Alttaki kırmızı gömleği 85 kiloyken giyiyordum ama düğmelerin arası ayrık ayrik oluyordu streç gibi yapışıyordu pembeye şuan sığıyorum gayet hoş sadece kollar tam oluyor malum kollarım aşırı derecede iri demistim anca bu kadar inmisEki Görüntüle 2138155 Eki Görüntüle 2138156 Eki Görüntüle 2138157
@MiuLego @tevafuk55Whiteblacklife @nehirnil111 @begum75 Nare83 @smykmy @Lunya hepfit igdedali @Melegiimm22 @hippoglisemi @Bonus Floweroflife aklıma gelen isimleri etiketledim
O zaman buraya geldikten sonra hızlandı desene, tmm kuzum sen biliyorsun yapısını. Ona göre yol çizerizHazır anam okumuyorken yazayım.
Evet kuzum az gidiyor. Buraya gelmesini de ondan istedm
Miuyla konuştum önce. Geldiğinde inancı hiç yoktu. Ameliyat filan düşünüyordu ki hala aklında biliyorum. Eşin izni gerekiyormuş. Babam asla imza atmam müsaadem yok dedi ondan olmuyor...
Günde 20 kez arayıp kontrol ediyorum çünkü canı sıkılınca yyenlerden.
Yaştan dolayı mı yoksa tiroid rahatsızlığı var ondan mı bilmiyorum...
Sporu da var misal bugün 45 dakika salonda çalışmış. e yarım saat de yürümüştür.
Onca çabaya az gidiyor ama hiç yoktan iyidir mantığıyla devam ediyoruz. Bu yüzden arada ödüllerine çok bişey diyemyorum. Bana da doğru gelmiyor. Fakat ya koparsa yasağa gelemezse diyorum...
130 kilo halini biliyorum yürüyemiyordu bile fit. Yerinden kalkamıyordu. Bugün aradım aynen devam ediyorum dedi de rahatladım. Listede olsa canına okurum ama...
Miu da haklı tabi karışamam ona. Kaptan bildiği şekilde yorumlayacak menüyü.
Sen güzelsin ondanne güzel haberler gweliyor bugün öyle yahu
lunyam bu süreçte eksi görmeyi beklersen hata edersin zaten. Moral bozarsan iyice kötü olur. İlaç kilosu var ve bitene kadar ilaçların o kilo gitmeyecek.. Şuanki beslenme şeklin ekstra kilo eklemeni önlüyor. K,i büyük artı..
Ama bu ilaç bitecek illaki.. pat pat inecek o zamana kilon..
Sabret az daha.. tartıya takılma.. sporun mneülerin şahane çünkü.. ilaç sonrası yine fit olacaksın
doktora gitmeyi denediniz mi iğde hanım?
Aha işte bende o yok şeri. Çorapsız asla gezemem. Taa hazirana kadar. Çorap yoksa terliği çıkarmam ayağımdan. KAt kat giyinmeye bayılırım. Normalde havalar yi 2 gündür ama gene de sırtımda yün hırkamla gezerim çünkü biraz serin olsun sırtım üşüyor. Ondan anlam veremiyorum yanlış bişey yapmıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum filan ama olmadı... İlaçlar bitsin başka doktora gideyim bi geçmezse. Ya 3 aydan az zaman kaldı sınava. 3 haftadır doğru düzgün ders çalışamadım hastalıktanigdedali igdecim havalar cok dengesiz. bi gün güneşli sıcacık ertesi gün buzz esiyor.
bak ben corap giymedim sabahtan beri. ayaklarım buz tutmuş. biraz da sıkı sıkı giyinmeyi sevmiyorum ben. hep yaz gibi tiril tiril gezeyim.
o yüzden sık sık yokluyor beni sanırım bu bogaz agrıları..
