- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Geçmiş olsun canım yaHayırlı geceler gene ben ve sorunlarım kayınpeder elini kesmiş kemik faln baya gitmiş. Eli kan revan cok kotu oldum ağlıyor um günah adama ameliyat edeceklerherşeyin başı sağlık.
Fitil varmi canim yağlayıp koysa n düş iyi gelir düşer simdi 4 saatte bur düzenli ver şurubu çok yüksekse 2 saat ama doktora git eğer çıkabileceksenTecrübeli anneler bana akil verin kizmn atesi dusmuyo38.4ttu smdi 37.7
Ilik dus aldrdm
sirkeli bez yaptm koydum
Bol su iciriyorum
Ates dusurucu verdm 1 saat once
Baska napabilirim
Fitil yok kuzm bakm dusmezse dr yolu gozkyoFitil varmi canim yağlayıp koysa n düş iyi gelir düşer simdi 4 saatte bur düzenli ver şurubu çok yüksekse 2 saat ama doktora git eğer çıkabileceksen
Gecmis olsun kuzummmSunum bitti
Çanta hazırlamaca şimdiçıldırıyorum
Sağol canımmGecmis olsun kuzummm
Sağol kuzum teşekkür Ederim.sidelya canim mezuniyetin hayırlı olsun
Canım ateşli iken hali nasıl çok mu perişan. Ateşini düşürme. Eğer kötü değilse.Fitil yok kuzm bakm dusmezse dr yolu gozkyo
38.4 çok da yüksek bi ateş değil.Tecrübeli anneler bana akil verin kizmn atesi dusmuyo38.4ttu smdi 37.7
Ilik dus aldrdm
sirkeli bez yaptm koydum
Bol su iciriyorum
Baska napabilirim
Sirkeli su iyi gelmiyormuş cnm yapma.. en iyisi ılık su ile duş.. 38 olana kadar tehlike değil düşürmeye çalışma vucut savaşıyo.. sürekli kontrol altında tut.. hafif kıyafetler giydir.. üstünü örtme.. 38i geçerse 2 saatte bi şurup verebilirsin.. Allah muhafaza daha da yükselirse yarim fitil kaldır acile götür.. geçmiş olsun..Tecrübeli anneler bana akil verin kizmn atesi dusmuyo38.4ttu smdi 37.7
Ilik dus aldrdm
sirkeli bez yaptm koydum
Bol su iciriyorum
Baska napabilirim
Canım ateşli iken hali nasıl çok mu perişan. Ateşini düşürme. Eğer kötü değilse.
Sürekli kontrol et.
Odasını havalandır.
Üzerini soy gerekrse çıplak kalsn.
Dışardan ateş düşürme yapılırsa iç ateş düşmeden havale gelebilir.
Ateşten korkuyosan ateş düşürücü ver olmadı.
İç ateşi düşer enazndan.
38.4 çok da yüksek bi ateş değil.
Sagolun kizlar ne bilim ilk çocuk ilk tecrübeler korkuyorum ister istemezSirkeli su iyi gelmiyormuş cnm yapma.. en iyisi ılık su ile duş.. 38 olana kadar tehlike değil düşürmeye çalışma vucut savaşıyo.. sürekli kontrol altında tut.. hafif kıyafetler giydir.. üstünü örtme.. 38i geçerse 2 saatte bi şurup verebilirsin.. Allah muhafaza daha da yükselirse yarim fitil kaldır acile götür.. geçmiş olsun..
Ben ateşi varsa nefesini kontrol ederim. Hızlı hızlı nefes almaya başlarsa hemen odayı havalandırırm.Sagolun kizlar ne bilim ilk çocuk ilk tecrübeler korkuyorum ister istemez
Uyudu yavrum cok halsiz huysuzdu
Sureklo kontrol ediyorum
Yükselmez inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?