Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı geceler gene ben ve sorunlarım kayınpeder elini kesmiş kemik faln baya gitmiş. Eli kan revan cok kotu oldum ağlıyor um günah adama ameliyat edecekler herşeyin başı sağlık.
Geçmiş olsun kuzum

Melegiimm22 şimdi nasıl bebeğin? Geçmiş olsun

Hayırlı ugurlu olsun darısı bana

Hipotiroidi(troit hormonlarının az çalışması )metabolizmayı yavaşlatıyor,kilo alımına sebep oluyor,bu nedenle kilo vermek isteyen birinin önce tedavi olması gerekiyor .

http://tiroit.org/V2/Tr/Tiroid4.asp?n=Tiroid-ve-Kilo-Verme--&m2=6&m3=2&m4=104

@Sidelya95 tebrik ederim canım , kilonu güzel korursun inşallah .

nehirnil111 bak da gör nası spor yapmış hatun
Sağol İğdem eee bir iğde kolay yetişmiyor Sen nasılsın
Tempolu olarak saydım canım
bencede tamamen katılıyrmmm

Yaramaz zzzzzz öğrenciiiii
Az sporun canım biraz daha hırslandır kendini kayısı olmanı isterim vücudun ve kendin için yapmalısın

Yavaş yavaş spora adapte olup çoğaltacağını düşünüyorum canım mesela 1 mil leslie bir işe yaramaz sadece ısındırır insanı en azından başladıysan leslie sporuna 2 mil yapmalısın ki bir işe yarasın vücudun şekillensin

Günaydııııın

Günaydın carsambadan

Günaydın fit karılar

Hayırlı sabahlar

Günaydın

Akşam size güldüm kafam dağıldı moralim biraz yerine geldi

Şarjım bitti ama daha bakamadım.
İyi ki varsınız

Ellerim fena şiş daha tartılmadım inş artmamışımdır.

Günaydın kızlar...
Günaydın ballı fıstıklar
Pazartesiden itibaren -300 vermişim her güne 100 gr 52 geldim bu sabah ama o dediğin biraz zor ya imkansız değil de zor çünkü direk çıktım kalmadım o 51ler de ben spora ağırlık vereceğim kalçaları sıkılaştırmam gerek balık model elbise aldım dar aşırı kalçalı görünmek istemiyorum az kalçalı durdum gibi ya da balık modeller böyle oluyor bilemedim
Herkese gunaydin
Günaydın canım
nehirnil111 dün ki sporumu ekledin mi canım gördün mü yani

Gördüm kuzu Sen nasılsınSıkıntılı olanlara cevap yazdım diğer sporları beğeniyorum sadece

Tecrübeli anneler bana akil verin kizmn atesi dusmuyo 38.4ttu smdi 37.7
Ilik dus aldrdm
sirkeli bez yaptm koydum
Bol su iciriyorum
Ates dusurucu verdm 1 saat once
Baska napabilirim
Günaydın canım sirkeli bez dogru bilinen yanlıslardan.asitik erkisi medeniyle vucütta ani etkilenmler yapıyor ve riskli.Allah korusun.ılık dus soguk kompres en güzeli canm

Çok şükür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…