Geçmiş olsun kuzumHayırlı geceler gene ben ve sorunlarım kayınpeder elini kesmiş kemik faln baya gitmiş. Eli kan revan cok kotu oldum ağlıyor um günah adama ameliyat edeceklerherşeyin başı sağlık.
Hayırlı ugurlu olsun
@Sidelya95 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Şubat / 3,3
Mart / 3,2
Nisan / 1,3
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,8 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (558. Etap) ( 64,4 )
Bitiş Kilosu (565. Etap) ( 56,6 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,11% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,51% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 975 )
Yorum : Sevgili Sidelya95 7 Şubat 2018 (558. Etap) ve 64,4 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 13 Nisan 2018 (565. Etap) tarihinde toplam 7,8 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımız, 55 kilo olan hedefini 83 % oranında yakalayarak mezun olmuştur, tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 7. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
İşte sidoşun karnesiiii
GÖrmeyen kaldı mı kızlaaarherkesler incelesin bu karneyi alabilmek için ne zorluklarçekiliyor.
@Sidelya95 kuzum mezuniyetin hayırlı olsun bir daha asla kilo almak yok veeee 6 ları görmek yok.
Koruma kısmı çok önemli. Sen başarırsın. Buradan ayrılma korumada damenülerin ve sporlarınla devam bizlere ve ileride korumaya geçeceklere de örnek olur
Hipotiroidi(troit hormonlarının az çalışması )metabolizmayı yavaşlatıyor,kilo alımına sebep oluyor,bu nedenle kilo vermek isteyen birinin önce tedavi olması gerekiyor .Tiroit ilacnı ben de kullnyrm her sabh 25 mg.zayıflmya yada kilo almya bi etkisimi varkiideynepnaz
agzına saglıkkkk
Canimmmigdedali değil 6 ay 6 yıl da yasasan anlayamazsn bnce..evlilik o aitlik hissi naska...aynı evde yasamak degstrmıorki degiseni...evli olmak degstryor...Rabbim herkesn hakknda hayrlsnı nasip etsin inş...gönlüne höre gönlünce olsun canımmmmm
Vayybe anaya bak sen hele helalll @yumurtalikofte
katılıyorum dogru degl bnce de canımmm
Canım @smykmy kabagı borcama rendele üstne beyaz peynir 1 kasık zyagı az pulbiber karabiber seversen sarımsak da koy 1 de yumurta kır hepsni iyice karstr dogru fırına nar gibi kızarıyor cok lezzetli oluyr tavsye ederimmm
Ne artısı ,dün eksideyim diyordun ya ,kimi kandırıyorsunAyy sadece 100 gr artı çıktım çok sevindim ya iyi ki de dün ikinci kere yürüyüş yapmışım.
@Sidelya95 tebrik ederim canım
@Sidelya95 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Şubat / 3,3
Mart / 3,2
Nisan / 1,3
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,8 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (558. Etap) ( 64,4 )
Bitiş Kilosu (565. Etap) ( 56,6 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,11% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,51% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 975 )
Yorum : Sevgili Sidelya95 7 Şubat 2018 (558. Etap) ve 64,4 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 13 Nisan 2018 (565. Etap) tarihinde toplam 7,8 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımız, 55 kilo olan hedefini 83 % oranında yakalayarak mezun olmuştur, tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 7. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
İşte sidoşun karnesiiii
GÖrmeyen kaldı mı kızlaaarherkesler incelesin bu karneyi alabilmek için ne zorluklarçekiliyor.
@Sidelya95 kuzum mezuniyetin hayırlı olsun bir daha asla kilo almak yok veeee 6 ları görmek yok.
Koruma kısmı çok önemli. Sen başarırsın. Buradan ayrılma korumada damenülerin ve sporlarınla devam bizlere ve ileride korumaya geçeceklere de örnek olur
Neden öyle baktın ki,arkadaşını beğendin mi beğenmedin mi?3 durak önce inip yürüyüm dedim
15 yıldır görmediğim lise arkadaşını gördüm
Kesintilede olsa 15 dk yürüdum
Sağol İğdem eee bir iğde kolay yetişmiyor
Tempolu olarak saydım canımPazar günü
15.000 adım hesaplamayi bilemedim 10.00 km yürüyüş toplam 167 dakikada yapıldı kalori sayacı 550 yi gosteriyor ölçüsü nasıl olur sabah 60 dakika ogleden sonra 60 dakika akşam dakika 3 seferde yürüdüm
nehirnil111
Az sporun canım biraz daha hırslandır kendini kayısı olmanı isterim vücudun ve kendin için yapmalısınbencede tamamen katılıyrmmm
Yaramaz zzzzzz öğrenciiiii
Sporumu yazim inş ekleyebilirim.. ama bugün acaip başım ağrıyo bunları zorla ağrı kesici içtikten sonra yaptım ...
