Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ördekim mapusa düşmüş
kaç gün yok acaba

sporuna sağlık
sagol kuzu senin yüzünü aydınlik yapacagim hep insaaallah ve beni 1.ci çokartcan insa sporda

sporuma artık dikkat etmeye çalısyorum mium benim net bitmek uzere eşimden giriyorum aksamlari vericem menu ve sporlari

Oyy dadlı kuzu masallah
kariyarik düsündurdü yagda kızartmadan olmaz ki ama

Esraaaaa süper ya canım pembe üzerinde gördüğüm değil mi su an bile gayet rahat oluyor sana

G3cmis olsun mortim nasıl.oldu prenses

Ne kaçırdım ya 450. Sayfada bıraktım
siz görüsüyonuz mu

Yok canım korumuyorum hazir olmusken o da olsun okul donemi daha zor bence.
Insallah hafif atlatirlar

Menü vereyim
@MiuLego Melegiimm22
Sabah ılık limonlu su 1 k.kayisi

Kahv 8.15: 2 yağda yumurta 3 zeytin
Kk.peynir domates salatalık

Ara sade kahve 2 ceviz 2 k.kayisi

Ögle 12.10: 3 parca et pirzola domates
2 köz biber

Ara türk.kahvesi

Akşam 19.45yemekli gün toplantısında n dolayı bu saat )
1 porsiyon karışık ızgara
1 kepçe cacık, salata, 1 y kasigi ezme

Su 2.5 litre
Spor
2 mil.leslie
50 dakika tempolu yuryus
60 dakika normal yürüyüş
Toplam: 275 puan begum75

Isin ciddiyetinde değil haftasonuda nutella ile çilek yedi yanimda beni ciddi deniyor. Eğer bu dondurmadan bidaha yemezsen sana inanacagim dedi yapacaksin. Ama duygularinla yemeği ayırmalisin diyor mutluyken yemiyorsun bugün gergin olsaydin bu dondurmalar biterdi dedi haklı da biterdi. Bugün ben galip geldim umarım artık hep galip gelirim. Buzluk 4 çeşit dondurma kaynıyor çeşit çeşit eğer yemezsem basaracagim nefsimi yenecegim.

Geçmiş olsun fena olmuş

Analdim cnm süpersin valla tebrikler
Korumayı da başarırsin sen

Valla çok güzel olmuştu cnm
Fırın da kozledi soyup
Sonra kıyma harcını koydu
Tekrar fırına verdi muhtesemdi

Annem de destek olmaya geliyor haftaya bana diet yemekler yapacak yine 1 ay gece 11 de cikacagim zor günler bekliyor. Inşallah kilo vererek geçecek o günler
Verirsin canım merak etme akşam 8den sonra bişey yemezsen kilo almazsın üstüne kilo da verirsin. Yeterki akşamı erkene çekmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…