Selectra ya dikkat et kuzumselam kızlar
dün doktora gittim sonunda(çok zor karar vermiştim)
içimdekileri anlatırken bile öfke patlamalarını yaşadım.Doktorda dedi zaten olayları şu an yaşıyor gibi anlatıyorsun diye.
obsesif bozukluğun üzerine bide anksiyete eklenince bu hale gelmişim.
son dönemde kötüye gittiğimin farkındaydım.En ufak ses bile beni benden almaya başlamıştı.
Dün doktora herkesten nefret ettiğimi söyledim mesela
Annemden-babamdan-kardeşlerimden-eşimden herkesten ama herkesten nefret ediyorum seslerine yüzlerine tahammülüm yok bana bir ilaç ver ben bunlara başka türlü tahammül edemeyeceğim dedim.
2 tane ilaç yazdı.Biri stilizan diğeri selectra
kullanmaya başladım bakalım
bilmiyorum kızlar şu an tek isteğim ot gibi umarsızca yaşamak
hçbişey düşünmeden kimseyi takmadan yaşamak
sağol eflalimCanım çoook geçmiş olsun. Stilizan bende kullandım yanında efoxor, sonra aripa, lustral. Umarım ilaçlar sende işe yarar. Bu dönemde diyeti sıkı tut maalesef kilo yapıyor.
iğdem baş edemiyorum artık hiçbiriyle gerçektenSelectra ya dikkat et kuzum
İştahı açıyor deli gibi
Geçmiş olsun
da seni bu hale getirenlerin tedavi görmesi lazım senden önce
Teşekkürler canim
geçmiş olsunselam kızlar
dün doktora gittim sonunda(çok zor karar vermiştim)
içimdekileri anlatırken bile öfke patlamalarını yaşadım.Doktorda dedi zaten olayları şu an yaşıyor gibi anlatıyorsun diye.
obsesif bozukluğun üzerine bide anksiyete eklenince bu hale gelmişim.
son dönemde kötüye gittiğimin farkındaydım.En ufak ses bile beni benden almaya başlamıştı.
Dün doktora herkesten nefret ettiğimi söyledim mesela
Annemden-babamdan-kardeşlerimden-eşimden herkesten ama herkesten nefret ediyorum seslerine yüzlerine tahammülüm yok bana bir ilaç ver ben bunlara başka türlü tahammül edemeyeceğim dedim.
2 tane ilaç yazdı.Biri stilizan diğeri selectra
kullanmaya başladım bakalım
bilmiyorum kızlar şu an tek isteğim ot gibi umarsızca yaşamak
hçbişey düşünmeden kimseyi takmadan yaşamak
Katılıyorum bu konuda yaşayan biri olarak maalesefSelectra ya dikkat et kuzum
İştahı açıyor deli gibi
Geçmiş olsun
da seni bu hale getirenlerin tedavi görmesi lazım senden önce
Sirkeli su bir daha sakin kullanma kuzum dış ateşi düşürür evet ama iç ateşi etkilemiyor çok tehlikeli kullanmakTecrübeli anneler bana akil verin kizmn atesi dusmuyo38.4ttu smdi 37.7
Ilik dus aldrdm
sirkeli bez yaptm koydum
Bol su iciriyorum
Ates dusurucu verdm 1 saat once
Baska napabilirim
Lustral var kuzum hala ama içerik aynı zatensağol eflalim
selectra lustralın muadiliymiş.Artık lustral yokmuş
kilo almaktan ziyade iştah kapattığından kilo verebilirsin dedi banada
nasıl yaniKatılıyorum bu konuda yaşayan biri olarak maalesefilaçlar beni çok daha hırçın agresif yapmıştı ben pamuk gibi olmak isterken
En son biliyorsunuz zaten kafam atıp kendi kendime bıraktım eşime de git sen tedavi ol beni bu hale getiren sensin demiştim
kızlar sabah sabah çok güldürdünüz beni,Allahta sizi güldürsün
bide @matematik61 senin mesajınada çok gülmüştüm alıntılayamamışım
Hande seni eflali ve burda tanıdığım bir iki hatunu o hayattan çekip almak istiyorum.iğdem baş edemiyorum artık hiçbiriyle gerçekten
kollarımı ısırmaya saçlarımı yolmaya başladım artık
kendime zarar veriyordum
Kuzum çok insana ise yariyor ben cins çıktım. Saçmalamanasıl yani
eflal ben sakinleşmeye çalışıyorum
dahada hırçın yaparsa gider atarım artık kendimi biyerlerden
Teşekkür ederim
sidelya 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Şubat / 3,3
Mart / 3,2
Nisan / 1,3
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,8 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (558. Etap) ( 64,4 )
Bitiş Kilosu (565. Etap) ( 56,6 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,11% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,51% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 975 )
Yorum : Sevgili Sidelya95 7 Şubat 2018 (558. Etap) ve 64,4 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 13 Nisan 2018 (565. Etap) tarihinde toplam 7,8 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımız, 55 kilo olan hedefini 83 % oranında yakalayarak mezun olmuştur, tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 7. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
İşte sidoşun karnesiiii
GÖrmeyen kaldı mı kızlaaarherkesler incelesin bu karneyi alabilmek için ne zorluklarçekiliyor.
@Sidelya95 kuzum mezuniyetin hayırlı olsun bir daha asla kilo almak yok veeee 6 ları görmek yok.
Koruma kısmı çok önemli. Sen başarırsın. Buradan ayrılma korumada damenülerin ve sporlarınla devam bizlere ve ileride korumaya geçeceklere de örnek olur
Kuzum ben buradayım daha. Yavaş yavaş da olsa kilo vermeye devam edicem. Sana sözüm var unutur muyumTebriklersidelya
Korumada başarılar
Morti olmak istediğim korumaya geçiyor, bu 3. Kişi oldu, ben sanırım yavaş kilo veriyorum
Amin canım darısı bu takımdaki herkesin başına olsun inşallahhayırlı sabahlar canlarım. Geçmiş olsun canım nasıl oldu bebişin @Melegiimm22
hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına
sidelya
Sağol canım deynebim. Senden tüyo almak isterim bu konuda
Lustral yan etkisi çok fazla olan bir antidepresan olduğundan pek tercih edilmiyor. Bi ara piyasadan kaldırıldı. Son zamanlar geri geldi ama selectra aynı işi görüyor ve yan etkisi nispeten daha azLustral var kuzum hala ama içerik aynı zaten
@MiuLegoMeraba bende katilabilirmiyim araniza
Teşekkürler elifcim darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?