Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esra_4378

O zaman buraya geldikten sonra hızlandı desene, tmm kuzum sen biliyorsun yapısını. Ona göre yol çizeriz

Sen
Sen güzelsin ondan

Aha işte bende o yok şeri. Çorapsız asla gezemem. Taa hazirana kadar. Çorap yoksa terliği çıkarmam ayağımdan. KAt kat giyinmeye bayılırım. Normalde havalar yi 2 gündür ama gene de sırtımda yün hırkamla gezerim çünkü biraz serin olsun sırtım üşüyor. Ondan anlam veremiyorum yanlış bişey yapmıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum filan ama olmadı... İlaçlar bitsin başka doktora gideyim bi geçmezse. Ya 3 aydan az zaman kaldı sınava. 3 haftadır doğru düzgün ders çalışamadım hastalıktan

Akşama buluşalım kimseye randevu verme

O zaman buraya geldikten sonra hızlandı desene, tmm kuzum sen biliyorsun yapısını. Ona göre yol çizeriz
Tabi canım kendi de diyor oraya yazacam diye çoğu şeyi yemiyorum. Kızlar olmasa kesin ay şunun da tadına bakayım yaparım diye. Siz gene söyleyin yanlışını doğrusunu ben karışamam la ona.
Tek isteğim şöyle 70 l kilolara düşsün bi görelim burada hep beraber... O zaman sağlık problemleri de azalır inşallah biter...
Yoksa manken gibi olmasına gerek yok

bende kızlar nasılsınız bakem bende yazamasam bile ara ara baktım yoksa hepten ayrı duramıyom menuyu vereyimde işime bakayım
9:00
2 yumurta. 9 zeytin 1 yk tulum peyniri 1 dilim beyaz peynir yeşillik salatalık domates
13:30
2 incir ((dışarıdaydım bunlarıda cantaya koymuştum sut almak hiç aklıma gelmedi)
17:00
1 tabak taze fasulye. ( dünden kalmişti)
salata. Yoğurt
su 2.5
spor sonra bildireyim yaparsam

Gelmiyo ki kaciyor elimizden

Gelmiyo ki kaciyor elimizden
Çok yoğun bir hayatı varmış öyle diyor
Sabah herkesi evden gönderip temizlik ve sporu yapıyor
Sonra öğlen herkes eve yemeğe geliyor. Onları tekrar gönderiyor. Öğleden sonra dışarıda işlerini hallediyor. Eve gelip akşam yemeğini hazırlıyor sonra hoop gene herkes eve doluşuyor bulaşık yıka oğlanın ödevini yaptır derken uyuyormuş
Bahane tabi

Deseydin ordakilerin hepsi bos duruyor diyekk onlarin evine gelip işlerini yapıyormuş o yüzden hep burdalarmis deyemegi ocağa koydum, elime kahvemi aldım öyle yazıyorum ben de

Deseydin ordakilerin hepsi bos duruyor diyekk onlarin evine gelip işlerini yapıyormuş o yüzden hep burdalarmis deyemegi ocağa koydum, elime kahvemi aldım öyle yazıyorum ben de
Daha tam çözemedi ya ondan. Bi öğrensin çıkmaz buralardan kafamız şişecek

Öğlen
Kaşar yenmedi
Sosis yerine mantar sote yendi
Böyk
@MiuLego hepfit

]bende kızlar nasılsınız bakem bende yazamasam bile ara ara baktım yoksa hepten ayrı duramıyom menuyu vereyimde işime bakayım
9:00
2 yumurta. 9 zeytin 1 yk tulum peyniri 1 dilim beyaz peynir yeşillik salatalık domates
13:30
2 incir ((dışarıdaydım bunlarıda cantaya koymuştum sut almak hiç aklıma gelmedi)
17:00
1 tabak taze fasulye. ( dünden kalmişti)
salata. Yoğurt
su 2.5
spor sonra bildireyim yaparsam[/QUOTE]
Whiteblacklife @MiuLego cakil80

Kizlar kollarınız da falan çatlama varmi nasıl gecicen ini biliyrmusunz

Kız geçen kabak sandal yaptım üstüne sarımsaklı yoğurt süper oldu yaa :))
Oohhhh misssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…