Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

listeyi hatırlatayım dedim paşacım yarından itibaren çok sıkı bir diyet listesi seni bekliyor

saliss sende yardım etcen dimi bana liste diyorum hani hadi sende gel nesil hnm seni bekliyor

listeyi hatırlatayım dedim paşacım yarından itibaren çok sıkı bir diyet listesi seni bekliyor

saliss sende yardım etcen dimi bana liste diyorum hani hadi sende gel nesil hnm seni bekliyor

ha ha ha sen kiminle kaşık attıtıgını bilmiyosun ben güçlü safinazim naber:78::78::78:kız dur bir listere bakayım göz gezdireyim bakalım ne olucek :26::26::26:

sabah
1 kaşık çökelek
2 dilim ekmek
6 fındık

ara
10 erik

öğlen
4 kaşık bulgur
4 kaşık bezelye
2 dilim ekmek
2 kaşık çökelek
yağsız salata

ara
10 erik

ara
1 dilim ekmek
1 çay bardağı süt

akşam
10 fındık
2 kaşık bulgur
1 kaşık çökelek
yağsız salata

ara
1 elma

ara
1 bardak süt

Yardımm ederimm amaa nesill hanımm benii yakalarsaa ne yaparr bilmemm çok uzun zamandır uğramıyomm benn onunnn yanınaaa okul bitincee beraberr gidelim mi sen ilk kontrole gidince

Topikten kimse yokken patlatıyım bir şarkı terkedildim terkedildim terkedildim kimseler yok burda eşimde yok evde yetim kaldım derdimi kime deyim gelinde iki lafın belini kıralım yoksa ben sizlerin yanına gelip sizleri dövücemkimse yokmu sesimi suyan kimse aglarsam kimse susuturamaz haykırışlarımı

Paşadan nerde yicek elmaelimde göürü görmez yemeye başladı okadarda rejimdeyim len paşa bana anca yeter oglum bi git

kizlar burda tartilamiyorum ...kilomu ayni gecermisiniz bu hafta....

sorma paşam benim ayşemde öyle nasıl saldırdı bi görsen diyom ayşe ne aç gözlüsün herdilimin kabuğunda öbürüne gidiyor annemde dedi aç gözlü değil değil benim kızım sadece arsız

9 buçukta sütümüde içtim artık yemek yasak

yarın marketten çocuk makarnası alıp çeyrek paket haşlıcam bakalım özledim ya hemde nasıl pastavillanın harfli sayılı makarnası pek güzel oluyor bir deneyin derim diğerinden daha çok beğendim bem

bugün bir komşu geldi çökmüşsün sen dedi bana yok dedim diyetimin daha 2. günündeyim belki sıkıntıdandır dedi yüzün küçülmüş gibi geldi bana dedi

Yanlış Hayatın Peşinde Koşmayacaksın!

Sistem böyle çalışmıyor!

Bir bilgiyi gerçekten hayatında uygulayamıyorsan,

o bilgiye sahip olduğun yanılgısına kapılmışsın demektir.

Kendini kandırmayacaksın!

Gerçekleri anlayacak, sonu her ne olursa olsun kabul edeceksin.

Bazen bildiklerin, öğrendiklerin acı verir.

Onu da yaşayacaksın.

Hayatını, gereksiz şeyler uğruna harcamayacaksın.

Ardından gözyaşı döktüğünün adını doğru koyacaksın!

Korkularınla yüzleşeceksin.

Aklın çalışacak, elin ekmek tutacak, kimseye boyun eğmeden yaşamanın lezzetini bileceksin.

İster kocan olsun, ister oğlun, ister anan, ister baban, kimsenin sevgisiyle hükmünü birbirine karıştırmayacaksın.

Başkalarına değil, kendi gücüne inanacaksın.

Birinin boynuna asılarak durursan, karşındakini yormakla kalmazsın, bir gün kendi kolların bile çekemez ağırlığını düşersin; kimseye dayanmayacaksın!

Dünya da sensin, evren de!

Ruhunu da, aklını da bedenin gibi besleyeceksin.

Önce sen büyük olacaksın, farkında olacaksın, sonra dünyanın zevklerinin, aşkın, hayatın tadını çıkaracaksın.

Emanet hayatlara tutunup, ömrünü harcamayacaksın.

Ne olmasını bekliyorsan, sen öyle oturdukça, olmayacak.

Boşuna hayal kurmayacaksın!

Can YÜCEL

Son düzenleme:
Gelin, bugün tersten gidelim.. ‘Ne yersek değil, ne yemezsek ne olur’ sorusuna bakalım..
Yanıtları Dr. Haluk Saraçlı verdi..
Mesela denir ya.. Ekmeği, pilavı, makarnayı tamamen kes, hayatından çıkar, formunu koru..
Bakın o zaman neler oluyormuş..
Saraçlı’nın dediği şu:
BİR: Zayıflama amaçlı da olsa bu tür beslenme, kanımızdaki su, tuz ve asit-baz dengesini bozar..
İKİ: Bu tip diyetler hızlı kilo kaybına neden olur..
ÜÇ: Vücut enerji kaynağı olarak karbonhidratları bulamadığında, kendiliğinden beslenmeye başlar.. Yani kasların yıkımına neden olur.. Kalp kasını bile yakabilir..
DÖRT: Ekmek, makarna, pilav, patates ve meyveyi reddedip ete ve yağa ağırlık verildiğinde gut hastalığına ve organ harabına neden olabilir..
BEŞ: Beyin, yağlarla ve proteinlerle beslenemez.. Beyin tek enerji kaynağı olan karbonhidratları yeterince almadığında zihinsel performans düşer..
ALTI: B vitamini eksikliğinden bağışıklık sistemimiz çöker, her türlü hastalığa karşı kapımızı ardına kadar açmış oluruz..
*
Tam tersine de bakalım..
Karbonhidratı azaltıp, aşırı proteinlerle beslenirsek ne olur?
BİR: Yüksek proteinli beslenme kemik erimelerine neden olur.. Çünkü kemiklerdeki kalsiyumun çekilmesine neden olur..
İKİ: Düşük karbonhidrat, yüksek protein diyeti uygulandığında böbrek taşını engelleyen, ‘Sitrik tuzu’ oranı yüzde 25 azalır.. Bunun sonucunda hızla böbrek taşları oluşur..
*
Saraçlı’nın verdiği bu bilgilerden benim çıkardığım sonuç şu..
Hiçbir besinle ilişkini kesmeyeceksin.. Arkanı dönmeyeceksin.. Ayrım yapmayacaksın..
Her şeyi yiyeceksin ama karınca kararınca..
Bir ekleme de ben yapayım..
Sporsuz hayat düzeni kurmayacaksın..

sorma paşam benim ayşemde öyle nasıl saldırdı bi görsen Diyom ayşe ne aç gözlüsün herdilimin kabuğunda öbürüne gidiyor annemde dedi aç gözlü değil değil benim kızım sadece arsız
arsız kızım bunlar paşa niyeti bozdu şimdide babasının çatalında sıpam bulguru pilavi helede makarnayı çok seviyo hemde tavuguda götüüryo veletim seviyorum ben kuşlarımı ya rabbim ömürlerine ömür katsın yavrularımın

çocuk makarnasımıonun kalorisi dahadamı düşük bebem bende siterim bir tabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…