- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kuzu bala zencefil dök , limon sık ye, karabiber döküp ye bal tüket derim. Bir de ben ağrı kesicili boğaz pastili kullanırım ama ağrı kesicili olması önemli istersen markayı da yazarım o çok iyi geliyorAy ben bu boğazıma ne yapayım ya bitkisel herşeyi denedim 2 seri antibiyotik kullandım. Sinüzitim duruldu... Ateş vs de yok. Ama hala yutkunamıyorum boğazımın ağrısından. Dünden bugüne ne değişti de ağrıyor yine
Bıktım vallaha bıktım artık.
Denemediğim bitki çayı da kalmadı.
Sık sık su içiyorum kuru kalmasın diye
Soğuk bişey içmiyorum
içmiyorum (günde 1-2)
Çok konuşmuyorum bile dinlensin boğazım diye.
Ama yok geçmiyor geçmiyor
3 haftayı geçti hala daha durup durup ağrıyor
Bademciğim de yok çocukken aldırdık.
Fışkı yiyesice boğazım
Daha da kuculicekAlttaki kırmızı gömleği 85 kiloyken giyiyordum ama düğmelerin arası ayrık ayrik oluyordu streç gibi yapışıyordu pembeye şuan sığıyorum gayet hoş sadece kollar tam oluyor malum kollarım aşırı derecede iri demistim anca bu kadar inmisEki Görüntüle 2138155 Eki Görüntüle 2138156 Eki Görüntüle 2138157
@MiuLego @tevafuk55Whiteblacklife nehirnil111 @begum75 Nare83 @smykmy N Nana hepfit igdedali @Melegiimm22 @hippoglisemi Bonus Floweroflife aklıma gelen isimleri etiketledim
sağol canım güzel dileklerin içintek tek mesajlarını okudum cnm okurken yaşadım valla..Allah yardımcın olsun.. Ama burada ilaçlarını alsanda sen kenini motive edip iradeni de kullanarak bunların üstesinden geleceksin.. Ben de buna benzer bir dönemden geçtim ve gerçekten de dr. da gittim ilaç da vermedi ama anlattıkça insan rahatlıyor o da ayrı fakay gerçekten herşey beyinde bitiyor bu tür süreçte.. Çok zor evet ama obsesiflik bende de var.. Herşey mükemmel olacak en iyi olacak diye diye yıllarca yedim bitirdim kendimi bir çok şeyde.. Özellikle de iş hayatımda ama ne oldu hiç bir .ok.. Sonra düşününce iyiyi kötüyü ve birazda deneyimlerden yola çıkarak nasıl değiştiğimi gördüm.. Kafam rahat eskiden olsa kk girmeyi bırak işyerinde telimi elime almaz bir de gece yarılarına kadar mesai yapardım..
Eşimle de aramızda çadtışmalar da oldu.. Kızım olduktan işe başladıktan sonraki yaşadıklarımı bir Allah bilir bir ben bir de benim ailem..
bir çok kavgamız hep eşimin ailesi yüzündendir hiç desteklerini de görmedim.. Hep uzaktan gılı gılı.. Çocuğuma bakmaya yardımcı bile olmadı.. Benim evime gelip 1 kere bir şeye ihityacın var mı gelin dememiştir ki 13 yıllık evliyim 13 yıl da da neler yaşadık eşimle.. Çocuğumuz olmadı tedavi gördük uzaktan izlediler.. Eşim ameliyat oldu 3 ay benim annem baktı.. Daha neler neler...
Ama hep güçlü oldum kimseye muhtaç olmamaya çalıştık.. Hep içime attım.. Dr. da dedi çocuk olmaması için bir sebep yok bekleyelim dedi yok dedik stresten ben beklemek istemiyorum dedim ve tüp bebek yolunda ilerledik.. Çok şükür bir kızım oldu 2. tüp bebek tedavisinde.. Benimde imtihanım buymuş.. Ne yapalım Allah beterinden korusun cnm..
Hepimizin derdi var kiminin ağır kiminin hafif..Dağına göre kar..
Ama eğer ki bu süreçte kendini telkin etmezsen o ilaçların hiç bir etkisini görmezsin sadece içtiğinle kalırsın cnm.. Hep iyiyi düşn...
Amann be ne çok yazdım...Kendim de kötü oldumm.. Şu ara zaten iyi de değilim.. Çok düştüm.. Burdan da kopmak ta istemiyorum..
Bu hafta sonu bir memlekete gidip geleceğim sonra dipçik gibi başlayacağim diyete söz veriyorum and içiyorum..
Canım sana bu konuda her türlü yardımcı olabilirim deneyimli biri olaraktan tek yapacağın asla kafaya takma rahat ol..
Ben il transferimde 15 gün yattım. Olmadı nasip değilmiş.. 2. de tatile gittim 12saatlik yola gittiim hatta mucizesi Allahtan o Ol dedi ve dünyalar tatlısı bir kızım var Rabbim isteyen herkese versin..
Hepsini kullanıyorum Nehirim pastil denemedim hiç. adını yazsan bi de onu deneyeyimKuzu bala zencefil dök , limon sık ye, karabiber döküp ye bal tüket derim. Bir de ben ağrı kesicili boğaz pastili kullanırım ama ağrı kesicili olması önemli istersen markayı da yazarım o çok iyi geliyor
Kız ben koruma aşamasında da çıkaramam, bu bi gerçek tamamen vazgeçilmiyor.Ya tam da bunu düşünüyordum
Annemle konuştuk demin
Yolum uzun sıkılırım bu şekilde diyor...
2 hafta değil de aylık bi hedef olsa. Mesela 110 kilo birinin 104,9 u tartıda gördüğünde ufak bir kaçamak yapması olabilir mi acaba
İradeli de bak iki parmak kadayıf yedim bıraktım gerisini diyor...
