retro_hippo eşim demedim ula kardeşim dedim bana hiç bi faydası yok.
Benimki ütünün elektrikle çalıştığını falan biliyor şükür.
coco dan neyimiz esksik bizim dedik
Bir görsel vardı imzamda ,görsel büyük olduğu için silmiş,imza yerine de bu mesajı yazmış Kazen
Çok büyüktü Kazen sildi:)
kız canım büyük kızımda kullanmadım bu kızımdada ablam getirmiş kullan diye kullanmam o zaman tşk ettim cevabın için canımÇocuk kız mı erkek mi bu kullanım için önemli erkek çocuklarına kesinlikle önerilmiyor kız çocuklarına günde 20 dk falan kullanıyor ben yürütecin içine hiç bindirmedim çocuklarını hep yürütecin dışından tutarak kullandırdım çocuklarda bacak çarpıklığına neden oluyor
Bak bunlarda zararları
Yürüteç kullanmanın zararları
- Yürüteç kullanan bebekler, kendi ağırlıklarına nasıl kaldıracaklarını öğrenemez.
- Yürüteçler, bebeklerin sırtını desteklemez. Bu nedenle de bebekler sırtlarını nasıl dik tutacaklarını kavrayamaz.
- Yürüteçteki bir bebek düşme esnasında nasıl dengede kalacağını anlayamaz.
- Sapan şeklindeki koltuk, bebeklerin kalçasını yay gibi şekle sokabilir. Bu durum bacaklarda eğriliğe ve parmak ucunda yürümeye neden olur.
- Bebekler yürüteçte ayaklarını göremez. Ancak yürüme için görme ve hissetme gerekir.
KALÇA ÇIKIĞINDA ERKEN TEŞHİSİN ÖNEMİ
Yürüteç kullanımının sonuçları
- Hareket deneyimlerinde değişen oranlarda azalma,
- Yürümeye başlamayan bebeklerde görülen tekrarlayan hareketleri yapma da sınırlama,
- Uygun olmayan hareket ve denge stratejilerinin kullanılması,
- Omuz eklemine ve kalça eklemine aynı anda yük bindiren emekleme süresinde azalma
Ben erken doğum yaptım kızımda.Hastanedeyken eşime dedim ki kanepe örtülerini makinaya at yıkansın ben gelene kadar .Örtüleri atmış,nereye basacağını bilememiş,telefondan tarif ettimretro_hippo eşim demedim ula kardeşim dedim bana hiç bi faydası yok.
YaaNö ölökösö vör yöö bönlööööö
Anladım cnm.. olsun kardeşinle hava atılmaz mı :))retro_hippo eşim demedim ula kardeşim dedim bana hiç bi faydası yok.
Benim bir imza anım var
Geçen seneydi herhalde imza koymuştum ,sonra yazışırken bir arkadaş imzan çok güzelmiş dedi gülme smileleriyle,ben de Allah Allah niye güldü ki imzama dedim ,bir bakayım imzama dedim ,imzamın yerinde bu vardı,millet bu yazıyı görüyormuş;
Çok büyüktü Kazen sildi:)
Benim koca her işi bilir ama alışmıyim diye yapmaz..
kız canım büyük kızımda kullanmadım bu kızımdada ablam getirmiş kullan diye kullanmam o zaman tşk ettim cevabın için canım
Bi kere soylemistim evlenmeden deneme amacli biraz da.ilerde belki cocuk olursa ona bakmak isterim calismam demistim.bu senin kararindir ben karisamam çalış diye israr edemem calisma iyi olur da diyemem.oglum dogunca ucretsiz izin aldim.14 ay ben baktim.okul cok yorucu oluyo bitkin geliyorum eve arada sakayla karisik istifa et nolacak dediği olur. Ama sevinir bence.cunku ne kadar okumus fln olsa da diyebilirim ki erkeklerin yuzde 90i ev hanimi ese sicak bakiyor diye dusunuyorum.Enişte ,mesleğimi bırakacağım artık desen ,evimde çocuğumla ilgileneceğim desen ne tepki verir?
Saçmalama o kadar emeğin boşa gider,mesleğini bırakmamalısın mı der,sevinir mi?
Ya bir de kadınlar hem evde işini yapıyor,hem çocuk ,hem iş çok yoruluyor,enerjisi kalmıyor,yine de çoğu erkek herşeyi dört dörtlük yapmasını bekliyor eşlerinin,ama kendileri az bir işin ucundan tutsa erkekliğine yediremiyor.Kadın çalışınca hayat müşterek ,erkek evde iş yapınca erkek adam yapmaz kadının işi diye düşünenler var,iyice adaletsiz sinir oluyorumÇalışmadığım halde sinir oluyorum ,bir de çalışsam çenem hiç durmaz herhalde.
Aksam yazım hepsini bugün de yaparımbendesin canımcakil80 sende bendesin beni etiketleyin kızlar Cuma’dan itibaren sporlarınız nedir ?
Amin kuzumCanım gönlünce olur inşaallah
Dün ağrım çok oldu ama bugun 2kati yapcamkuzum menü çok güzel.. benim yapacağım tek yorumu da sen yapmışsın zaten.. tamamen katılıyorum.. spor????
mis gibi menü kuzum afiyet olsun.. spor hiç mi yok???
kabak yemekli en sevdiğim menü.. zengin kahvaltı tabağı ile.. saporumuz da cepte.. daha ne olsun
Burda okuyunca farkettim bendeSenin koca büyük ikramiyeye giriyor bacım,herkese nasip olmuyor
Abooo kuzu sen benim msjlari okumaBencede sus şimdigıcık olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?