- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
listeyi hatırlatayım dedim paşacım yarından itibaren çok sıkı bir diyet listesi seni bekliyor
saliss sende yardım etcen dimi bana liste diyorum hani hadi sende gel nesil hnm seni bekliyor
Valla bencedeee
vallahi kuru iftira bacım çok merhametimden bu haldeyimyabirde pis olurlarmış ben tersi titizlik hastasıyım
listeyi hatırlatayım dedim paşacım yarından itibaren çok sıkı bir diyet listesi seni bekliyor
saliss sende yardım etcen dimi bana liste diyorum hani hadi sende gel nesil hnm seni bekliyor
Yardımm ederimm amaa nesill hanımm benii yakalarsaa ne yaparr bilmemm çok uzun zamandır uğramıyomm benn onunnn yanınaaa okul bitincee beraberr gidelim mi sen ilk kontrole gidince
gideriz tabi senin listen ne şekildeydi
pişşştt konuyu dağıtma
elma zamanı
arsız kızım bunlar paşa niyeti bozdu şimdide babasının çatalında sıpamsorma paşam benim ayşemde öyle nasıl saldırdı bi görsenDiyom ayşe ne aç gözlüsün herdilimin kabuğunda öbürüne gidiyor annemde dedi aç gözlü değil değil benim kızım sadece arsız
9 buçukta sütümüde içtim artık yemek yasak
Yarın marketten çocuk makarnası alıp çeyrek paket haşlıcam bakalım özledim ya hemde nasıl pastavillanın harfli sayılı makarnası pek güzel oluyor bir deneyin derim diğerinden daha çok beğendim bem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?