Bana da bazen yolu uzun arkadaşlara yükleniyormuşuz gibi geliyor
O da neden oluyor? Zayıflarken mutfak alışkanlıklarının da değişmesi gerekiyor. Annemden gidersek kadayıfın aslında yenmemesi gereken birşey olduğunu kabullenmeyi bekliyoruz. Ömür boyu hayatından çıksa bişey kaybetmez diyoruz ama evet bunu çıkarmak bana ona kolay olsa da anneme sana daha zor muhtemelen
Kullandığın antibiyotikler ağır da canım bilemedim ya bademcik olsa beyaz ekmeğin kuru kenarlarını çok çiğnemeden ıslatmadan yut diyeceğim ama bademcik yok diyorsunHepsini kullanıyorum Nehirim pastil denemedim hiç. adını yazsan bi de onu deneyeyim
Bu ikisi de ağrı kesicili olması gerek kuzu eczaneye bir sor direk yönlendirecekler ben ağrı kesicili kullanıyorum öyle vitamin yapsın diye değil bildiğin ağrıyı kesiyor azaltıyor çok iyi geliyor o ilaçlar halt ediyor yanında yani bende öyleHepsini kullanıyorum Nehirim pastil denemedim hiç. adını yazsan bi de onu deneyeyim
Ay ben bu boğazıma ne yapayım ya bitkisel herşeyi denedim 2 seri antibiyotik kullandım. Sinüzitim duruldu... Ateş vs de yok. Ama hala yutkunamıyorum boğazımın ağrısından. Dünden bugüne ne değişti de ağrıyor yine
Bıktım vallaha bıktım artık.
Denemediğim bitki çayı da kalmadı.
Sık sık su içiyorum kuru kalmasın diye
Soğuk bişey içmiyorum
içmiyorum (günde 1-2)
Çok konuşmuyorum bile dinlensin boğazım diye.
Ama yok geçmiyor geçmiyor
3 haftayı geçti hala daha durup durup ağrıyor
Bademciğim de yok çocukken aldırdık.
Fışkı yiyesice boğazım
Ne oldu Bonuscan niye kötüsün ben uzak kaldım bir kaç gün buralardan netten dolayıWhiteblacklife vaytım akşam çok kötüydüm sana bişey yazamadım domatesi deniycem mutlaka
İlaçlardandır cnm ..
Böyle geldi böyle geçer yokAl benden de o kadar.. Şurası olmasa hepten düşeceğim.. Bir nevi tutuyor beni.. Ama bitmiyor o içimdeki motivesizlik.. Yok diyorum tmm srn bu değilsin diyorum 2 dk sonra yine boşverr böyle geldi gidiyor diyorum..
kuzum tüm menüleri topladım dün ama gözden mi kaçtı acaba?
Dene kuzum faydasını göreceksin özellikle iç organ yağlarına ve göbek yağlarına çok faydalı 1 ay düzenli yapman lazım amaWhiteblacklife vaytım akşam çok kötüydüm sana bişey yazamadım domatesi deniycem mutlaka
Alttaki kırmızı gömleği 85 kiloyken giyiyordum ama düğmelerin arası ayrık ayrik oluyordu streç gibi yapışıyordu pembeye şuan sığıyorum gayet hoş sadece kollar tam oluyor malum kollarım aşırı derecede iri demistim anca bu kadar inmisEki Görüntüle 2138155 Eki Görüntüle 2138156 Eki Görüntüle 2138157
@MiuLego @tevafuk55Whiteblacklife nehirnil111 @begum75 Nare83 @smykmy N Nana hepfit igdedali @Melegiimm22 @hippoglisemi Bonus Floweroflife aklıma gelen isimleri etiketledim
DOMBİLİ İĞDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHe şişkoyum şu an
HARİKASIN BEEEDersim bostu dinlenme odasina geldim hocalar cislar yaip getirmis biskuviler fln acilmis duruyo ortada oylece.aman berna korumadasin al bi tane nolcak didimmmm sonra usulca geri cekildim.kabak cekirdegimi karisik kuru meyvemi getirdigim lutu actim ve yaninda yesil cayla hüplettim.cilar hala gozume bakiyo
Kaptanım buradayız Allahın izniyle toparlarız her şeyi cuma günü
Ya evet normalde etkilenmem ama bir konudan çok etkilendim,konudaki eşe o kadar sinirlendim ki gece rüyama girdi, töbe yarabbim neyse etkisinden çıktım şükürOyyy annem ağlayacak kadar mi etkilendin
Kız bdv yı okuma, ben orda abartıldığını düşünüyorum konuların
tamam kuzucum
gelmez mi senin sesin o güzel sesi duymayan kulakları napayım beeeeeeeeeeHellööö öğle arası yürüyüşten bildiriyorum sesim geliyür müü
Haydi bismillah buse.. 1. sayfayı okuduysan her akşam eksiksiz menünü, sporunu bildirmen gerekytiğinin görmüşsündür.. kızlar paylaşır birkaç menü zaten.. sen de nasıl paylaşılıyor görmüş öğrenmiş olursun ve paylaşırsın.. cuma sabah aç karna tartılıp bildiriyoruz takıma kilomuzu.. onu da unutma lütfenAdım buse gündüz 20 yaşındayım 80kiloyum hedef kilom 65 kilo evlendikten sonra kilo aldım 1 yıl 4 aydr evliyim evlilikten önceki kilom 63 daha önce hiç bi gruba katılmadım kilo vermeyi isteme nedenim eskisi gibi rahat hareket edemiyorum nefes alıp vermem bile değişti çok ağır hissediyrm ve zayiflicagima eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?