- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ne yedin bakimoyyyyyy çok yedimmmmmmmmmmm
Yav he de geç miu ya
KAfası gitti iyice
Bugün bende öncesi sonrası yapacagim
BDV SAĞLIĞA ZARARLIDIR. GİTMEYİNİZGünaydın
Gece bdv’de dolandım, aldatan eşler konularını okudum, çok kötü bir rüya gördüm, rüyamda eşim beni tatil yaptığımız sırada havuzda bırakıp ortadan kayboluyordu 3 gün boyunca deli gibi onu arıyordum, en sonunda geri geliyordu hiçbirşey olmamış gibi ve arkadaşlarıyla başka bir hotele gittiğini söylüyordu.Ben de o kadar sinirleniyorum ve üzülüyorum ki ona ağlayarak bağırmaya başlıyorum tam aile dramı yani.. ben ağladıkça , beni sevmiyorsun beni istemedin yanında dedikçe o tepki vermiyor, ben daha çok ağlıyorum, en son nefessiz ve gözümde yaşla uyandım uykumdan.. moral sıfır.. ne salağım yatmadan önce bdv mi okunur al sana dram al sana üzüntü..
tamam kuzumCanım spor da vardı koşu artı yürüyüş.
Miu tadilat bitene kadar akşam öğünleri o saatte maalesef, eve ancak 20.30’da dönüyorum elimde olan birşey değil..
Alttaki kırmızı gömleği 85 kiloyken giyiyordum ama düğmelerin arası ayrık ayrik oluyordu streç gibi yapışıyordu pembeye şuan sığıyorum gayet hoş sadece kollar tam oluyor malum kollarım aşırı derecede iri demistim anca bu kadar inmisEki Görüntüle 2138155 Eki Görüntüle 2138156 Eki Görüntüle 2138157
@MiuLego @tevafuk55 @Whiteblacklife @nehirnil111 @begum75 @masumm @smykmy @Lunyahepfit @igdedali @Melegiimm22 retro_hippo @Bonus Floweroflife aklıma gelen isimleri etiketledim
Yeni aldığım kot da bollaşmaya başladı
lunyam bu süreçte eksi görmeyi beklersen hata edersin zaten. Moral bozarsan iyice kötü olur. İlaç kilosu var ve bitene kadar ilaçların o kilo gitmeyecek.. Şuanki beslenme şeklin ekstra kilo eklemeni önlüyor. K,i büyük artı..@MiuLego moralim çok bozuk, görünürde pek öyle birşey yok gibi , yememi de bozmadım, sporda yapıyorum ama yok gitmiyor kilo milo, sinirlerim bozuldu
Ay ben bu boğazıma ne yapayım ya bitkisel herşeyi denedim 2 seri antibiyotik kullandım. Sinüzitim duruldu... Ateş vs de yok. Ama hala yutkunamıyorum boğazımın ağrısından. Dünden bugüne ne değişti de ağrıyor yine
Bıktım vallaha bıktım artık.
Denemediğim bitki çayı da kalmadı.
Sık sık su içiyorum kuru kalmasın diye
Soğuk bişey içmiyorum
içmiyorum (günde 1-2)
Çok konuşmuyorum bile dinlensin boğazım diye.
Ama yok geçmiyor geçmiyor
3 haftayı geçti hala daha durup durup ağrıyor
Bademciğim de yok çocukken aldırdık.
Fışkı yiyesice boğazım
Miuya neden soruyorsun ki,parasını o mu verdi dondurmanın@MiuLego 2 top dondurma yesem olur mu?? Eşim 2 gün önce almıştı yemedim de öğlen 1 top yesem.. hazır değil maraş dondurması..
Sen miu dan hiç sopa yemedin galiba :))Miuya neden soruyorsun ki,parasını o mu verdi dondurmanın
Sağol Esra, kaç oldum tartılmadım ama hafta sonunun artıları ancak gitmiştir bir de accık vermişimdir, neyse haftaya artı temizlemekle uğraşmam güzel bir eksi görürüm umarım, teşekkürler desteğin içinAma sporun göz dolduruyordu bence bu hafta 53 u gireceksin hemde kıyısından köşesinden değil baya goreceksin dogumgunu bile iyi atlattın bu hafta bekliyorum senden
Kiyamam canim ya uyuyamadin demek
Çok yedimSen miu dan hiç sopa yemedin galiba :))
Menü yazayım
08:00
Kaşarlı menemen
1 dilim beyaz peynir
7 siyah zeytin
Domates salatalık biber
10:30
Sütlü neskafe
12:30
Fırında tavuk but (kalçalı iri olanlardan)
1 tabak brokoli
6 tane yer fıstığı
19:00
1 baget (fırında, iş yerindeki menü ile evdeki menü çakıştı, çoh mes' udum)
Salata
Ara sade neskafe olur
Su haddinden fazla, şuanda 2 litre
Spor 30 dk tempolu= 75 p (yazmaya utanıyorum bu kadar az olunca)
@MiuLego @begum75Floweroflife
tek tek mesajlarını okudum cnm okurken yaşadım valla..Allah yardımcın olsun.. Ama burada ilaçlarını alsanda sen kenini motive edip iradeni de kullanarak bunların üstesinden geleceksin.. Ben de buna benzer bir dönemden geçtim ve gerçekten de dr. da gittim ilaç da vermedi ama anlattıkça insan rahatlıyor o da ayrı fakay gerçekten herşey beyinde bitiyor bu tür süreçte.. Çok zor evet ama obsesiflik bende de var.. Herşey mükemmel olacak en iyi olacak diye diye yıllarca yedim bitirdim kendimi bir çok şeyde.. Özellikle de iş hayatımda ama ne oldu hiç bir .ok.. Sonra düşününce iyiyi kötüyü ve birazda deneyimlerden yola çıkarak nasıl değiştiğimi gördüm.. Kafam rahat eskiden olsa kk girmeyi bırak işyerinde telimi elime almaz bir de gece yarılarına kadar mesai yapardım..
