Aynen canım çok şükürMaşallah nevo ne güzel korudun
Peki özellikle istediğin birşey varmı
Börek-Poğaça-Kurabiye-tatlı-pasta vs
Inşallah canımAy çakıl herşey gönlünce olsun
Pardon
Poğaça ve kurabiye en sevdiklerim
Ben bi sefer çantada otobüsle giderken 45000 adım saymisti ben de sildim saat kulaniyorum çok memnunum saat daha etkilikızlar ya ben adım syar indirecegim aama hata veriyor
Ben aksam wc den sonra... :)Ben hergün :))
Kız akşam belli olmaz ki..Ben aksam wc den sonra... :)
Oooo masaallah cok guzel vermışsın tebrıkler.suan kacsn hedef kac.takıp edıyorm ama malum cok kısı oldugu ıcın aklımda kalmıyoHaklısın ben arada ufak tefek kaçamaklara karşı değilim.. bende 40 kiloya yakın verdim 1 senede.. arada kaçamak yapmasaydım 2.ayda pes ederdim..
Başlangıç 102 hedef 64tü 64.5 ile mezun oldum.. şu am 66yım cnm.. mezuniyetten sonra bi iki aldım.. boy 175 bu arada...Oooo masaallah cok guzel vermışsın tebrıkler.suan kacsn hedef kac.takıp edıyorm ama malum cok kısı oldugu ıcın aklımda kalmıyo
Ay mesaj tam gelmemis virgül koymayinca da iyice eksik olmusKız akşam belli olmaz ki..
sabahki yaptığın zencefil küründen braz bilgi verir msn tarifinideiyi akşamlar kızlar
menümü vereyim ; @MiuLego
sabah kalkınca ( 11:00 ) : nane+salatalık+limon ve zencefil kürü, tüm gün 2 lt içtim
kahvaltı 11: 00 yumurtalı menemen, 1 dilim tbt ekmek, bir küp süzme peynir.
ögle : 16:00, kavurma, salata zencefilli su
ara : kahve, 3 günkurusu
akşam : 20:30 3 ceviz, 8-10 tuzlu fıstık, çeyrek elma, ayran ( canım başka bişi istemedi )
spor : bugün ve yarın yapmicam. ödem tutmak istemiyorum cumaya. cuma günü yeniden başlarım...
aslında yarın da kabak çorbası detoks yapacaktım ama yarın dışarıda olacağım bazı işlerden dolayı. yumurta haşlar yanıma alırım diyorum..
biraz taze zencefil,2 salatalık, bir limon suyu ve biraz kabugu. zencefil ve salatalıkları rondoladım. biraz limon kabugu parçaladım. bi kaç parça nane ekledim ve su koydum . gece beklettim. sabah su ekleyip 2 litreye tamamladım. çok tatsız olur sandım ama harika fresh bir içecek oldu. tüm gün 2 lt içmek hiçte zorlamadı. tavsiye edeim. sanırım iyi ödem atıyor. sabah tartıda göreceğim inşallah.sabahki yaptığın zencefil küründen braz bilgi verir msn tarifinide
Cok guzel ya boyunda ıyıymıs ondan yırtıyosun hadı bakalm.benm boy 1.60 oldugu ıcın 68 kılo pofuduk yapıyo benı tabıBaşlangıç 102 hedef 64tü 64.5 ile mezun oldum.. şu am 66yım cnm.. mezuniyetten sonra bi iki aldım.. boy 175 bu arada...
teşekkür ederim canımbiraz taze zencefil,2 salatalık, bir limon suyu ve biraz kabugu. zencefil ve salatalıkları rondoladım. biraz limon kabugu parçaladım. bi kaç parça nane ekledim ve su koydum . gece beklettim. sabah su ekleyip 2 litreye tamamladım. çok tatsız olur sandım ama harika fresh bir içecek oldu. tüm gün 2 lt içmek hiçte zorlamadı. tavsiye edeim. sanırım iyi ödem atıyor. sabah tartıda göreceğim inşallah.
yarın da içeceğim. posayı atmaya kıyamadım yine su koydum dolaba ekledim. aslında tze sebzeler koymalı ama zencefilim kalmadı yarın alıp yaparım. gerçekten harika oldu..
iyi oku600 sayfa boru değil
Başlangıç 102 hedef 64tü 64.5 ile mezun oldum.. şu am 66yım cnm.. mezuniyetten sonra bi iki aldım.. boy 175 bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?