Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

17 nisan menüsü

Sabah 10:30
2,5 yumurta tavada,
3 kk taze kaşar
15 zeytin , 1 avuç roka
6 ceviz, 1 incir

Çay

Akşam 19:30 - 20:00
1 kase buğdaylı yayla çorbası
1 kase dolu olmayan irmik helvası

Su az
Spor 40 dk yürüyüş + 40 dk yürüyüş yarısı normal yarısı tempolu

18 nisan menüsü

10:30 çay

Kahvaltı 13:00 - 14:00
2,5 haşlanmış yumurta
2 küp beyaz peynir
Z.yağı dökülmüş 1 avuç roka, 1 avuç maydanoz, domates
4 ceviz, 1 incir

Akşam 19:40-20:20
2 dilim hazır şinitzel( kızarmış değildi)
1 yumurta, yarım alabaş, soda

50 dk normal yürüyüş

@MiuLego

Hippo sen hepsini burada mı verdin ?
Karışık.. şimdi doğumdan sonra 102yi görünce tabi 6 ay dikkat edemedim.. sonra az dikkatle 9 kilo verdim 93..takıldı kilom o ara..sonra kazen den bildirim geldi 12.takıma girdim.. 80 ile mezun oldum.. o zmn yeter demiştim :)) sonra sensin şişkoyu açtık.. orda da 69a düştüm.. sonra 7.takıma girdim dedim son kilolar hızlı gitsin diye.. 2 kere mezun oldum :))

Esraaaaa süper ya canım pembe üzerinde gördüğüm değil mi su an bile gayet rahat oluyor sana
G3cmis olsun mortim nasıl.oldu prenses
Ne kaçırdım ya 450. Sayfada bıraktım

Bugun ne fena bir gundu
Kızımı okuluma götürdüm bir heyecanla..
Okulda kızımın alnında pütürler fark ettim
Yakından bakınca parlak parlak g3kdi gözüme
Vücudunu inceledim
Kulak arkaları sırtında daha çok.olan "su çiçeği "
Istahsiz di dünden beri ve dün de erken uyumuştu. Nedeni bunlalarmış d3mek ki
Rapor aldik ama gün boyu benim.okulumdaydi
Muhtemelen b3nim öğrencilerime de bulaştı ve tabiki evd3ki oğluma da bulaşacak

Ödül yemek olmamalı yeme bağımlısı alkol bağımlısı gibi ödüle odaklı olursa kilo almak için yemeğe başlar psikoloji fena olur. Ödül onu mutlu edecek başka birşey olmalı sevdiği bir konser bir kıyafet kitap gezi yemekle bağlantılı olmayan birsey. Yeme bagimliliginin ilk tetikleyicisi küçükken her iyi bişey yapildiginda veya kötü birsey yemekle bastirilmasi.

Örnek bebek aglayinca hemen agzina meme veriliyor belki o bebeğin canı sadece güvende olmak istiyor annesinin kokusunu duymak istiyor ama biz öyle yapıyoruz hemen ağzına birseyler depiyoruz düşünün bu bebek her agladiginda anne kokusu duyup güven hissetmek için yemek yiyecek.

Karne Hediyesi dışarda yenen yemek veya uslu dursun sana ödül mac. Bunların hepsi ogrenilmis davranis. Ödül bizim için yemek dışı mutluluk olmalı yani bence

Sizce ???

oy çok geçmiş olsun

Canim cok geçmiş olsun. Ogluna bulasmayi iyi olur ikisi ayni anda gecirir oglunu korursan bulasmasin diye ilerki yaslarda gecirmesi daha zor olur.birimiz bu cocuk hastaliklarindan birini gecirse annem bi gece kardesimle beni beraber yatirirdi ikimiz de gecirelim diye.

ördekim mapusa düşmüş
kaç gün yok acaba

sporuna sağlık
sagol kuzu senin yüzünü aydınlik yapacagim hep insaaallah ve beni 1.ci çokartcan insa sporda

sporuma artık dikkat etmeye çalısyorum mium benim net bitmek uzere eşimden giriyorum aksamlari vericem menu ve sporlari

Oyy dadlı kuzu masallah
kariyarik düsündurdü yagda kızartmadan olmaz ki ama

Esraaaaa süper ya canım pembe üzerinde gördüğüm değil mi su an bile gayet rahat oluyor sana

G3cmis olsun mortim nasıl.oldu prenses

Ne kaçırdım ya 450. Sayfada bıraktım
siz görüsüyonuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…