Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzu bala zencefil dök , limon sık ye, karabiber döküp ye bal tüket derim. Bir de ben ağrı kesicili boğaz pastili kullanırım ama ağrı kesicili olması önemli istersen markayı da yazarım o çok iyi geliyor

Daha da kuculicek

sağol canım güzel dileklerin için
inşallah toparlacağım kısa sürede

Hepsini kullanıyorum Nehirim pastil denemedim hiç. adını yazsan bi de onu deneyeyim

Kız ben koruma aşamasında da çıkaramam, bu bi gerçek tamamen vazgeçilmiyor.
5 kilo çok kilolu biri için erken bi ödül ama 10 kilo diyelim mi

Hepsini kullanıyorum Nehirim pastil denemedim hiç. adını yazsan bi de onu deneyeyim
Bu ikisi de ağrı kesicili olması gerek kuzu eczaneye bir sor direk yönlendirecekler ben ağrı kesicili kullanıyorum öyle vitamin yapsın diye değil bildiğin ağrıyı kesiyor azaltıyor çok iyi geliyor o ilaçlar halt ediyor yanında yani bende öyle Çantamda hala strefen var ani durumlar için koyarım

Annemde bi değişik grip oluyodu faranjitten sesi kısıldı bi ara konuşamadı bademciği yok.
En son grip ve zatürre aşısı oldu çok şükür hastalanmıyo gibi olsada hafif.
Dr alerji ilacına başlatmıştı sonradan türeyen alerjilerden bişeyden etkileniyo boğazı tutuyo.
Pul biber çok dokunuyo mesela

İlaçlardandır cnm ..

İlaç da sadece bana mı etki ediyor

N Nana kuzum gidecek o kilolar zaten pek bişey de kalmadı yavaşlayacak ister istemez de sen yoruldun mu biraz? Bu tiroit rahatsızlığı canını mı sıktı senin ?

Yorulmak d gölde sonuç almamak canımı sıkıyor zaten birazda takıntı oldu kaldı uzerimde

Al benden de o kadar.. Şurası olmasa hepten düşeceğim.. Bir nevi tutuyor beni.. Ama bitmiyor o içimdeki motivesizlik.. Yok diyorum tmm srn bu değilsin diyorum 2 dk sonra yine boşverr böyle geldi gidiyor diyorum..
Böyle geldi böyle geçer yok sanki bu kilolar vücudun parçası mı ? Değil, yağ kütlesi onlar, elbet gidecek .

oo maşallah canımmmm tebriklerr

He şişkoyum şu an
DOMBİLİ İĞDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
HARİKASIN BEEE
yesen ne olacak sanki
yemeyen iradene sağlık fit bernammm
Kaptanım buradayız Allahın izniyle toparlarız her şeyi cuma günü

tamam kuzucum

Oyyy annem ağlayacak kadar mi etkilendin
Kız bdv yı okuma, ben orda abartıldığını düşünüyorum konuların
Ya evet normalde etkilenmem ama bir konudan çok etkilendim,konudaki eşe o kadar sinirlendim ki gece rüyama girdi, töbe yarabbim neyse etkisinden çıktım şükür

Hellööö öğle arası yürüyüşten bildiriyorum sesim geliyür müü
gelmez mi senin sesin o güzel sesi duymayan kulakları napayım beeeeeeeeeeçok özlüyorum lan neden çalışmaya başladın sanki nedennnn
Haydi bismillah buse.. 1. sayfayı okuduysan her akşam eksiksiz menünü, sporunu bildirmen gerekytiğinin görmüşsündür.. kızlar paylaşır birkaç menü zaten.. sen de nasıl paylaşılıyor görmüş öğrenmiş olursun ve paylaşırsın.. cuma sabah aç karna tartılıp bildiriyoruz takıma kilomuzu.. onu da unutma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…