Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız canım büyük kızımda kullanmadım bu kızımdada ablam getirmiş kullan diye kullanmam o zaman tşk ettim cevabın için canım

retro_hippo eşim demedim ula kardeşim dedim bana hiç bi faydası yok.

Benimki ütünün elektrikle çalıştığını falan biliyor şükür.
Ben erken doğum yaptım kızımda.Hastanedeyken eşime dedim ki kanepe örtülerini makinaya at yıkansın ben gelene kadar .Örtüleri atmış,nereye basacağını bilememiş,telefondan tarif ettim Aynı şekilde bulaşık makinasını da bilmez açmayı

Anlamak için bir 5 kere okudum.. Valla bir ben değilmişim şimdi anladım...

Bi kere soylemistim evlenmeden deneme amacli biraz da.ilerde belki cocuk olursa ona bakmak isterim calismam demistim.bu senin kararindir ben karisamam çalış diye israr edemem calisma iyi olur da diyemem.oglum dogunca ucretsiz izin aldim.14 ay ben baktim.okul cok yorucu oluyo bitkin geliyorum eve arada sakayla karisik istifa et nolacak dediği olur. Ama sevinir bence.cunku ne kadar okumus fln olsa da diyebilirim ki erkeklerin yuzde 90i ev hanimi ese sicak bakiyor diye dusunuyorum.

Dün ağrım çok oldu ama bugun 2kati yapcam

Senin koca büyük ikramiyeye giriyor bacım,herkese nasip olmuyor
Burda okuyunca farkettim bende
Walla dün o moral bozukluğu ile gittim eve, süpürmüş silmiş, bulaşıkları makineye kaldırmış, yemek yapmis, direk yemek masasına yemek yemeye oturdum
Hayır var yani @MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…