Akşama buluşalım kimseye randevu vermegelmez mi senin sesin o güzel sesi duymayan kulakları napayım beeeeeeeeeeçok özlüyorum lan neden çalışmaya başladın sanki nedennnn
Haydi bismillah buse.. 1. sayfayı okuduysan her akşam eksiksiz menünü, sporunu bildirmen gerekytiğinin görmüşsündür.. kızlar paylaşır birkaç menü zaten.. sen de nasıl paylaşılıyor görmüş öğrenmiş olursun ve paylaşırsın.. cuma sabah aç karna tartılıp bildiriyoruz takıma kilomuzu.. onu da unutma lütfen
Tabi canım kendi de diyor oraya yazacam diye çoğu şeyi yemiyorum. Kızlar olmasa kesin ay şunun da tadına bakayım yaparım diye. Siz gene söyleyin yanlışını doğrusunu ben karışamam la ona.O zaman buraya geldikten sonra hızlandı desene, tmm kuzum sen biliyorsun yapısını. Ona göre yol çizeriz
Hele bi de çiayla keten tohumunu karıştır masum allah allah nidalarıyla koşuyon resmensabah ki kayısı ve incir iki bardak su = wc ye koşma
Gelmiyo ki kaciyor elimizdenTabi canım kendi de diyor oraya yazacam diye çoğu şeyi yemiyorum. Kızlar olmasa kesin ay şunun da tadına bakayım yaparım diye. Siz gene söyleyin yanlışını doğrusunu ben karışamam la ona.
Tek isteğim şöyle 70 l kilolara düşsün bi görelim burada hep beraber... O zaman sağlık problemleri de azalır inşallah biter...
Yoksa manken gibi olmasına gerek yok
Hadiiii gerceeeeekkk denerim bak, karsinda kronik kabiz duruyorHele bi de çiayla keten tohumunu karıştır masum allah allah nidalarıyla koşuyon resmen
Çok yoğun bir hayatı varmış öyle diyorGelmiyo ki kaciyor elimizden
Deseydin ordakilerin hepsi bos duruyor diyeÇok yoğun bir hayatı varmış öyle diyor
Sabah herkesi evden gönderip temizlik ve sporu yapıyor
Sonra öğlen herkes eve yemeğe geliyor. Onları tekrar gönderiyor. Öğleden sonra dışarıda işlerini hallediyor. Eve gelip akşam yemeğini hazırlıyor sonra hoop gene herkes eve doluşuyor bulaşık yıka oğlanın ödevini yaptır derken uyuyormuş
Bahane tabi
Daha tam çözemedi ya ondan. Bi öğrensin çıkmaz buralardan kafamız şişecekDeseydin ordakilerin hepsi bos duruyor diyekk onlarin evine gelip işlerini yapıyormuş o yüzden hep burdalarmis de yemegi ocağa koydum, elime kahvemi aldım öyle yazıyorum ben de
Çözer çözer onda o ışık var,Daha tam çözemedi ya ondan. Bi öğrensin çıkmaz buralardan kafamız şişecek
ÖğlenMenüm belli
Sabah(09.30)
3 çilek
2 Malta eriği
2 ceviz
2 kayısı
1 kaşık yoğurt
Öğlen(14.00)
2 haşlanmış yumurta
1 k.k Beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim kaşar
1 sosis
Ara(18.00)
1 muz
Akşam (21.00)
1 fırında but tavuk
Salata
Yoğurt
Spor yazarım yürüyüş kesin de koşu belki yine
Su bol
@MiuLegohepfit @malahit
Niye
gelmez mi senin sesin o güzel sesi duymayan kulakları napayım beeeeeeeeeeçok özlüyorum lan neden çalışmaya başladın sanki nedennnn
Haydi bismillah buse.. 1. sayfayı okuduysan her akşam eksiksiz menünü, sporunu bildirmen gerekytiğinin görmüşsündür.. kızlar paylaşır birkaç menü zaten.. sen de nasıl paylaşılıyor görmüş öğrenmiş olursun ve paylaşırsın.. cuma sabah aç karna tartılıp bildiriyoruz takıma kilomuzu.. onu da unutma lütfen
Kizlar kollarınız da falan çatlama varmi nasıl gecicen ini biliyrmusunz
Oohhhh misssssssssKız geçen kabak sandal yaptım üstüne sarımsaklı yoğurt süper oldu yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?