sagol kuzu senin yüzünü aydınlik yapacagim hep insaaallah ve beni 1.ci çokartcan insa spordaördekim mapusa düşmüş
kaç gün yok acaba
sporuna sağlık
sporuma artık dikkat etmeye çalısyorum miumtövbeler olsun o kafayla ne yazmışım öyle
hiç de kaçırma aman
çubuk kraker???????????????????????????????????????????
yemeyin şöyle gereksiz şeyler yavallaha okuyunca delleniyorum yakışıyor mu hiç paket gıda????
menünün kalanı güzel ama o 10 minik kraker yüzünden beğenmedim
Hafif bir gün olmuş.. çorba ne çorbası? bunu bilmek zorundayım belirtmen gerekli.. belki mantı çorbası sallıyorum. o zaman beğenmeyeceğim çünkü.. Sporun gayet iyi.
Elif sabit olduğğunu unutmadan bu 2 günü geçirmelisin.. en az -1 ile gelmeslisin cumaya.. ona göre adımlar at canım.
BU SABAH HALA SABİT Mİ? EKSİ VAR MI? KAÇ EKSİ VAR?
spor yakıyor menü de güzel.. çarşamba ve perşembe karbonhidrat yemiyorsun artık dur diyorsun
aynen öyle ne güzel dedin
senin otobüse sadece pro lar binebilmeli. pro otobüsü olmalı
Oyy dadlı kuzu masallahAlttaki kırmızı gömleği 85 kiloyken giyiyordum ama düğmelerin arası ayrık ayrik oluyordu streç gibi yapışıyordu pembeye şuan sığıyorum gayet hoş sadece kollar tam oluyor malum kollarım aşırı derecede iri demistim anca bu kadar inmisEki Görüntüle 2138155 Eki Görüntüle 2138156 Eki Görüntüle 2138157
@MiuLegotevafuk55 @Whiteblacklife @nehirnil111 begum75 Nare83 smykmy @Lunya @hepfit @igdedali Melegiimm22 retro_hippo Bonus @Floweroflife aklıma gelen isimleri etiketledim
kariyarik düsündurdü yagda kızartmadan olmaz ki amamenüde yazayım
sabah suda beklemiş 2 kayısı
suda beklememiş 1 incir (akşam çok cnm istemişti)
2 büyük bardak su
kahvaltı
2 wasa
bol peynir
az tavada yumurta
domates-biber-salatalık
8-9 zeytin
öglen
1 kase domates çorbası
2 minik karnıyarık (fırında)
1 büyük kase cacık
2 lt su
750 ml kadar (zencefil+limonlu su )
eve gidincde içeirm bişiyler allah ne verdiyse
@Esra_4378 @MiuLegosmykmy
siz görüsüyonuz muEsraaaaa süper ya canım pembe üzerinde gördüğüm değil mi su an bile gayet rahat oluyor sana
G3cmis olsun mortimnasıl.oldu prenses
Ne kaçırdım ya 450. Sayfada bıraktım
bende kopya istiyomAnlastik
Yok canım korumuyorum hazir olmusken o da olsun okul donemi daha zor bence.Canim cok geçmiş olsun. Ogluna bulasmayi iyi olur ikisi ayni anda gecirir oglunu korursan bulasmasin diye ilerki yaslarda gecirmesi daha zor olur.birimiz bu cocuk hastaliklarindan birini gecirse annem bi gece kardesimle beni beraber yatirirdi ikimiz de gecirelim diye.
Bende de var esim bir kullandı ben artık kullanamiyorum esnetmis boyu uzun geliyor ben faydasını gormustumEki Görüntüle 2138268 kızlar bende böyle bi alet var sizce nasıl
Ne sandınsiz görüsüyonuz mu
Amin canım inşallahYok canım korumuyorum hazir olmusken o da olsun okul donemi daha zor bence.