Eşimle de aramızda çadtışmalar da oldu.. Kızım olduktan işe başladıktan sonraki yaşadıklarımı bir Allah bilir bir ben bir de benim ailem..
bir çok kavgamız hep eşimin ailesi yüzündendir hiç desteklerini de görmedim.. Hep uzaktan gılı gılı.. Çocuğuma bakmaya yardımcı bile olmadı.. Benim evime gelip 1 kere bir şeye ihityacın var mı gelin dememiştir ki 13 yıllık evliyim 13 yıl da da neler yaşadık eşimle.. Çocuğumuz olmadı tedavi gördük uzaktan izlediler.. Eşim ameliyat oldu 3 ay benim annem baktı.. Daha neler neler...
Ama hep güçlü oldum kimseye muhtaç olmamaya çalıştık.. Hep içime attım.. Dr. da dedi çocuk olmaması için bir sebep yok bekleyelim dedi yok dedik stresten ben beklemek istemiyorum dedim ve tüp bebek yolunda ilerledik.. Çok şükür bir kızım oldu 2. tüp bebek tedavisinde.. Benimde imtihanım buymuş.. Ne yapalım Allah beterinden korusun cnm..
Hepimizin derdi var kiminin ağır kiminin hafif..Dağına göre kar..
Ama eğer ki bu süreçte kendini telkin etmezsen o ilaçların hiç bir etkisini görmezsin sadece içtiğinle kalırsın cnm.. Hep iyiyi düşn...
Amann be ne çok yazdım...Kendim de kötü oldumm.. Şu ara zaten iyi de değilim.. Çok düştüm.. Burdan da kopmak ta istemiyorum..
Bu hafta sonu bir memlekete gidip geleceğim sonra dipçik gibi başlayacağim diyete söz veriyorum and içiyorum..
eee sonraoyyyyyy çok yedimmmmmmmmmmm
hayır. bugün çarşamba. bugün olmaz!@MiuLego 2 top dondurma yesem olur mu?? Eşim 2 gün önce almıştı yemedim de öğlen 2 top yesem.. hazır değil maraş dondurması..
Miuya neden soruyorsun ki,parasını o mu verdi dondurmanın
Sen miu dan hiç sopa yemedin galiba :))
Çok yedimyani sopa
Menüm belli
Sabah(09.30)
3 çilek
2 Malta eriği
2 ceviz
2 kayısı
1 kaşık yoğurt
Öğlen(14.00)
2 haşlanmış yumurta
1 k.k Beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim kaşar
1 sosis
Ara(18.00)
1 muz
Akşam (21.00)
1 fırında but tavuk
Salata
Yoğurt
Spor yazarım yürüyüş kesin de kolu belki yine
Su bol
@MiuLegohepfit malahit
İyi insan lafın üzerine gelirmiş ,ben de ne kadar sevimli bi kaptan diyordum senin içinula yaramazlık yaparken elimde kalacak bu hatun
ellerim nasır tuttu onu sopalamaktan. Ama bana mısın demiyor
Kılları kaslı kaslı gürmüşKuzum kılların kaslimi yoksa yumuşak mi ?
Gördün mü niye miu ya sordumİyi insan lafın üzerine gelirmiş ,ben de ne kadar sevimli bi kaptan diyordum senin için
Olsun acımadı kiiii acımadı kiiiiGördün mü niye miu ya sordum
Valla bende oksurukten kurtulamadımAy ben bu boğazıma ne yapayım ya bitkisel herşeyi denedim 2 seri antibiyotik kullandım. Sinüzitim duruldu... Ateş vs de yok. Ama hala yutkunamıyorum boğazımın ağrısından. Dünden bugüne ne değişti de ağrıyor yine
Bıktım vallaha bıktım artık.
Denemediğim bitki çayı da kalmadı.
Sık sık su içiyorum kuru kalmasın diye
Soğuk bişey içmiyorum
içmiyorum (günde 1-2)
Çok konuşmuyorum bile dinlensin boğazım diye.
Ama yok geçmiyor geçmiyor
3 haftayı geçti hala daha durup durup ağrıyor
Bademciğim de yok çocukken aldırdık.
Fışkı yiyesice boğazım
Tamm canımgelmez mi senin sesin o güzel sesi duymayan kulakları napayım beeeeeeeeeeçok özlüyorum lan neden çalışmaya başladın sanki nedennnn
Haydi bismillah buse.. 1. sayfayı okuduysan her akşam eksiksiz menünü, sporunu bildirmen gerekytiğinin görmüşsündür.. kızlar paylaşır birkaç menü zaten.. sen de nasıl paylaşılıyor görmüş öğrenmiş olursun ve paylaşırsın.. cuma sabah aç karna tartılıp bildiriyoruz takıma kilomuzu.. onu da unutma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?