Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim eşim evin tek erkeği, annesi yemek yaptırmaz ama eşim çok yardımcıdır allah var hakkını yemem, Ama ben de onun lafını ikiletmem. Denge önemli sanırım bilemedim

Burda okuyunca farkettim bende
Walla dün o moral bozukluğu ile gittim eve, süpürmüş silmiş, bulaşıkları makineye kaldırmış, yemek yapmis, direk yemek masasına yemek yemeye oturdum
Hayır var yani @MiuLego
Aslında karı koca çalışıyorsanız normali bu :))

Cnm hiç yapmadı diyemem.. ama yapmaz yani genel olarak.. bide o akşam geç geliyo işten.. yoruluyo bende talep etmiyorum fazla.. bana karışmasın da :))
Ha anladım, sen de kıyamıyorsun. Eşim geç geldiği dönemde bende kıyamıyordum

Kolay gelsin sen hepsinn altndan kalkarsım evelAllah miummm @MiuLego

@MiuLego detoks suyunu kaynatıp şişeye boşaltıp içebildin mi

Günaydın kızlar
Evime geldim şükür. Bursa'da düğün vardı perşembeden beri evde değildim. Teleferikle Uludağ'a çıktık çok güzeldi.
Sizi özledim ama çoook
Hısgrldinnn hayrlı olsun tatlımmmm
Kızlar bugün ilk ilacını verdim çok korkuyorum dua edin olur mu şifa olsun yanlış bir karar olmasın
inş canım.gönlünü ferah tut..özellkle son dönmlerde bu teshis koyulan ve ilac kullanan öğrencler cogunlukta snfta..sen sürekli takiipte ve arastrmada ol ama bunu beynnde büyütme..olumlu yanlarnı düşün inş canım benimmm

Ha anladım, sen de kıyamıyorsun. Eşim geç geldiği dönemde bende kıyamıyordum
Ben de izindeyken cok bisey istemiyodum ondan gece kaldirmiyodum cok yogun calisiyo diye.yine de cok yardimi dokundu bebekten once de sonra da.ama simdi oyle degil ben ondan cok çalışıyorum ve ozellikle dikkat ediyorum benim calisip onun evde duracagi gubler gece benden once uyaniyo oglanin sesine beni uyandirmiyo hic.cocuk uyuyunca dagilmis oyuncaklari da toplamayi ogrenirse super olacak

Iyi iyi söylemek zorunda olmadığımız için şanslıyız

Illa ki zor iluyo canım ama ben puanları geçmeye göre ayarlayıp bir şekilde bitirdim. Iki çocuk da ben 2. Uniyi okurken hamilelik ve doğumları oldu. Rabbim kolaylığını veriyor..
Tebrikler kuzum..bende tr gidince başlayacam çok hevesliyim inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…