kaç eksisin kiii@Ytmz bende eksiyim ki
Ataklardan kurtulamıyorum... Çok zor tutuyorum kendim...
Ben de eşim kapıdan girdiğinden itibaren hiç oturmam ben çalışırken az çok yardim ediyordu hele bekarken hele o kadar titizmis topluymus falanBenim eşim evin tek erkeği, annesi yemek yaptırmaz ama eşim çok yardımcıdır allah var hakkını yemem, Ama ben de onun lafını ikiletmem. Denge önemli sanırım bilemedim
Alla alla değişmesi çok ilginçBen de eşim kapıdan girdiğinden itibaren hiç oturmam ben çalışırken az çok yardim ediyordu hele bekarken hele o kadar titizmis topluymus falan
Dün akşam buz dolabından ilaç almış valla dolabın kapısını açık birakmis hiç böyle biri degildi
Ha suda var et mi yapcaz hafta sonu hemen kolları sivar hastaysam makine ye bulaşık falan koyar o kadar çok iş yapıyor yeter bile peh pehHa anladım, sen de kıyamıyorsun. Eşim geç geldiği dönemde bende kıyamıyordum
Inşallah habibim ne okumayı düşünüyorsunTebrikler kuzum..bende tr gidince başlayacam çok hevesliyim inşallah olur
insülin baktırdın mı hiç neslihan ?
Limonlu su ve tarçın bana aynısını yapıyor, tuzlu ayran iç canım az ayaklarını kaldır yatYaa bugün limonlu su içim dedim tansiyonum düştü bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?