Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kalorisine bakmadım minik ve daha lezzetli geldi bana a 101 den alıyorum ben

ii akşamlar güzelliklerrrr:)
geçen bana dukan yapalım diyen arkadaşı arıyorum.4.takımda dukanı yok.kendi çapımızda dukanlaşalım:)))

Bizim takımdan angiera ve senarist dukan yapıyorlarr canım birliktee güzelcee yürütebilirsinizz özellikle angiera sana çok yardımcı olacaktır

yakın vadede taşınma çıktı falımda şaka bi yana biran önce şu evden çıksak bıktım artık

birine edilen ah tutarmı
içinden üzülmek, birinin içini yakması ah yerine geçermi
haklı veya haksız olduğunu nasıl anlarsın
kime göre neye göre haklısındır

:44::44::44:ben içinden çıkamadım

Son düzenleme:
Slm bir gün daha bitti.....
Bugün bir öğün k fleks yiyebildim.Diğerlerinde 1 tabak yemek yedim.Arada şilek ve erik yedim bir de elma..
Akşam üstü parkta yürüyüş yaparken eşim aradı.Parkta yürüyorum dedim hergün mü yürüyorsun dedi evet dedim.İyi ümitlendim dedi.Ümidini yitirmişmiydinki dedim.Canım çok sıkıldı sonra.Nasıl çaba harcadığımı görüp böyle düşünmesi bir yana,Ümdini yitirecek konuma getirmişim adamı.Hem kendime hem de ona kızdım.Sizinle de paylaşmak istedim.Şimdi ankaradan istanbula geçiyor.Normalde mesaj atarım ama şimdi içimden gelmiyor ne yazık ki.Neyse iyi geceler herkese.Yarın güzel neticeler görmek ümidiyle

***7. TAKIM 257. ETAP***

SAPHIRA (85.4/)
saferan (117/)
Shopaholic (78.5/)
Saliss(99,5/98,5/1/%1)
Pasam3405(88/)
kelebekolacam(83,5/)
gerbera1987 (89,9)
senarist (113,9)
Angiera(82,3) geri dönmek üzere ayrıldı
Ecemavi(73.3/)

Ben listeyi ekledim ama becerebildim mi bilmiyom:18::18:

İpeğimmm hiç üzülmee şimdi yaşaanan bu zorluklarrı zayıf sağlıklı vee çıtır halimizlee hiç hatırlamayacağızz Bu seni daha da motive etsin aslında göster bakalım nasıl veriliyor Eşler bazen böyle şeyler yapıyorlar ama sadece sizi çok sevdiği vee sağlıklı görmek istediği içinn Bir ömrüü senle beraber mutlu geçirmek istediği için öle yapıyordur

bu erkek milleti yokmu erkek milleti allah var eşim hiç laf etmedi ama görüyorumki kilolar verildikçe adamın 32 dişi meydandageçen birşey oldu dedim nasıl buluyosun beni güzel verdimmi ver gülüm ver iyi oluyo dedi bana baktı bozuldum he dedim sen beni o halimlede seviyodun ama dedim demezmi seviyorum saglıgın için dedi allah var dogru dedi inanın yürümem hareketlerim bile degiştibu arada birazdan anneme gidicemde arası epey var otobüs minübüsle havada kalaı arabayamı binsen yoksa yürüsemmi bilemedim :26::26:gelinede dedim kahvaltıya yumurta yeşillik badem domates isterim dedim sen yeterki gel dedi hallederiz bugün eşiyle bir yere gidicek eymene ben bakıcem yaşasın o eşine inat canım ver o kilolarıda görsün o gözleri böyleben arkandayım bütün tokip demi kızlar el kaldırın bakıyım arkadaşımız yanlız kalmasın hadi görüyüm seni kardeşim yemek aklına geldikçe eşinin dedikleri aklına geldin sonra adan yemiyo bizim en büyük düşmanımız nefsimiz mesela ben adetime 4 gün yok heryerim şiş dün gofret vardı evde yemin olsun yicektim burda kankim dedi gerberacım dedi yeme döverin inan o bile kuvvet verdi gittim grisini yedim erik elma yedim allah razı olsun gerberacım senden iyiki durdurmuşsun kardeşim benim senin için çok dua edicem bu cuma beni ikaz etmeseydi gittiydi gofret sonra gelirdi kalori inan burası çok yaradı bana bura sayesinde gidiyo kilolar insan kendini sorumlu tutyo arkandayız bebem hepinizi kocaman yüregime sıgdırdım ben sizlerde beni biliyorum benle sevinip benle üzülüyosunzu çünkü nedenini özlemimi biliyosuuzama dedimya sizlere söz vericem burdanda mezun olucam olsamda sizleri bırakmıcak küçücük dünyamın insanları
salisim malesef güzel haber vermek istiyorum ama olmuyo gene aynı kilodayım heryerim şişti benim sinirlilikte hakgetire canım şişlerim insin işşallah müjdeli haberi vericem 85 ken 88 kilo revamı bu bananeyse kızlar benim çıkmam lazım kardeşim aradı yürüyemicem abla çabuk gel kahvaltı hazırlıyorum dedi erkek kardeşim elleriyle bana hazırlıcekmişakşama görüşürz orda yediklerimi yazarım bir lare beni özleyin anacım hayırlı cumalar bu arada hepinizi duası kabul olsun

