Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haklısın ben arada ufak tefek kaçamaklara karşı değilim.. bende 40 kiloya yakın verdim 1 senede.. arada kaçamak yapmasaydım 2.ayda pes ederdim..
Oooo masaallah cok guzel vermışsın tebrıkler.suan kacsn hedef kac.takıp edıyorm ama malum cok kısı oldugu ıcın aklımda kalmıyo

Oooo masaallah cok guzel vermışsın tebrıkler.suan kacsn hedef kac.takıp edıyorm ama malum cok kısı oldugu ıcın aklımda kalmıyo
Başlangıç 102 hedef 64tü 64.5 ile mezun oldum.. şu am 66yım cnm.. mezuniyetten sonra bi iki aldım.. boy 175 bu arada...

iyi akşamlar kızlar
menümü vereyim ; @MiuLego
sabah kalkınca ( 11:00 ) : nane+salatalık+limon ve zencefil kürü, tüm gün 2 lt içtim
kahvaltı 11: 00 yumurtalı menemen, 1 dilim tbt ekmek, bir küp süzme peynir.
ögle : 16:00, kavurma, salata zencefilli su
ara : kahve, 3 günkurusu
akşam : 20:30 3 ceviz, 8-10 tuzlu fıstık, çeyrek elma, ayran ( canım başka bişi istemedi )
spor : bugün ve yarın yapmicam. ödem tutmak istemiyorum cumaya. cuma günü yeniden başlarım...

aslında yarın da kabak çorbası detoks yapacaktım ama yarın dışarıda olacağım bazı işlerden dolayı. yumurta haşlar yanıma alırım diyorum..

sabahki yaptığın zencefil küründen braz bilgi verir msn tarifinide

sabahki yaptığın zencefil küründen braz bilgi verir msn tarifinide
biraz taze zencefil,2 salatalık, bir limon suyu ve biraz kabugu. zencefil ve salatalıkları rondoladım. biraz limon kabugu parçaladım. bi kaç parça nane ekledim ve su koydum . gece beklettim. sabah su ekleyip 2 litreye tamamladım. çok tatsız olur sandım ama harika fresh bir içecek oldu. tüm gün 2 lt içmek hiçte zorlamadı. tavsiye edeim. sanırım iyi ödem atıyor. sabah tartıda göreceğim inşallah.
yarın da içeceğim. posayı atmaya kıyamadım yine su koydum dolaba ekledim. aslında tze sebzeler koymalı ama zencefilim kalmadı yarın alıp yaparım. gerçekten harika oldu..

Başlangıç 102 hedef 64tü 64.5 ile mezun oldum.. şu am 66yım cnm.. mezuniyetten sonra bi iki aldım.. boy 175 bu arada...
Cok guzel ya boyunda ıyıymıs ondan yırtıyosun hadı bakalm.benm boy 1.60 oldugu ıcın 68 kılo pofuduk yapıyo benı tabı

teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…