Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yav he de geç miu ya
KAfası gitti iyice
hain fırsatı bulunca hemen kötüleme propagandası
miu yu kötülemek moda mı oldu la buralarda kimlere özeniyorsun sen
Bugün bende öncesi sonrası yapacagim

BDV SAĞLIĞA ZARARLIDIR. GİTMEYİNİZ
Canım spor da vardı koşu artı yürüyüş.
Miu tadilat bitene kadar akşam öğünleri o saatte maalesef, eve ancak 20.30’da dönüyorum elimde olan birşey değil..
tamam kuzum

ne denir ki.. daha çoook çoooook ufaklarına da gireceksin esroş

Yeni aldığım kot da bollaşmaya başladı
ne güzel haberler gweliyor bugün öyle yahu
@MiuLego moralim çok bozuk, görünürde pek öyle birşey yok gibi , yememi de bozmadım, sporda yapıyorum ama yok gitmiyor kilo milo, sinirlerim bozuldu
lunyam bu süreçte eksi görmeyi beklersen hata edersin zaten. Moral bozarsan iyice kötü olur. İlaç kilosu var ve bitene kadar ilaçların o kilo gitmeyecek.. Şuanki beslenme şeklin ekstra kilo eklemeni önlüyor. K,i büyük artı..

Ama bu ilaç bitecek illaki.. pat pat inecek o zamana kilon..

Sabret az daha.. tartıya takılma.. sporun mneülerin şahane çünkü.. ilaç sonrası yine fit olacaksın

doktora gitmeyi denediniz mi iğde hanım?

Ama sporun göz dolduruyordu bence bu hafta 53 u gireceksin hemde kıyısından köşesinden değil baya goreceksin dogumgunu bile iyi atlattın bu hafta bekliyorum senden

Kiyamam canim ya uyuyamadin demek
Sağol Esra, kaç oldum tartılmadım ama hafta sonunun artıları ancak gitmiştir bir de accık vermişimdir, neyse haftaya artı temizlemekle uğraşmam güzel bir eksi görürüm umarım, teşekkürler desteğin için

bastım tavuğu bastım proyu çıkardım abdominalları diyorsun

afiyet olsun fitim boooolca proteinli bir gün oldu sende.. su güzel spor az ama hastasın zati.. yarına daha çok olur inşallah

üzülmek yok.. düşüp düşüp ayağa kalkmak bizim işimiz Neslihan
hayat devam ediyor bir şekilde. Dik ve sağlam durmak lazım

oyyyyyy çok yedimmmmmmmmmmm
eee sonra

Menüm belli
Sabah(09.30)
3 çilek
2 Malta eriği
2 ceviz
2 kayısı
1 kaşık yoğurt

Öğlen(14.00)
2 haşlanmış yumurta
1 k.k Beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim kaşar
1 sosis

Ara(18.00)
1 muz

Akşam (21.00)
1 fırında but tavuk
Salata
Yoğurt

Spor yazarım yürüyüş kesin de koşu belki yine
Su bol
@MiuLego hepfit malahit

fit ve sen bugün but çu olmuşsunuz anam

menü harika kuzum .. araya dereye başka hiçbirşey karıştırma emi.. akşam da detoks suyunu kaynat iç

Valla bende oksurukten kurtulamadım herşeyi denedim oksururken nefesim kesiliyor, kusuyorum

Tamm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…