Kendi yazı rengine alisamayan vayt kendi yazdıklarını da oluyorsa ne var yani ne olmuş ki
O artı değil bir kerem korumadayım kaptanım ya ben 51.4 rakamını görmek için düştüm diyorum günlerdir hala artı diyon ben 52-53 arasında takılıyorum ama basenimi acilen 3 hafta içinde daraltmam gerek ne yapmalıyım spor yapacak takatimde yokyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen minnak bedeninle KOCAMAN ARTINLA neden yoruldun nilişkom ben yapardım
ayy evet yaaakarnım acıdı be gülmekten sabah sabah
Boooll tempolu devamİlaç sonucu alırsınız inşallah kuzum çok geçmiş olsun halledilmeyecek bir şey değil farketmişsiniz geç kalınmış değilsıkma canını düzelir inşallah
Bizde tempo aynı devam eşyalar geliyor eksikler tamamlanıyor çeyiz gitme kaldı şimdiAyrıca bir nişan bir de kuzenimizin kınası düğünü var önümüzde onlara da gidilecek 1 akraba kınası da var bu tempoda nasıl halledeceksek Ben kına elbisemi de aldım aradan çıkardım bir kaç değişiklik belki üzerinde yaparım öyle gidiyor hayat işte
Bende iyiyim kuzum çok şükürGeçmiş olsun ne oldu gözüne Sivilce bende de oluyor bu aralar ufak ufak döküyor yüzüm koşuşturmadan herhalde
Kendimi eve attım sonunda
Yemek var , bı dolabı döküp yazlık kışlık ayirayim , birde ayakkabıları mi çıkartayim
Bı pro ya yakışmıyor ama napalim
Menu vereyim bari
Sabah kalkinca saat 8 gibi
1 ceviz
1 kare bitter(wc icindi ve etkili de oldu)
Kahvalti 10.30
1 bardak süt
2 dilim hellim
1 haslanmis yumurta beyazi
5 zeytin
2 küp helva
Salatalik
Ara 13.45
1 kucuk kakaolu muz
Ara 16.30
1 avuc tuzsuz firinlanmis kabak cekirdegi
Aksam 18.00
Yarim tabak taze fasulye
2 yk pilav(yemicektim ama cok guzel koktu namıssız)
Salata
Yatmadan yesil cay icerim
Su 3 oldu gecer de bugun asiri bi susama halindeyim
Spor yaptim eklerim
@MiuLego
@MiuLego canm gun icnde alntı yaptmda sayfadan cknca gtms alntlar..ekmek tb ekmgi..tavuklar kücüktü..kilom bu sabh sabitti...bugünden itibaren menülermi daha da sıkmya basldm aksam yazarm inş şimdi de leslie te kacıommm hepinizi öptümmmmm
şakası bile kötü ne kusmasıigdedali 1 kase tam yoktu yada vardı bilmiyorum irmik helvası yedim.
Bunu nasıl hiç yememiş gibi olabilirim?
Kusmanın dışında ne yapayım?
Yoksa gidip zorlayıp kusmalımıyım?
Çok zor kusan bi insanım yoksa hiç düşünmiycem
Yeni rimel almıştım ondan şüpheleniyorum. Marka değiştirdim kuzum sağolİlaç sonucu alırsınız inşallah kuzum çok geçmiş olsun halledilmeyecek bir şey değil farketmişsiniz geç kalınmış değilsıkma canını düzelir inşallah
Bizde tempo aynı devam eşyalar geliyor eksikler tamamlanıyor çeyiz gitme kaldı şimdiAyrıca bir nişan bir de kuzenimizin kınası düğünü var önümüzde onlara da gidilecek 1 akraba kınası da var bu tempoda nasıl halledeceksek Ben kına elbisemi de aldım aradan çıkardım bir kaç değişiklik belki üzerinde yaparım öyle gidiyor hayat işte
Bende iyiyim kuzum çok şükürGeçmiş olsun ne oldu gözüne Sivilce bende de oluyor bu aralar ufak ufak döküyor yüzüm koşuşturmadan herhalde
karnım acıdı be gülmekten sabah sabah
Sanirim bu sevinç sporuma evli çocuklu bir anne olarak igde yı geçemesem de benim puanlar ikiyle çarpılsın yaaa
Bebeeemm sahalara geri döndüm bugünde iyi yaparım yarın hafif ip ödem yapıyor ama sikilasmasi lazım napan
Çoh haklısın bir pro olarak elimdeki cısı masaya bıraktım şu an
Ayy sene olmuş 2018 hala daha pro olmayanlar görüyorum
Hiç yakışmıyor tabiki birak iğde biz prolar örnek olmalıyız
Ahahahah bunlari yazarken jet sosyete deki kadın geliyor aklıma yaaaa dur bulup ekiycem
Artık üsluba da dikkat edecem
pro olmak bunu gerektirir
Misal cennet mahallesi izliyordum düne kadar
Ama artık sadece belgesel...
Özlemişim
Bence olmayanlar prolar yerine de menü versin
O ne öyle pro pro menü mü verilirmiş
O değil de birazdan kazen gelip ya iğde yanlışlık olmuş alıyoruz proluğunu dese hayata küserim
Banane ben dün yazdım bi yanlışlık olduysa düzeltin ama hedaye ettiyseniz yoh demem dedim o zaman yapsalardı alla alla ya
Laa o kadar zamanlık pro yum da bi kez hava atmadım.. ne mütevazi bi insanım yaa
Aaa olabilir kuzum çok önemli rimel olayı çok geçmiş olsun devam ederse doktora görün derimYeni rimel almıştım ondan şüpheleniyorum. Marka değiştirdim kuzum sağol
Yapın tabi en çok sporu siz yapın
Elbet listelere geri dönerim ben
yirimÖyle gözlerini düşürme böyle belertirim baaaakkkkk
Canım çoook geçmiş olsun. Stilizan bende kullandım yanında efoxor, sonra aripa, lustral. Umarım ilaçlar sende işe yarar. Bu dönemde diyeti sıkı tut maalesef kilo yapıyor.selam kızlar
dün doktora gittim sonunda(çok zor karar vermiştim)
içimdekileri anlatırken bile öfke patlamalarını yaşadım.Doktorda dedi zaten olayları şu an yaşıyor gibi anlatıyorsun diye.
obsesif bozukluğun üzerine bide anksiyete eklenince bu hale gelmişim.
son dönemde kötüye gittiğimin farkındaydım.En ufak ses bile beni benden almaya başlamıştı.
Dün doktora herkesten nefret ettiğimi söyledim mesela
Annemden-babamdan-kardeşlerimden-eşimden herkesten ama herkesten nefret ediyorum seslerine yüzlerine tahammülüm yok bana bir ilaç ver ben bunlara başka türlü tahammül edemeyeceğim dedim.
2 tane ilaç yazdı.Biri stilizan diğeri selectra
kullanmaya başladım bakalım
bilmiyorum kızlar şu an tek isteğim ot gibi umarsızca yaşamak
hçbişey düşünmeden kimseyi takmadan yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?