyüş yaptım. Bide eve dönerken yaparım tamamdır
Hele burda 9 dan sonra eve gelHe işte burası Türkiye
Misal Amarigada olsak mr Smith(peder beye) derim baba biz Corçla beraber yaşayacağız bi 1000 dolar ateşlesene ev dizelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?