İyi insan lafın üzerine gelirmiş ,ben de ne kadar sevimli bi kaptan diyordum senin için
Günaydın canım sirkeli bez dogru bilinen yanlıslardan.asitik erkisi medeniyle vucütta ani etkilenmler yapıyor ve riskli.Allah korusun.ılık dus soguk kompres en güzeli canm
Uyumuşum canım bebişin nasıl oldu?
Sirkeli su bir daha sakin kullanma kuzum dış ateşi düşürür evet ama iç ateşi etkilemiyor çok tehlikeli kullanmak
Melegiimm22 yavrucuğun nasıl oldu? daha iyi mi?
geçmiş olsun kuzum, bebeler hakkında bi fikrim yok ama kajupinin yazdığı yazı çok açıklayıcı olmuş okudun demi?
Hoşgeldin buse... ben mi kaçırdım boyunu yazmamışsın.. daha önce diyetisyene gittin mi?? Tahlillerini yaptırdın mı??diyete başlamadan tahlillerini yaptırsan iyi olurTamm canım
Gitmedim internetten buryi gördüm buraya katıldım en yakın zamnda yaptırmayı düşünüyorum boyum 165Hoşgeldin buse... ben mi kaçırdım boyunu yazmamışsın.. daha önce diyetisyene gittin mi?? Tahlillerini yaptırdın mı??diyete başlamadan tahlillerini yaptırsan iyi olur
Cnm miu dedi mi bilmiyorum ama spor da yapmalısınGitmedim internetten buryi gördüm buraya katıldım en yakın zamnda yaptırmayı düşünüyorum boyum 165
Çatlaklar geçmiyo cnm.. sporla zayıflarsan sarkma olmaz amaKizlar kollarınız da falan çatlama varmi nasıl gecicen ini biliyrmusunz
1 nci sayfada gördüm ip atlama ve telfonda i spor uygulamaladan yapıcam insallhCnm miu dedi mi bilmiyorum ama spor da yapmalısınsporsuz gitmiyo kilolar..
Hadi bakalım.. inş hedefine ulaşırsın.. miu ya özel msj attın mı bu çok önemli..1 nci sayfada gördüm ip atlama ve telfonda i spor uygulamaladan yapıcam insallh
Kızartma değilse problem değil bence ..2 minik karnıyarık
cacık
domates çorbası
Çatlaklar geçmiyo cnm.. sporla zayıflarsan sarkma olmaz ama
bastım tavuğu bastım proyu çıkardım abdominalları diyorsun
afiyet olsun fitim boooolca proteinli bir gün oldu sende.. su güzel spor az ama hastasın zati.. yarına daha çok olur inşallah
üzülmek yok.. düşüp düşüp ayağa kalkmak bizim işimiz Neslihan
hayat devam ediyor bir şekilde. Dik ve sağlam durmak lazım
eee sonra
Evet az önce katilabilcegimi söylediHadi bakalım.. inş hedefine ulaşırsın.. miu ya özel msj attın mı bu çok önemli..
Kılları kaslı kaslı gürmüş
Bu T9 lar iki gündür ne güldürdü
Tamda ben
inşallah tekrar gitmeye gerek kalmayacak kuzucum.. içini ferah tut.. sen ona iyi bakarsın iyileşiverirCok sagolun kizlar burda aile gibisinz hepiniz sormussunuz
Smdi daha iyiyiz dr a gotrdm boğazında hafif kizarklik var dedi
Atesini kontrol.edicem surekli smdilik yok cok şükür
Eger 1 2 gun daha devam.ederse takrar gidicez
Sirkeli suyu bidaha yapmam inşaAllah bnde bilmiyodm okudum sagolun
Ana olmak kolay degil
çatlaklar geçmez kalıcıdır.. spor yaparak sıkılaşabilirsinKizlar kollarınız da falan çatlama varmi nasıl gecicen ini biliyrmusunz
2 minik karnıyarık
cacık
domates çorbası
Ya cnm küsmesin kimse ama ben menülerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?