- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
arsız kızım bunlar paşa niyeti bozdu şimdide babasının çatalında sıpambulguru pilavi helede makarnayı çok seviyo hemde tavuguda götüüryo veletim seviyorum ben kuşlarımı ya rabbim ömürlerine ömür katsın yavrularımın
çocuk makarnasımıonun kalorisi dahadamı düşük bebem bende siterim bir tabak
kalorisine bakmadım minik ve daha lezzetli geldi banaA 101 den alıyorum ben
ii akşamlar güzelliklerrrr:)
geçen bana dukan yapalım diyen arkadaşı arıyorum.4.takımda dukanı yok.kendi çapımızda dukanlaşalım:)))
Slm bir gün daha bitti.....
Bugün bir öğün k fleks yiyebildim.Diğerlerinde 1 tabak yemek yedim.Arada şilek ve erik yedim bir de elma..
Akşam üstü parkta yürüyüş yaparken eşim aradı.Parkta yürüyorum dedim hergün mü yürüyorsun dedi evet dedim.İyi ümitlendim dedi.Ümidini yitirmişmiydinki dedim.Canım çok sıkıldı sonra.Nasıl çaba harcadığımı görüp böyle düşünmesi bir yana,Ümdini yitirecek konuma getirmişim adamı.Hem kendime hem de ona kızdım.Sizinle de paylaşmak istedim.Şimdi ankaradan istanbula geçiyor.Normalde mesaj atarım ama şimdi içimden gelmiyor ne yazık ki.Neyse iyi geceler herkese.Yarın güzel neticeler görmek ümidiyle
Slm bir gün daha bitti.....
Bugün bir öğün k fleks yiyebildim.Diğerlerinde 1 tabak yemek yedim.Arada şilek ve erik yedim bir de elma..
Akşam üstü parkta yürüyüş yaparken eşim aradı.Parkta yürüyorum dedim hergün mü yürüyorsun dedi evet dedim.İyi ümitlendim dedi.Ümidini yitirmişmiydinki dedim.Canım çok sıkıldı sonra.Nasıl çaba harcadığımı görüp böyle düşünmesi bir yana,Ümdini yitirecek konuma getirmişim adamı.Hem kendime hem de ona kızdım.Sizinle de paylaşmak istedim.Şimdi ankaradan istanbula geçiyor.Normalde mesaj atarım ama şimdi içimden gelmiyor ne yazık ki.Neyse iyi geceler herkese.Yarın güzel neticeler görmek ümidiyle
salisim malesef güzel haber vermek istiyorum ama olmuyo gene aynı kilodayım***7. TAKIM 257. ETAP***
SAPHIRA (85.4/)
saferan (117/)
Shopaholic (78.5/)
Saliss(99,5/98,5/1/%1)
Pasam3405(88/)
kelebekolacam(83,5/)
gerbera1987 (89,9)
senarist (113,9)
Angiera(82,3) geri dönmek üzere ayrıldı
Ecemavi(73.3/)
Ben listeyi ekledim ama becerebildim mi bilmiyom:18::18:
bende çok severim şöyle zeytin yaglı yapıcemcanım çekti he yarım pazardan alsammı ney anneme gidersem ordaki pazardan alırım eşim gidemezsim derse yatar benim oglumu görmem şimdi desem dicek salı gittin ne yapsaMDA ACABA KANDIRSAM SEN NASIL PİŞİRİYOSUN BAKLAYI CANIM BEN ALTINA SOGAN RENDELİYORUM DOMATES RENDELİYORUM HAKİKİ ZEYTİN YAGI 2 YEMEK KAŞIGI KOYUYORUM SARIMSAK KOYUYORUM KISIK ATEŞTE PİŞİRİYORUM SONRA ÜSTÜNE DEREOTU KOYUYORUM İNDİRMEYE YAKIN YANINA YOGURT KOYMUYORUM AYRANLA İYİ GİDİYO NORMALDEDE YOGURDU SEVMEM AMA NEDENSE AYRANA BAYILIYPORUM BENDE BİR YAMUKLUK VAR VALLAHİ SEN NASIL PİŞİRİYOSUN BEBEM ANLAT BAKEM
sabah
1 kaşık çökelek
2 dilim ekmek
6 fındık
ara
10 erik
öğlen
4 kaşık bulgur
4 kaşık bezelye
2 dilim ekmek
2 kaşık çökelek
yağsız salata
ara
10 erik
ara
1 dilim ekmek
1 çay bardağı süt
akşam
10 fındık
2 kaşık bulgur
1 kaşık çökelek
yağsız salata
ara
1 elma
ara
1 bardak süt
ii akşamlar güzelliklerrrr:)
geçen bana dukan yapalım diyen arkadaşı arıyorum.4.takımda dukanı yok.kendi çapımızda dukanlaşalım:)))
süpermiş iki kişi var yoldaşım olurmusunuz nolur nolur:))Bizim takımdan angiera ve senarist dukan yapıyorlarr canım birliktee güzelcee yürütebilirsinizz özellikle angiera sana çok yardımcı olacaktır
bence ortada bir problem varsa iki kişide haksızdır.ama çok nadirdir heralde kendimizi haksızım die nitelendirdiğimiz.şahsım adına konuşuyum:)birine edilen ah tutarmı
içinden üzülmek, birinin içini yakması ah yerine geçermi
haklı veya haksız olduğunu nasıl anlarsın
kime göre neye göre haklısındır
:44::44::44:ben içinden çıkamadım
valla paşam annem yaptı yemeğibildiğim kadarı ile baklayı önce haşlıyor sonra salça ve yağda kavuruyor en son da da dereotu kesiyor içine altını kapatıp.. soğan koymuyor ama sarımsağı da yoğurda koyuyoruz
2 dilim ekmek veya 4 kaşık bulgur fazla yemişin gibime geldi :26:
ya arkadaşım birazdan 4. takıma da gelirim de ben ataktan sonra dukanı bıraktım.. dur geliyim orada anlatayım
***7. TAKIM 257. ETAP***
SAPHIRA (85.4/)
saferan (117/)
Shopaholic (78.5/)
Saliss(99,5/98,5/1/%1)
Pasam3405(88/88/0/%0))
kelebekolacam(83,5/83,5/0/%0)
gerbera1987 (89,9/92.5/-2,6/%-4,9)
senarist (113,9/113,2/0,7/%0,61)
Angiera(82,3) geri dönmek üzere ayrıldı
Ecemavi(73.3/)
gerbera bişey dicem canım sen bu kadar kilo mu aldın yoksa tartı değişimi mi :26: bi de kilo alınca hesap mı değişiyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?