Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sen minnak bedeninle KOCAMAN ARTINLA neden yoruldun nilişkom ben yapardım
O artı değil bir kerem korumadayım kaptanım ya ben 51.4 rakamını görmek için düştüm diyorum günlerdir hala artı diyon ben 52-53 arasında takılıyorum ama basenimi acilen 3 hafta içinde daraltmam gerek ne yapmalıyım spor yapacak takatimde yok bir de hedef koymuşsun 51.3 iyice eriyeyim mi kaşık kadar mı kalayım

Sanirim bu sevinç sporuma evli çocuklu bir anne olarak igde yı geçemesem de benim puanlar ikiyle çarpılsın yaaa
Bebeeemm sahalara geri döndüm bugünde iyi yaparım yarın hafif ip ödem yapıyor ama sikilasmasi lazım napan
begum75 öpüldün

Boooll tempolu devam

Sanirim bu sevinç sporuma evli çocuklu bir anne olarak igde yı geçemesem de benim puanlar ikiyle çarpılsın yaaa
Bebeeemm sahalara geri döndüm bugünde iyi yaparım yarın hafif ip ödem yapıyor ama sikilasmasi lazım napan

Kendimi eve attım sonunda
Yemek var , bı dolabı döküp yazlık kışlık ayirayim , birde ayakkabıları mi çıkartayim

Bı pro ya yakışmıyor ama napalim

bak kızmayacaktım.. valla bak..
ama aynı gün içinde 1 den fazla kendine kıyak geçince kızıyorum

helva yedin eyvallah
akşam pilav nesi? pilav yiyeceksen helva yemeyeceksin
Allahtan spor yapılmış

salı sabah dahi sabitse elif yediklerine dikkat etmiyorsun.. minnacık kilolarda dahi eksi görülür 4 günde.. sen hala sabit. ve listedesin.. pardon da son 2 gün kaldı..

ooof offfffffffffffffffffffffffffffff

şakası bile kötü ne kusması tövbe yahu okuyan gerçek sanacak..

yedin aferin mutlu ol şimdi

selam kızlar
dün doktora gittim sonunda(çok zor karar vermiştim)
içimdekileri anlatırken bile öfke patlamalarını yaşadım.Doktorda dedi zaten olayları şu an yaşıyor gibi anlatıyorsun diye.

obsesif bozukluğun üzerine bide anksiyete eklenince bu hale gelmişim.
son dönemde kötüye gittiğimin farkındaydım.En ufak ses bile beni benden almaya başlamıştı.

Dün doktora herkesten nefret ettiğimi söyledim mesela
Annemden-babamdan-kardeşlerimden-eşimden herkesten ama herkesten nefret ediyorum seslerine yüzlerine tahammülüm yok bana bir ilaç ver ben bunlara başka türlü tahammül edemeyeceğim dedim.

2 tane ilaç yazdı.Biri stilizan diğeri selectra
kullanmaya başladım bakalım

bilmiyorum kızlar şu an tek isteğim ot gibi umarsızca yaşamak
hçbişey düşünmeden kimseyi takmadan yaşamak

Yeni rimel almıştım ondan şüpheleniyorum. Marka değiştirdim kuzum sağol

karnım acıdı be gülmekten sabah sabah

Yapın tabi en çok sporu siz yapın
Elbet listelere geri dönerim ben

Çoh haklısın bir pro olarak elimdeki cısı masaya bıraktım şu an

Ayy sene olmuş 2018 hala daha pro olmayanlar görüyorum

Hiç yakışmıyor tabiki birak iğde biz prolar örnek olmalıyız

Ahahahah bunlari yazarken jet sosyete deki kadın geliyor aklıma yaaaa dur bulup ekiycem

Artık üsluba da dikkat edecem
pro olmak bunu gerektirir
Misal cennet mahallesi izliyordum düne kadar
Ama artık sadece belgesel...

matematik61

Biz prolar birikte hareket etmeliyiz

Şarj yüzde 9 kaldı. Bı pro ya yakışmayacak şey

Özlemişim

Bence olmayanlar prolar yerine de menü versin
O ne öyle pro pro menü mü verilirmiş

Laa o kadar zamanlık pro yum da bi kez hava atmadım.. ne mütevazi bi insanım yaa

kızlar sabah sabah çok güldürdünüz beni,Allahta sizi güldürsün
bide matematik61 senin mesajınada çok gülmüştüm alıntılayamamışım

Canım çoook geçmiş olsun. Stilizan bende kullandım yanında efoxor, sonra aripa, lustral. Umarım ilaçlar sende işe yarar. Bu dönemde diyeti sıkı tut maalesef kilo yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…