Insallah hafif atlatirlar
Isin ciddiyetinde değil haftasonuda nutella ile çilek yedi yanimda beni ciddi deniyor. Eğer bu dondurmadan bidaha yemezsen sana inanacagim dedi yapacaksin. Ama duygularinla yemeği ayırmalisin diyor mutluyken yemiyorsun bugün gergin olsaydin bu dondurmalar biterdi dedi haklı da biterdi. Bugün ben galip geldim umarım artık hep galip gelirim. Buzluk 4 çeşit dondurma kaynıyor çeşit çeşit eğer yemezsem basaracagim nefsimi yenecegim.Eşini alıp konuşsana çakıl, senin bebek için sağlıklı olman lazım, dün çikolata, bugün dondurma
Ne yapmaya çalıştığını bi sorar mısın?
Bebek istemiyor mu?
Sağlıklı olman, şekerden uzak durman gerektiğini anlamıyor mu?
Kızıyorum çok eşine
Alismaya basladim gibi bu izgarayi arkadaşım öğretti yumuşacık oluyor ben yanlış pisiriyormusum tadlarini sevmeye de basladim biraz uzmanlasim yemek tarifi yapcam diet menülerAy çakıl protein yiyorsun ya mutlu oluyorum
Bugun ne fena bir gundu
Kızımı okuluma götürdüm bir heyecanla..
Okulda kızımın alnında pütürler fark ettim
Yakından bakınca parlak parlak g3kdi gözüme
Vücudunu inceledim
Kulak arkaları sırtında daha çok.olan "su çiçeği "
Istahsiz di dünden beri ve dün de erken uyumuştu. Nedeni bunlalarmış d3mek ki
Rapor aldik ama gün boyu benim.okulumdaydi
Muhtemelen b3nim öğrencilerime de bulaştıve tabiki evd3ki oğluma da bulaşacak
Valla ben şimdiden baya bi eksideyim amaaferim mortimm güzel spor ama haşlicam seni cuma
Karışık.. şimdi doğumdan sonra 102yi görünce tabi 6 ay dikkat edemedim.. sonra az dikkatle 9 kilo verdim 93..takıldı kilom o ara..sonra kazen den bildirim geldi 12.takıma girdim.. 80 ile mezun oldum.. o zmn yeter demiştim :)) sonra sensin şişkoyu açtık.. orda da 69a düştüm.. sonra 7.takıma girdim dedim son kilolar hızlı gitsin diye.. 2 kere mezun oldum :))
sagol kuzu senin yüzünü aydınlik yapacagim hep insaaallah ve beni 1.ci çokartcan insa sporda
sporuma artık dikkat etmeye çalısyorum miumbenim net bitmek uzere eşimden giriyorum aksamlari vericem menu ve sporlari
Oyy dadlı kuzu masallah
kariyarik düsündurdü yagda kızartmadan olmaz ki ama
siz görüsüyonuz mu
İnş cnm yaa.. bi daha kilo alıcam diye çok korkuyorumAnaldim cnm süpersin valla tebrikler
Korumayı da başarırsin sen
Valla çok güzel olmuştu cnm
Fırın da kozledi soyup
Sonra kıyma harcını koydu
Tekrar fırına verdi muhtesemdi
İnş cnm yaa.. bi daha kilo alıcam diye çok korkuyorum
Verirsin canım merak etme akşam 8den sonra bişey yemezsen kilo almazsın üstüne kilo da verirsin. Yeterki akşamı erkene çekmeye çalışAnnem de destek olmaya geliyor haftaya bana diet yemekler yapacak yine 1 ay gece 11 de cikacagim zor günler bekliyor. Inşallah kilo vererek geçecek o günler
Hayrı seçiyorum :))Ağzını hayıra k....nı bayıra aç derler hippo tarafını seç :)
Verirsin canım merak etme akşam 8den sonra bişey yemezsen kilo almazsın üstüne kilo da verirsin. Yeterki akşamı erkene çekmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?