Ben patlıcanlara az yağ sürüp fırında kızartıyorumKızartma değilse problem değil bence ..
Kendime lastik bant aldım basenlerime tutturacağım yansın kara yağlarDOMBİLİ İĞDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
HARİKASIN BEEE
yesen ne olacak sanki
yemeyen iradene sağlık fit bernammm
tamam kuzucum
Kız geçen kabak sandal yaptım üstüne sarımsaklı yoğurt süper oldu yaa :))Ben patlıcanlara az yağ sürüp fırında kızartıyorum
Yanına cıssbeyaz şey yemediyse karnıyarık candır
@MiuLego haksız mıyım?
Nolmuş,ben de yaptım,Kız geçen kabak sandal yaptım üstüne sarımsaklı yoğurt süper oldu yaa :))
Niye oyle diyon kiz benim de bi isirik muz yemisligim varYa cnm küsmesin kimse ama ben menülerde
Minnacık bi kurabiye
1 kaşıkçık pilav
Çok çok çok küçük baklava
1 lokmacık börek
1 çatal tatlı
Yazılarını çok inandırıcı bulamıyorum yaa.. hatta gülesim geliyo..
InşaAllah kuzum inşaAllahinşallah tekrar gitmeye gerek kalmayacak kuzucum.. içini ferah tut.. sen ona iyi bakarsın iyileşiverir
Canım rimel alerji yapar, ben sadece 1 markanın rimelini kullanabiliyorum, diğerleri çok kötü yapıyor gözümü şişip kocaman oluyor kan çanağı gibiYeni rimel almıştım ondan şüpheleniyorum. Marka değiştirdim kuzum sağol
Yapın tabi en çok sporu siz yapın
Elbet listelere geri dönerim ben
Ya cnm küsmesin kimse ama ben menülerde
Minnacık bi kurabiye
1 kaşıkçık pilav
Çok çok çok küçük baklava
1 lokmacık börek
1 çatal tatlı
Yazılarını çok inandırıcı bulamıyorum yaa.. hatta gülesim geliyo..
Kelim ilacı olsa kendi başına sürermiş, koşu yap, bisiklet, umarım işe yarar inceler basenler3 haftada acayip basen çalıştıracak sıkılaştırıp daraltacak ne önerirsiniz ? Ciddi bir meseledir memleket meselesi
Karni yarik yasakmiki bende yapmayı dusunyodm2 minik karnıyarık
cacık
domates çorbası
Demi bnde yapcm firinsa biraz yaglayip oldrcem patlicani sonra ic harcini sosunu koyarmKızartma değilse problem değil bence ..
Geçmiş olsun Hande, ilaçlar işr yarar umudunu kaybetme ama ilaçla olmaz birtek keşke o evden çıkıp o ortamdan uzaklaşabilsenselam kızlar
dün doktora gittim sonunda(çok zor karar vermiştim)
içimdekileri anlatırken bile öfke patlamalarını yaşadım.Doktorda dedi zaten olayları şu an yaşıyor gibi anlatıyorsun diye.
obsesif bozukluğun üzerine bide anksiyete eklenince bu hale gelmişim.
son dönemde kötüye gittiğimin farkındaydım.En ufak ses bile beni benden almaya başlamıştı.
Dün doktora herkesten nefret ettiğimi söyledim mesela
Annemden-babamdan-kardeşlerimden-eşimden herkesten ama herkesten nefret ediyorum seslerine yüzlerine tahammülüm yok bana bir ilaç ver ben bunlara başka türlü tahammül edemeyeceğim dedim.
2 tane ilaç yazdı.Biri stilizan diğeri selectra
kullanmaya başladım bakalım
bilmiyorum kızlar şu an tek isteğim ot gibi umarsızca yaşamak
hçbişey düşünmeden kimseyi takmadan yaşamak
Hoş geldin buse. Yeni üyesi ama maşallah forumu kullanmayı hemen öğrenmişsin :)Adım buse gündüz 20 yaşındayım 80kiloyum hedef kilom 65 kilo evlendikten sonra kilo aldım 1 yıl 4 aydr evliyim evlilikten önceki kilom 63 daha önce hiç bi gruba katılmadım kilo vermeyi isteme nedenim eskisi gibi rahat hareket edemiyorum nefes alıp vermem bile değişti çok ağır hissediyrm ve zayiflicagima eminim
Ay ben bu boğazıma ne yapayım ya bitkisel herşeyi denedim 2 seri antibiyotik kullandım. Sinüzitim duruldu... Ateş vs de yok. Ama hala yutkunamıyorum boğazımın ağrısından. Dünden bugüne ne değişti de ağrıyor yine
Bıktım vallaha bıktım artık.
Denemediğim bitki çayı da kalmadı.
Sık sık su içiyorum kuru kalmasın diye
Soğuk bişey içmiyorum
içmiyorum (günde 1-2)
Çok konuşmuyorum bile dinlensin boğazım diye.
Ama yok geçmiyor geçmiyor
3 haftayı geçti hala daha durup durup ağrıyor
Bademciğim de yok çocukken aldırdık.
Fışkı yiyesice boğazım
Aerobik bant aldım evde de pilates topum var squat ve lunge yapacağım bol bolKelim ilacı olsa kendi başına sürermiş, koşu yap, bisiklet, umarım işe yarar inceler basenler
Hosbulduk canım biraz merakliyim ondandirHoş geldin buse. Yeni üyesi ama maşallah forumu kullanmayı hemen öğrenmişsin :)
aynen:)Ben patlıcanlara az yağ sürüp fırında kızartıyorum
Yanına cıssbeyaz şey yemediyse karnıyarık candır
@MiuLego haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?