Bazen zor bazen kolay. Arapça imamhatip çıkışlı olmadığım için çok zor.Zor oldu mu senin için
Aslında tüm detoks suları tansiyonumu düşürüyo o yüzden içmiyordum ama işte bugün içim dedimdi..Limonlu su ve tarçın bana aynısını yapıyor, tuzlu ayran iç canım az ayaklarını kaldır yat
Ben de o yüzden detoks suyu, detoksun kendisi vs yapamıyorumAslında tüm detoks suları tansiyonumu düşürüyo o yüzden içmiyordum ama işte bugün içim dedimdi..
2 gündür detoks yapıyorum onda sorun yok alıştım ama detoksu suyu tansiyonumu düşürüyoBen de o yüzden detoks suyu, detoksun kendisi vs yapamıyorum
Bi yarım saate kendine gelirsin
Geçmiş olsun tekrar
Çok yüklenme kendine hippo2 gündür detoks yapıyorum onda sorun yok alıştım ama detoksu suyu tansiyonumu düşürüyo
Tarçın kan şekerini fazlasıyla düşürüyodr herkese iyi gelmez. Beni bayıltacak duruma geitiriyor tarçın.2 gündür detoks yapıyorum onda sorun yok alıştım ama detoksu suyu tansiyonumu düşürüyo
Şu artıdan kurtulim de sabit kalmaya çalışıcam inş..Çok yüklenme kendine hippo
Tarçın yok sadece limonTarçın kan şekerini fazlasıyla düşürüyodr herkese iyi gelmez. Beni bayıltacak duruma geitiriyor tarçın.
Hmmm ozaman bilemeyeceğim ama kendini kötü hissettiriyorsa yapma bence..Tarçın yok sadece limon
Sağol canımKolay gelsin sen hepsinn altndan kalkarsım evelAllah miummm @MiuLego
Hısgrldinnn hayrlı olsun tatlımmmm
inş canım.gönlünü ferah tut..özellkle son dönmlerde bu teshis koyulan ve ilac kullanan öğrencler cogunlukta snfta..sen sürekli takiipte ve arastrmada ol ama bunu beynnde büyütme..olumlu yanlarnı düşün inş canım benimmm
Geçmiş olsn eflal. Bu konuyu kadir tuğcunun yazılarına baktım o ilacı eğer psikytrst verdi ise kullansn yazmş. Bir de çocuk hiperaktf mi yoksa aktif mi diye sormuş.Sağol canım
Valla tam olarak hamilelikte bakılmıştı.. 3 yıl oldu.. Sende de vardı değil mi?
Kadir Tuğcu benim çok takip ettiğim bir doktordu, forumda çok soru sormuştum ona ama artık o forumda soru cevaplamıyordu en son. Bakayım müsait olunca . Hiperaktif canım. Öyle sitemli kıpır kıpır değil aslında bizimki tam olarak dürtüleri kontrol edememeGeçmiş olsn eflal. Bu konuyu kadir tuğcunun yazılarına baktım o ilacı eğer psikytrst verdi ise kullansn yazmş. Bir de çocuk hiperaktf mi yoksa aktif mi diye sormuş.
Seni anlıyorum çok zor bi durum üzüldm. İnşallah başka çözümleri de vardr.
Bu sayede okuyunca kendi kızımdan da şüphelenmeye başladm acaba onda da varmı
Limon da bir numaralı tansiyon düşürücü canımTarçın yok sadece limon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?