Ben şimdi meşhur elma detoksunu kaynatıyorum bakalım bende ne etki edecek
Cok gecmis olsun canımHayırlı geceler gene ben ve sorunlarım kayınpeder elini kesmiş kemik faln baya gitmiş. Eli kan revan cok kotu oldum ağlıyor um günah adama ameliyat edeceklerherşeyin başı sağlık.
Hee heee kurr kurr hayaller hayatlar pehhhhhSen ikimizin yerine de yiyosundur diye ondan yemiyom
Çok geçmiş olsun CanımHayırlı geceler gene ben ve sorunlarım kayınpeder elini kesmiş kemik faln baya gitmiş. Eli kan revan cok kotu oldum ağlıyor um günah adama ameliyat edeceklerherşeyin başı sağlık.
Ne dolabı yanimda yarısını yedi hala yiyor güya bana almıştıHedefin için dolaba kaldır eşine de teşekkür et şimdi değil diyebilirsin
Ama.ben şişeye almayı biliyirumBir zamanların en etkili detoksu
Hatta orjinalinde
Elma ,karanfil, limon,karabiber,tarçın var
Ben bugun yapamadım ama merak ediyorum Pers aksami yapım olmazsaBen şimdi meşhur elma detoksunu kaynatıyorum bakalım bende ne etki edecek
Pro yum ama para hiç bende değil
Benim hiç param olmadı ki amcaaa
Kısır yedim ama biraz ince de yoğurt yedimKısmen yaptım cnm , yani tamda yazlık giyilmiyor daha sonra bı çeki düzen veririm artık
Esra bu nasıl menüEsra_4378 hiç beğenmedim azıcık
Cnm regli iken az içiyorum is yeri
yerinde
Ah bu erkekler boş ver canımNe dolabı yanimda yarısını yedi hala yiyor güya bana almıştı
Inanmiyor hala Hera bozacagimi düşünüyor duyusal yiyiciligimi olcuyor. Bugün moralim bozuk olsaydı kesin yemistim ama moralim çok iyiydi bütün akşam gulmustum sonuç çikolataya yenik dusmedim. O da bunu biliyordestek olacakken neden kostek oluyor biliyor senin diyette olduğunu ve garazına yapar gibi
Hurma yoğurt detoksu yapacaktın ama görümcem gelinde öğlen sayılmaz ama ikindiye doğru kısır yemiş oldum kısır zaten şişirir biraz önce yoğurt yedim simdi form çay iciyorumlokma demeyeydin iyiydi
Tamam kuzu aldım tarifi kolay pratikmis
De hele detoks çorba tarifini
esram menunde hic bise yok
ben fransız ben alman
bende öyleyimmm ki önümde 1 sürahi su var istermisin bacı
senfonilere gel
masallahhhh
bacım bende malatyaliyim ama izmirde yasıyorum yoksa bende 1 paket kargolardim
Vavvv sporda yapılmış sporun verdiği mutluluk hiçbirşeyde yok
Hurma yoğurt detoksu yapacaktın ama görümcem gelinde öğlen sayılmaz ama ikindiye doğru kısır yemiş oldum kısır zaten şişirir biraz önce yoğurt yedim simdi form çay iciyorum
Vavvv sporda yapılmış sporun verdiği mutluluk hiçbirşeyde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?