- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
O nasl oluyo kuzm bilmiyorum kiAyran detoksunu denesene melek..
Google a yaz.. kk daki ayran detoksunu oku..O nasl oluyo kuzm bulmuyorum ki
Ayranmi iciyorm aksamlari
tamam kuzm bakaym hemenGoogle a yaz.. kk daki ayran detoksunu oku..
Nasip canım inşallah@pembisler bu hafta güzel bi yüzde ile gelde listeyi salla :))
Yazikizim .gelsinYa anne çağırma şunu heryere şımarıyor
Muş a yolculuk14 saat
Kongre var la bildiri hazırladım ya hep onları sunmaya gidiyom
Menü müüüçok açım
Sabah: 8:30
Sade mescafe
1 incir, 1 ceviz
Öğle 12:15
Yarım kase ezogelin çorba
Kabak sandal fırında üzeri etli
Az haşlanmış brokoli ve yoğurt
5-6 çilek
14:30
1 süt 5-6 erik
Akşam yok
Su: ay bilmiyom şimdi içecem 1 lt daha
Spor:
yeme sakin orticim onlar yokmuş gibi davranYaaaa bu es kişisi bana gitmiş çikolata almış yaaa delirtecek bu adam beni. pazar da nutella ile gelmiş yanında çilekneden anlamıyor beniiiiii ben zaten zor dayaniyorum bi de sana aldım diyor
Agliyacam az kaldı adam getirdi şimdide kanepenin koluna koydu ama ben senin için aldım diyoryeme sakin orticim onlar yokmuş gibi davran
Hedefin için dolaba kaldır eşine de teşekkür et şimdi değil diyebilirsinAgliyacam az kaldı adam getirdi şimdide kanepenin koluna koydu ama ben senin için aldım diyor
destek olacakken neden kostek oluyor biliyor senin diyette olduğunu ve garazına yapar gibiAgliyacam az kaldı adam getirdi şimdide kanepenin koluna koydu ama ben senin için aldım diyor
Kız benimki neler almış sorma.. b.. ile başlayan yeşil tatlı bide dondurmaAgliyacam az kaldı adam getirdi şimdide kanepenin koluna koydu ama ben senin için aldım diyor
Benimki henüz o evreye geçmedi şükürKız benimki neler almış sorma.. b.. ile başlayan yeşil tatlı bide dondurmabide yeter zayıfladın ye diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?