Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aç karnına 1 bardak metabolizma çayı
500 ml su
2 yumurta kırdım az tereyağına
1 avuç büyüklüğünde peynir
2 dilim kepek ekmek
domates-salatalık (zeytinyağ gezdirdim)
çaaayy :))

canım sorma tam alıntı almıştım okadarda yazdım ama gitti neyse ben çıkıyımda ev işlerini halledeyim yoksa iş bitmicek bu arada vallahi dok tutuyo bu krep haberiniz olsun ben bunu yapıyorum diye kilo almıyorum degilmi:18::18::18:

Allah kolaylık versin regl döneminde laf atlatmaya çalışmakta zor
demeyi unuttum 5 biryerde kocaman bir bardak çayımıda içiyim öyle aranızdan ayrılıyım bari eşimde kızdı her işi aynı gün yapma azar azar yap dedi spor olur sana dedi ne spor ama
Ne güzel kız valla okurken yazdıklarını ben de dedim nasıl yapacak hepsini bir günde.Eşine katılıyorum canım hem bu sayede bedeninide çok yormazsın
ipeeekkk bana niye hiç cevap yazmıyorsun kuzuuumm?????
Canımm yaa sen bana yazdında ben mi görmedim acaba.Ben seni es geçermiyim tatlım
Sen canını sıkma şu kiloları ver bak Allahın izniyle kendi bebeğini öpüp koklayıp uyutacaksın
aç karnına 1 bardak metabolizma çayı
500 ml su
2 yumurta kırdım az tereyağına
1 avuç büyüklüğünde peynir
2 dilim kepek ekmek
domates-salatalık (zeytinyağ gezdirdim)
çaaayy :))

Afiyet olsun canım.Önce karataya başlayayım dedim ama sonra vazgeçtim.Hızlı bir k fleks dönemi geçireyim sonra duruma göre değerlendireceğim

buradaki tartıya güvenmiyorum artık net 1 aylık sonucu ayın 20sinde haziransa öğrencez

evet tatlışımm dünden beri hep yazdım sana ama görmedin demekki.muhtemelen benim alıntılar arasında farketmemişsindir

sağol canım..şu kfleks benimde aklımda hep.bir de nesfit.hangisi daha iyidir ki:44: kk da baktım,topik var bunla ilgili ama kesin bir şey yok.ikisinin de seveni ayrı ayrı

kusura bakma canım geröekten farketmemişim.Bende okudum kk dakileri ama genelde herkes k fleks kullanmış.Birde kardeşimde k fleks kullandığı için tercih sebebim oldu.Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım

PAŞA cım ben de diyorum bu kadar işi nasıl yapacak..kendimi çok beceriksiz ilan ettim sen o kadar iş yazınca....maaşallah cnm sana....

işşallah canım benim
PAŞA cım ben de diyorum bu kadar işi nasıl yapacak..kendimi çok beceriksiz ilan ettim sen o kadar iş yazınca....maaşallah cnm sana....

canım işleri yaptım yapmasınada neler yaptım söylüyüm nevresimleri beyazlıları astım yemek odasını düzelttim bazayı hallettim gardoalbı şöyle bir rutuş attım kirli çamaşırları makinaya koydum yatak oadsını çektir toz al sil mutfagı topla makinayı nboşalt geri doldur yemegim var akşama çok şükürdaha bitmedi paşanın kasefini temizle wc yıka gerisi boş anacım diger işleri yapmadım vallahi nedenine gelince karnım açya çabuk yoruldum :111::111::111eşimden atlımı kovalıyo canım digerlerinide yarın yaparım eşime söylüyümde izin veririse oglumu görmeye gidiyim çok özledim bugün annem aradı sesi geliyodu gelinde diyoki halası eymenin seni çok özledi geçen annesi hastaneye bir giydirmiş spor allahım topluda bir bebek içime sokasım geldi okadar tatlıydı yavrum benim halasınız gülübneden paso kızlar bugün yoruldum yarın anneme gitmezsem devam ederim cumartesi elti alıyorum kendime yüzük takılıcak bugün tunik vardı aldıgım o ve krem pantolonum vardı inanın giydim bol geldi aynada kal kaldım yeminlebir taraftan çok seviniyorum bir yandanda üzülüyorum kıyafetim kalmadı eşime dedim vallahi paşa sen ver ben sana neler alırım dedi neler aklımda birşey var tam kilo veriyim onu alıcem içime ukde kaç zamandırşimdi ben ne giyicem :26::26:size dedigim etek vardıya olmayan belimde fır fır dönüyo yaşasınn

bu arada menümü yazayım bari
sabah kahvaltısında yediklerim şuınlar

1-kepek unundan 1 krep yaptım aslında 2 tane yapmıştımda sermayeyi kediye kaptırdık eşime
2-yanına kocaman bardak
3- 5 bir yerde çay büyük boy bardakla
4-badem domates 1 ade,t ve 3 sivri biber acı :18::18:

öylen yediklerimde
1-semizotu yogurtlaması
2-tavuk gögsü teflan tavada ızgara
kocaman bir bardak 5 biryerde çay

akşamada bol salata yemeyi düşünüyorum yavrular haberiniz ola ya 5 biryerde çay yada soda içicem
yanınada ek olarakten yeşil erik ve vbir elma tabi onuda yersem

özledim kızlar nerdesiniz yav işim olmaz yoksunuz işim olur bursasınız olmuyo ama yaw

canım Dukan yapmıyorum dedim ya geçen mesaj attım yeni programım bu dedim. sen de daha sağlıklı dedin hani :26:

Dukanda da günde 1 kutu meyveli yoğurt serbest canım yağ oranı da %2,8. ben kahvaltı etmediğim için iki kutu yedim bu sabah

ben de öğlen yoğurtlu bakla yedim namanallahım nasıl özlemişim doyamadım yemelere

bi de manav geçen hafta korkuttu beni baklanın zamanı geçti gelmez bi daha dedi görünce hemen aldım 1 kilo gözüm dönmüş herhalde bütün hafta bakla var benim menüde artık

bende çok severim şöyle zeytin yaglı yapıcem canım çekti he yarım pazardan alsammı ney anneme gidersem ordaki pazardan alırım eşim gidemezsim derse yatar benim oglumu görmem şimdi desem dicek salı gittin ne yapsaMDA ACABA KANDIRSAMSEN NASIL PİŞİRİYOSUN BAKLAYI CANIM BEN ALTINA SOGAN RENDELİYORUM DOMATES RENDELİYORUM HAKİKİ ZEYTİN YAGI 2 YEMEK KAŞIGI KOYUYORUM SARIMSAK KOYUYORUM KISIK ATEŞTE PİŞİRİYORUM SONRA ÜSTÜNE DEREOTU KOYUYORUM İNDİRMEYE YAKIN YANINA YOGURT KOYMUYORUM AYRANLA İYİ GİDİYO NORMALDEDE YOGURDU SEVMEM AMA NEDENSE AYRANA BAYILIYPORUM BENDE BİR YAMUKLUK VAR VALLAHİSEN NASIL PİŞİRİYOSUN BEBEM ANLAT BAKEM

harikasın canımmkıyafetlerini terziye götürüp daralttırabilirsin

harikasın canımmkıyafetlerini terziye götürüp daralttırabilirsin

canım benim eşim 1 sınıf makinacı diyorumki süteki komsu verirmi acaba dikiş makinasını bir kere verdi ama şimdide insan çekiniyo yada olmasa annemlere götürüürm orda hallederiz 52 bedenden 48 düşmüşüm inan vallahi o pantolon baldırlarımdan popmdan ne dar oluyodu allahım nede sevindim kendime güvenim geldi vallahi allahım kazamı mubarek etsinde işşallah veriyim kiloları aminnnokadar varki daraltılıcam bir pardesö almıştım inan oda emanet gibi oldu üstüme onu daraltmak istiyorum işşallah dahada veriyim işşallah idael kiloya ulaşayım marka pardesö nbeyendim ondan alıcam z baklıyo durun sizlere yardım edeyim zhre

gez gez dur bizde seni burda özleyelimbu arada fındık cennetine gdiyosun hadi bakalım hakkımıda getir fındıgım bittide
ah canim ben de oyle aryorumki sizleerii...netim kapali halaaa...acilinca donucem ins...
findiklar sana feda olsun...
SAFERAANNNNN cımmmm hoşgeldinnn...iyi tatiller cnmmm...dönnn artıkıkkkk geri yaaaaaaa lütfeeeeennnn

donucem ins....ben de sizi ozledim....

pasam gozun aydin...bebisiniz dogmus...allah anali babali buyutsun....

ah canim ben de oyle aryorumki sizleerii...netim kapali halaaa...acilinca donucem ins...
Findiklar sana feda olsun...

Donucem ins....ben de sizi ozledim....
ozaman 1 çuval alayım ben o fındıklardan
pasam gozun aydin...bebisiniz dogmus...allah anali babali buyutsun....

allah razı olsun Darısı benim gibilere anne olmayı nasip etsin işşallah yaradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…