tamam tatlım.yok bulmana gerek yok canım.üstünden zaman geçince unutuyorum izinleri de ondan soruyorum
afiyet olsun canım.sanırım protein+sebze günündesin..400 gr için tebrik ederim harika bence..az ve öz gitsin canım,bir daha gelmemek üzere
afiyet olsun..meyveli activia şeker içeriyor canım,üzerini okudun mu hiç?
amaann bilmem mi şu regl gerginliğini ne gıcıktır yaa,resmen dünyaya küsüyorum.eşim bile artık hemen anlıyor,hastasın ya sapıttın gene diyorben de hemen üste çıkıyorum tabi;madem bunu biliyorsun ona göre davran bana diyorum
tamam canım
nişasta ağırlık olmuş menün bence..bezelye+bulgur+ekmek hem de 2 dilim ama diyetisyen listesi tabi..uy bakalım canım ne olacak görelim hep birlikte..memnun kalırsan belki bende senden kopya çekerim
elektrik tam zamanını bulmuş gidecek desene
eşine de sana da afiyet olsun canım
günaydım bebem bu arada avatarın pek dadluuu
hoşgeldin tatlım :) hepimiz için inşallah
Allah kolaylık versin regl döneminde laf atlatmaya çalışmakta zorbende okuyorum ama yorum yapamıyorum..yarın regl günüm düzenli olurum genelde.ondan mıdır yorgunluktan mıdır yarım saat bir hastaya laf anlatamamaktanmıdır gerginim biraz..şöyle çimenlere uzanıp uyuyasım var..reglden dolayı yarın için ümitsizim..önümüzdeki hafta üstüne katarak vermem lazım..tembellik yok..günler geçiyor..
Ne güzel kız valla okurken yazdıklarını ben de dedim nasıl yapacak hepsini bir günde.Eşine katılıyorum canım hem bu sayede bedeninide çok yormazsındemeyi unuttum 5 biryerde kocaman bir bardak çayımıda içiyim öyle aranızdan ayrılıyım bari eşimde kızdı her işi aynı gün yapma azar azar yap dedi spor olur sana dedi ne spor ama
Canımm yaa sen bana yazdında ben mi görmedim acaba.Ben seni es geçermiyim tatlımipeeekkk bana niye hiç cevap yazmıyorsun kuzuuumm?????
Sen canını sıkma şu kiloları ver bak Allahın izniyle kendi bebeğini öpüp koklayıp uyutacaksıncanım eşim diyo hade hade hakkettim 15 kiloyu ver alıcem diyo işin komigi alsada yemem galiba insan yememeye alışıyo sanki kilo alırmış gibi oluyo yawama bir kereden birşey olmaz kıyamam yavruma ah olsada benimde yavrum ben onu koynumda yatırım kardeşimin oglu dogdu 8 gün kaldım yanında hep koynuma aldım beşşigine yatırmadım inan koklaya koklaya öptüm yattırdım kolumun altına sarılaraktan ordanda ayrıldım evime geldimya okadar alışmışımki çok agladım yanımda yok diye yemin olsun kardeşim oldu diye kısaknma aklımdan geçmedi ama sanki ben dogurdumda elimden aldı gibi oldular gelinde ertesi gün aradı abla eymen seni çok özledi gelsene dedi gitmedim çok istedim ama gidemedim ablamın oglunda hata yaptım bunda yapmak istemiyorum çok alıştım ablamın ogluna ondan ayrılmasıda zor oldu eşininde kırması cabası halen içimden gitmez eşinin kırması aklıma geldikçe
aç karnına 1 bardak metabolizma çayı
500 ml su
2 yumurta kırdım az tereyağına
1 avuç büyüklüğünde peynir
2 dilim kepek ekmek
domates-salatalık (zeytinyağ gezdirdim)
çaaayy :))
tamam tatlım.yok bulmana gerek yok canım.üstünden zaman geçince unutuyorum izinleri de ondan soruyorum
afiyet olsun canım.sanırım protein+sebze günündesin..400 gr için tebrik ederim harika bence..az ve öz gitsin canım,bir daha gelmemek üzere
amaann bilmem mi şu regl gerginliğini ne gıcıktır yaa,resmen dünyaya küsüyorum.eşim bile artık hemen anlıyor,hastasın ya sapıttın gene diyorben de hemen üste çıkıyorum tabi;madem bunu biliyorsun ona göre davran bana diyorum
tamam canım
nişasta ağırlık olmuş menün bence..bezelye+bulgur+ekmek hem de 2 dilim ama diyetisyen listesi tabi..uy bakalım canım ne olacak görelim hep birlikte..memnun kalırsan belki bende senden kopya çekerim
elektrik tam zamanını bulmuş gidecek desene
eşine de sana da afiyet olsun canım
Canımm yaa sen bana yazdında ben mi görmedim acaba.Ben seni es geçermiyim tatlım
Afiyet olsun canım.Önce karataya başlayayım dedim ama sonra vazgeçtim.Hızlı bir k fleks dönemi geçireyim sonra duruma göre değerlendireceğim
evet tatlışımm dünden beri hep yazdım sana ama görmedin demekki.muhtemelen benim alıntılar arasında farketmemişsindir
sağol canım..şu kfleks benimde aklımda hep.bir de nesfit.hangisi daha iyidir ki:44: kk da baktım,topik var bunla ilgili ama kesin bir şey yok.ikisinin de seveni ayrı ayrı
işşallah canım benimAllah kolaylık versin regl döneminde laf atlatmaya çalışmakta zor
Ne güzel kız valla okurken yazdıklarını ben de dedim nasıl yapacak hepsini bir günde.Eşine katılıyorum canım hem bu sayede bedeninide çok yormazsın
Canımm yaa sen bana yazdında ben mi görmedim acaba.Ben seni es geçermiyim tatlım
Sen canını sıkma şu kiloları ver bak Allahın izniyle kendi bebeğini öpüp koklayıp uyutacaksın
Afiyet olsun canım.Önce karataya başlayayım dedim ama sonra vazgeçtim.Hızlı bir k fleks dönemi geçireyim sonra duruma göre değerlendireceğim
PAŞA cım ben de diyorum bu kadar işi nasıl yapacak..kendimi çok beceriksiz ilan ettim sen o kadar iş yazınca....maaşallah cnm sana....