200 ip 40 puan
1 mil leslie: 45 puan
Toplam: 85 puan
nehirnil111 inş daha yaparım yaa
Neden öyle baktın ki,arkadaşını beğendin mi beğenmedin mi?
Onu demiyorum ,nasıldı zayıf mı,Kilo problemi var mıydı?Ulan evren birleşmiş spor yapma diyor ahah 15 yıllık arkadaşı gönderiyor
Onu demiyorum ,nasıldı zayıf mı,Kilo problemi var mıydı?
15yıllık arkadaşı nasıl tanıdın ki,hiç mi değişmemiş ?
Aynı şeyi merak etmişizOnu demiyorum ,nasıldı zayıf mı,Kilo problemi var mıydı?
15yıllık arkadaşı nasıl tanıdın ki,hiç mi değişmemiş ?
Günaydııııın
Günaydın carsambadan
Günaydın fit karılar
Hayırlı sabahlar
Günaydın
Akşam size güldüm kafam dağıldı moralim biraz yerine geldi
Şarjım bitti ama daha bakamadım.
İyi ki varsınız
Ellerim fena şiş daha tartılmadım inş artmamışımdır.
Günaydın ballı fıstıklarGünaydın kızlar...
Pazartesiden itibaren -300 vermişim her güne 100 gr 52 geldim bu sabahEki Görüntüle 2138079 Eki Görüntüle 2138080 Eki Görüntüle 2138083
Eki Görüntüle 2138082 Eki Görüntüle 2138081 Eki Görüntüle 2138084 GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
20 NİSANHEDEFLERİ
malipina (82.5)
Esra_4378 (68.9)
tevafuk55 (61.5)
Melegiimm22 (73.6)
elfkkk (72)
Lunya (65.8)
bonus (98.5)
Nevreste (63)
Floweroflife (53.5)
Sherrysherrylady (76.5)
pempisler (88.2)
neslihan165 (92)
malahit (56.1)
suspushanimcim(59.9)
masum(68.5)
yumurtalikofte(107.5)
cakil80 (84.5)
MiuLego(58)
Whiteblacklife (55.9)
Smykmy(71.3)
nehirnil111 (51.3)
begum75 (57)
İgdedali (56)
deynepnaz (63.7)
hepfit (54.5)
Konyakk (57.9)
Cutemom007 (59)
matematik61(57.8)
hippoglisemi (65)
Portakal Sulu Ördek (54.4)
Sidelya95 (56)
Güzel güzel kilo verelim tatlislerim ecukte sevryim
Günaydın canımHerkese gunaydin
Virgül koyaydın eyiydi,senin kapıyı ben ne zaman açtım dedim bir andeynepnaz kapıyı pet şişeyle açmış eşim müdürü söylemiş :)
Günaydın canım sirkeli bez dogru bilinen yanlıslardan.asitik erkisi medeniyle vucütta ani etkilenmler yapıyor ve riskli.Allah korusun.ılık dus soguk kompres en güzeli canmTecrübeli anneler bana akil verin kizmn atesi dusmuyo38.4ttu smdi 37.7
Ilik dus aldrdm
sirkeli bez yaptm koydum
Bol su iciriyorum
Ates dusurucu verdm 1 saat once
Baska napabilirim
Çok şükür canımGünaydın ballı fıstıklar
Pazartesiden itibaren -300 vermişim her güne 100 gr 52 geldim bu sabahama o dediğin biraz zor ya imkansız değil de zor çünkü direk çıktım kalmadım o 51ler de ben spora ağırlık vereceğim kalçaları sıkılaştırmam gerek balık model elbise aldım dar aşırı kalçalı görünmek istemiyorum az kalçalı durdum gibi ya da balık modeller böyle oluyor bilemedim
Günaydın canım
Gördüm kuzuSen nasılsın Sıkıntılı olanlara cevap yazdım diğer sporları beğeniyorum sadece
Ayyy deynep yaaVirgül koyaydın eyiydi,senin kapıyı ben ne zaman açtım dedim bir an
Kapıyı açan eşin ,söyleyen müdür ,iletilen ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?