Hazirizzzzz
Benim eşim evin tek erkeği, annesi yemek yaptırmaz ama eşim çok yardımcıdır allah var hakkını yemem, Ama ben de onun lafını ikiletmem. Denge önemli sanırım bilemedimhepfit benim kardeşimle eşi kabin amiri thy de. Kardeşim işlerde biraz fazla yardımcı oluyor.
Çok yaptığı içinde çenesine vuruyo yaptıkça titiz oluyo oda iyi değil.
Çamaşırı 40 yıllık ev karısı gibi yıkar asar :)
Mangal yapsa terasa eşi elini bile sürmüyo bütün hazırlık temizlik terası yıkamada onda.
Öyle yani :))
Aslında karı koca çalışıyorsanız normali bu :))Burda okuyunca farkettim bende
Walla dün o moral bozukluğu ile gittim eve, süpürmüş silmiş, bulaşıkları makineye kaldırmış, yemek yapmis, direk yemek masasına yemek yemeye oturdum
Hayır var yani @MiuLego
Bu mantık kötü yaBenim koca her işi bilir ama alışmıyim diye yapmaz..
Cnm hiç yapmadı diyemem.. ama yapmaz yani genel olarak.. bide o akşam geç geliyo işten.. yoruluyo bende talep etmiyorum fazla.. bana karışmasın da :))Bu mantık kötü ya
Iki tane çocuğun var arada sırada yardım etse yapışmaz eline
Tabi kuzum, sanırım evde şu oturdu: eve erken giden yemeği yapıyor beklemeyelim diye. Yoksa tek kişiye bütün yük çok ağır olurAslında karı koca çalışıyorsanız normali bu :))
Ha anladım, sen de kıyamıyorsun. Eşim geç geldiği dönemde bende kıyamıyordumCnm hiç yapmadı diyemem.. ama yapmaz yani genel olarak.. bide o akşam geç geliyo işten.. yoruluyo bende talep etmiyorum fazla.. bana karışmasın da :))
öyledir canım eşimde uygun görmüyor binmesin ihtiyaç olan birine verelim dedi
Zaten çok binmiyorlar Cnm. Benim kıza da heves etmiş dedesi almıştı toplasam 3 saati 1 ayda binmemiştir..
Kolay gelsin sen hepsinn altndan kalkarsım evelAllah miummm @MiuLegoGünaydıııın
Dün akşam sızmış kalmışım. O yüzdeeeeen hazırlanıp işe gideyim hemen menüleri toplıcam. Aklım menülerde. Sonra da okulda iki tane sunum yapıcam onlara çalışmam lazım öğlene kadaröğlenden akşama kadar ders
Hısgrldinnn hayrlı olsun tatlımmmmGünaydın kızlar
Evime geldim şükür. Bursa'da düğün vardı perşembeden beri evde değildim. Teleferikle Uludağ'a çıktık çok güzeldi.
Sizi özledim ama çoook
inş canım.gönlünü ferah tut..özellkle son dönmlerde bu teshis koyulan ve ilac kullanan öğrencler cogunlukta snfta..sen sürekli takiipte ve arastrmada ol ama bunu beynnde büyütme..olumlu yanlarnı düşün inş canım benimmmKızlar bugün ilk ilacını verdim çok korkuyorum dua edin olur mu şifa olsun yanlış bir karar olmasın
Hastayim ben zatenseninle küsüm diyecektim.
Seninle küsüm
Tamam işte bu kadardı
deme öyle heyecanlanıyorum
Hocam ilgimi çeken bir konu var bu saydıkların arasında.. ama öldürsen söylemem hangisi olduğunu
Ben de izindeyken cok bisey istemiyodum ondan gece kaldirmiyodum cok yogun calisiyo diye.yine de cok yardimi dokundu bebekten once de sonra da.ama simdi oyle degil ben ondan cok çalışıyorum ve ozellikle dikkat ediyorum benim calisip onun evde duracagi gubler gece benden once uyaniyo oglanin sesine beni uyandirmiyo hic.cocuk uyuyunca dagilmis oyuncaklari da toplamayi ogrenirse super olacakHa anladım, sen de kıyamıyorsun. Eşim geç geldiği dönemde bende kıyamıyordum
Tamam canım beklerimAksam yazım hepsini bugün de yaparım
Iyi iyi söylemek zorunda olmadığımız için şanslıyızBen de izindeyken cok bisey istemiyodum ondan gece kaldirmiyodum cok yogun calisiyo diye.yine de cok yardimi dokundu bebekten once de sonra da.ama simdi oyle degil ben ondan cok çalışıyorum ve ozellikle dikkat ediyorum benim calisip onun evde duracagi gubler gece benden once uyaniyo oglanin sesine beni uyandirmiyo hic.cocuk uyuyunca dagilmis oyuncaklari da toplamayi ogrenirse super olacak
Tebrikler kuzum..bende tr gidince başlayacam çok hevesliyim inşallah olurIlla ki zor iluyo canım ama ben puanları geçmeye göre ayarlayıp bir şekilde bitirdim. Iki çocuk da ben 2. Uniyi okurken hamilelik ve doğumları oldu. Rabbim kolaylığını veriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?