Akşam yiyeydin yaAkşam ki incirlerde gözüm kaldı ne olmuş ki sabah yedim , hiçte birşey kaubetmedim
Sabah 6 da kalktım
Kahvaltı hazırlama
Saçları masala
Beslenme hazırlığı
Makyaj yap
Kahvaltı yaptır çocuklara kendin yap
Koştur koştur evde cik
Otobusteyim bir pro ya yakışmayor ama @igdedali
1.5 uyudm saat kuzmİyi uykular canım uyumadın mı hiç?
nasıl oldu canım1.5 uyudm saat kuzm
Ya bence meyve ve süt hakkına yenir @MiuLego yani bı danisalim ama ben eskiden diyetin moku bu çıkarmamışken yerdim :)Bende jaç gündür dondurma ilr bakışıyorum .. öğlen 2 top yiyim diyorum.. neticede maraş dondurması.. yenir bence..
Youtube da görmüştüm. Saçları at kuyruğu yapıp öyle maşa yapıyorlardu.. sonra açıyorlar.. kırık maşa gibi duruyo bide iki dkkada bitiyo
Akşam yiyeydin yasporda yaptin zaten kiskanmadimki aferin sana
biri sizi durdursun
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl
S Sguat girls türkan çok çok geçmiş olsun zor bi durum ya
Hayırlı gelin herkesi çok seviyosun maşallah sana
Melegiimm22 geçmiş olsun daha iyidir inşallah.
Benim küçükte geçen hafta ateşliydi 38 de durdu sayılır hep 3 gün. Ben sorunu bildiğim için ablasıda aynından olmuştu ateş düşürücü verdim peditus başladım öyle geçti.
Bademciklerine baktım hergün bi değişme olsaydı de götürcektim biz geçirdik onada geçti diye ama bademcik tutmadı şükür.
Üst solunum yolu diyo dr zaten bu şekil götürünce.
Seninki ufak tabi ağzına bakmam zor götürmen daha iyi olur.
Allah şifa versin.
Ama sporun göz dolduruyordu bence bu hafta 53 u gireceksin hemde kıyısından köşesinden değil baya goreceksin dogumgunu bile iyi atlattın bu hafta bekliyorum senden
Kiyamam canim ya uyuyamadin demek
Sagolun kizlar smdi daha iyi atesi yok eger gunduz olursa dr a gotrcem yükselirse inşaAllah yukselmezhayırlı sabahlar canlarım. Geçmiş olsun canım nasıl oldu bebişinMelegiimm22
hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına
@Sidelya95
Sagolun kizlar smdi daha iyi atesi yok eger gunduz olursa dr a gotrcem yükselirse inşaAllah yukselmez
Saat 6.30da babasi kalkti o aldi sagolsun yeni getrdi bana
1.5 saat öyle uyudum
Atesi düşmüş iyice smdi geri uyutyrm uyusun bnde yaticam inşaAllah
Oyle kuzm her anne cekmistrGeçmiş olsun cnm küçükken böyle oluyor sonra düzeliyor ben çok çektim
İkisi aynı anda hasta olurdu ikiz olunca
Şimdi unuttum gitti o günleri
Oyle kuzm her anne cekmistr
Ilk defa ates yuznden sabahladm bidaha yaşamam inşaAllah
Ikiz oldgnu dusunemiyorum cok cok daha zor olmstur
Ben calisirken evim boyle bayirin tepesinde kaliyordu ve 2 arac degistiriyordum bayiri hep kosa kosa inerdim erken kalksamda gec kalirdimYa bence meyve ve süt hakkına yenir @MiuLego yani bı danisalim ama ben eskiden diyetin moku bu çıkarmamışken yerdim :)
Benim saçlar kısa ya
Bı kestirdim uzamadi ama uzayinca olabilir güzel bı yöntem hem telli defter gibi olmaz
Esra bı görsen sen beni birde elim'de iki çanta ile koşuyorum asansörden inipkameralar izlense ben hep aynı saatte koşuyorum
Yaaaa bu es kişisi bana gitmiş çikolata almış yaaa delirtecek bu adam beni. pazar da nutella ile gelmiş yanında çilekneden anlamıyor beniiiiii ben zaten zor dayaniyorum bi de sana aldım diyor
Yemedim ama çok zor dayanmakSakın.haaaaaaa düşman. Tuzak yeme
Yasak ele şeyler
Canım cok gecmiş olsunnnmatematik61
Sagolun kizlarGeçmiş olsun
Tecrübe nasıl bişidir böyleBen ateşi varsa nefesini kontrol ederim. Hızlı hızlı nefes almaya başlarsa hemen odayı havalandırırm.
Sistem şu çünkü
Ateş yükseliyor ateş yğkselince kalp hızlı hızlı atmaya başlıyor.
O sırada eğer yeterli oksijen beyne gitmezse beyin kendisini korumak adına durduruyor.
O da havale oluyor.
Yeterli oksijen gelene kadar o durum devam ediyor.
O yüzden bol oksijen.
Bir de yavaş yavaş ateş yğkselmişse 40ı da geçse havale gelmez.
Ateş birden yükselrse 37.5 da da havale gelebilir.
Kızımn en son 40.5 ateşi vardı hiç ateşini düşürmedim.
Ateş olduğunda daha çabuk iyileşiyor.
Diline bak pas tabakası var mı ağızda koku var mı var ise antibiyotk gerekebilir yoksa viraldr kendi kendine geçeck 15 20 gnü bulabilir iyileşmesi.
Ateş varsa 1 hftaya geçiyor.
İçin rahat etmezse kan tahlili yaptr
Wbc değerine bak normal ya da düşğkse viraldr yüksekse bakteriyeldr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?