***7. TAKIM 257. ETAP***

SAPHIRA (85.4/)
saferan (117/)
Shopaholic (78.5/)
Saliss(99,5/98,5/1/%1)
Pasam3405(88/88/0/%0))
kelebekolacam(83,5/)
gerbera1987 (89,9/92.5/%-4,9)
senarist (113,9)
Ecemavi(73.3/)

doğrumu hesapladım bilmiyorum

Son düzenleme:
yarın dan itibaren yaptığınız bütün sporları bana mesaj atarmısınız

mesaj göndermeyenler ceza puanı alıcaktır

***7. TAKIM 257. ETAP***

SAPHIRA (85.4/)
saferan (117/)
Shopaholic (78.5/)
Saliss(99,5/98,5/1/%1)
Pasam3405(88/)
kelebekolacam(83,5/83.5/0/%0)
gerbera1987 (89,9)
senarist (113,9)
Ecemavi(73.3/)

dün yine uyku yönünden kötü bir gece geçirdim.sabah oğlumu sallarken uyuyakalmısım annem çağırdıgında 8:30du kendimi zor attım asmye.sabit geçiyorum.haftaya telafi etmem lazım burayada yazıyorum..

valla paşam annem yaptı yemeği bildiğim kadarı ile baklayı önce haşlıyor sonra salça ve yağda kavuruyor en son da da dereotu kesiyor içine altını kapatıp.. soğan koymuyor ama sarımsağı da yoğurda koyuyoruz

2 dilim ekmek veya 4 kaşık bulgur fazla yemişin gibime geldi :26:

ii akşamlar güzelliklerrrr:)
geçen bana dukan yapalım diyen arkadaşı arıyorum.4.takımda dukanı yok.kendi çapımızda dukanlaşalım:)))

ya arkadaşım birazdan 4. takıma da gelirim de ben ataktan sonra dukanı bıraktım.. dur geliyim orada anlatayım

***7. TAKIM 257. ETAP***

SAPHIRA (85.4/)
saferan (117/)
Shopaholic (78.5/)
Saliss(99,5/98,5/1/%1)
Pasam3405(88/88/0/%0))
kelebekolacam(83,5/83,5/0/%0)
gerbera1987 (89,9/92.5/-2,6/%-4,9)
senarist (113,9/113,2/0,7/%0,61)
Ecemavi(73.3/)

gerbera bişey dicem canım sen bu kadar kilo mu aldın yoksa tartı değişimi mi :26: bi de kilo alınca hesap mı değişiyor :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim takımdan angiera ve senarist dukan yapıyorlarr canım birliktee güzelcee yürütebilirsinizz özellikle angiera sana çok yardımcı olacaktır
süpermiş iki kişi var yoldaşım olurmusunuz nolur nolur:))
bence ortada bir problem varsa iki kişide haksızdır.ama çok nadirdir heralde kendimizi haksızım die nitelendirdiğimiz.şahsım adına konuşuyum:)

gel gel tatlım.bende atak yaptım 2 haftada seyr yaptım.bi bozdum ucu kaçtı.kaçamak kaldırmıyor dukan.

menümü de yazim

17.Mayıs.2012 Perşembe

Kahvaltı: İki Kutu Activia Meyveli

Öğlen: 5-6 Kaşık Bakla Yemeği+ L.Yoğurt+ Dukan Krebi

Ara: 1 Pors. Yeşil Erik

Akşam: 1 Tavuk Göğüs Izgara+ 4-5 Kaşık Bakla Yemeği+ L.Yoğurt

Gece: 1 Kutu Activia+1 Bardak L.Süt

Kaçamak: 1 Küçük Parça Albeni+ 1 Adet Pringles

tartı aynı :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…