bu arada menümü yazayım bari
sabah kahvaltısında yediklerim şuınlar
1-kepek unundan 1 krep yaptım aslında 2 tane yapmıştımda sermayeyi kediye kaptırdık eşime
2-yanına kocaman bardak
3- 5 bir yerde çay büyük boy bardakla
4-badem domates 1 ade,t ve 3 sivri biber acı :18::18:
öylen yediklerimde
1-semizotu yogurtlaması
2-tavuk gögsü teflan tavada ızgara
kocaman bir bardak 5 biryerde çay
akşamada bol salata yemeyi düşünüyorum yavrular haberiniz ola ya 5 biryerde çay yada soda içicem
yanınada ek olarakten yeşil erik ve vbir elma tabi onuda yersem
özledim kızlar nerdesiniz yav işim olmaz yoksunuz işim olur bursasınız olmuyo ama yaw
ben de öğlen yoğurtlu bakla yedimnamanallahım nasıl özlemişim doyamadım yemelere
bi de manav geçen hafta korkuttu beni baklanın zamanı geçti gelmez bi daha dedigörünce hemen aldım 1 kilo gözüm dönmüş herhalde bütün hafta bakla var benim menüde artık
işşallah canım benim
canım işleri yaptım yapmasınada neler yaptım söylüyüm nevresimleri beyazlıları astım yemek odasını düzelttim bazayı hallettim gardoalbı şöyle bir rutuş attım kirli çamaşırları makinaya koydum yatak oadsını çektir toz al sil mutfagı topla makinayı nboşalt geri doldur yemegim var akşama çok şükürdaha bitmedi paşanın kasefini temizle wc yıka gerisi boş anacım diger işleri yapmadım vallahi nedenine gelince karnım açya çabuk yoruldum :111::111::111 eşimden atlımı kovalıyo canım digerlerinide yarın yaparım eşime söylüyümde izin veririse oglumu görmeye gidiyim çok özledim bugün annem aradı sesi geliyodu gelinde diyoki halası eymenin seni çok özledi geçen annesi hastaneye bir giydirmiş spor allahım topluda bir bebek içime sokasım geldi okadar tatlıydı yavrum benim halasınız gülü bneden paso kızlar bugün yoruldum yarın anneme gitmezsem devam ederim cumartesi elti alıyorum kendime yüzük takılıcak bugün tunik vardı aldıgım o ve krem pantolonum vardı inanın giydim bol geldi aynada kal kaldım yeminle bir taraftan çok seviniyorum bir yandanda üzülüyorum kıyafetim kalmadı eşime dedim vallahi paşa sen ver ben sana neler alırım dedi neler aklımda birşey var tam kilo veriyim onu alıcem içime ukde kaç zamandır şimdi ben ne giyicem :26::26:size dedigim etek vardıya olmayan belimde fır fır dönüyo yaşasınn
harikasın canımmkıyafetlerini terziye götürüp daralttırabilirsin
ah canim ben de oyle aryorumki sizleerii...netim kapali halaaa...acilinca donucem ins...gez gez dur bizde seni burda özleyelimbu arada fındık cennetine gdiyosun hadi bakalım hakkımıda getir fındıgım bittide
SAFERAANNNNN cımmmm hoşgeldinnn...iyi tatiller cnmmm...dönnn artıkıkkkk geri yaaaaaaa lütfeeeeennnn
ozaman 1 çuval alayım ben o fındıklardanah canim ben de oyle aryorumki sizleerii...netim kapali halaaa...acilinca donucem ins...
Findiklar sana feda olsun...
Donucem ins....ben de sizi ozledim....
pasam gozun aydin...bebisiniz dogmus...allah anali babali buyutsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?