- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
İyi uykular canım uyumadın mı hiç?
Geçmiş olsun canımHayırlı geceler gene ben ve sorunlarım kayınpeder elini kesmiş kemik faln baya gitmiş. Eli kan revan cok kotu oldum ağlıyor um günah adama ameliyat edeceklerherşeyin başı sağlık.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılTecrübeli anneler bana akil verin kizmn atesi dusmuyo38.4ttu smdi 37.7
Ilik dus aldrdm
sirkeli bez yaptm koydum
Bol su iciriyorum
Ates dusurucu verdm 1 saat once
Baska napabilirim
38.4 çok da yüksek bi ateş değil.
Sirkeli su iyi gelmiyormuş cnm yapma.. en iyisi ılık su ile duş.. 38 olana kadar tehlike değil düşürmeye çalışma vucut savaşıyo.. sürekli kontrol altında tut.. hafif kıyafetler giydir.. üstünü örtme.. 38i geçerse 2 saatte bi şurup verebilirsin.. Allah muhafaza daha da yükselirse yarim fitil kaldır acile götür.. geçmiş olsun..
Günaydın kızlar...
Bende jaç gündür dondurma ilr bakışıyorum .. öğlen 2 top yiyim diyorum.. neticede maraş dondurması.. yenir bence..Akşam ki incirlerde gözüm kaldı ne olmuş ki sabah yedim , hiçte birşey kaubetmedim
Youtube da görmüştüm. Saçları at kuyruğu yapıp öyle maşa yapıyorlardu.. sonra açıyorlar.. kırık maşa gibi duruyo bide iki dkkada bitiyoSabah 6 da kalktım
Kahvaltı hazırlama
Saçları masala
Beslenme hazırlığı
Makyaj yap
Kahvaltı yaptır çocuklara kendin yap
Koştur koştur evde cik
Otobusteyim bir pro ya yakışmayor amaigdedali
Ama sporun göz dolduruyordu bence bu hafta 53 u gireceksin hemde kıyısından köşesinden değil baya goreceksin dogumgunu bile iyi atlattın bu hafta bekliyorum sendenTebrikler @Sidelya95
Korumada başarılar
Morti olmak istediğim korumaya geçiyor, bu 3. Kişi oldu, ben sanırım yavaş kilo veriyorum
Kiyamam canim ya uyuyamadin demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?