- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ben ozelden attim :)Ayy cnm eski konulara baksan :))
Özele yazayım mı canımkızlar yaa bişey diyecem haftaya felan 5,6 kişilik caya gelecekler gunduz malum burda konuşalıcak şey değilde bana bi kolay gosterişl doyurucu 3 4 çeşit menu diyiversrniz ama özelden atınki canlarımız çekmesin hafin bana bi iyilik yapın çocuklarla nasıl yapacam bilmiyorum ama, bekliyorum fikirlrinizi
Nevo ya ben senin bölümü çözemedim. 174 sayfa yazılmış tarifler nerde? Hep muhabbet varÖzele yazayım mı canımYoksa geldi mi menüler:)
Poğaçalar bölümümü canımNevo ya ben senin bölümü çözemedim. 174 sayfa yazılmış tarifler nerde? Hep muhabbet var
Yok yok pişman olmam link atsana, hatta önerdiğin varsa onu yapayimPoğaçalar bölümümü canım
Orayı kasdediyorsan orası bizim sohbet konumuzDaha sonra oraya anket açıyorum
Tarifler ana sayfada istersen özelden link vereyim:)
Ama sonra pişman olma:)
yaz yaz canım geldi bi kaç tane sağolsun arkadaşlar hazır menu bulunsun arasından yapabilecekleriçi seçerimÖzele yazayım mı canımYoksa geldi mi menüler:)
Ay çakıl protein yiyorsun ya mutlu oluyorumUnutmadan listemi verim
12.30
Yarım kase mercimek çorbası
Çöp şiş tavuk yanına ızgara domates biber marul
17.00
3 tane ceviz
20.30
Salata Izgara et
21.00
1 tatlı kaşığı dondurma
Eki Görüntüle 2138326 Eki Görüntüle 2138327
Aksam yemegim ızgara güzel oldu sevdim
Ek olarak
45 dakika yürüyüş hızlı tempoda yokuş yukarı nefes nefese kaldım
@MiuLegoWhiteblacklife arden32 igdedali
yok kalsın o zaman şu vakitte de oralara bakmak pek iyi olmuyor hemen kapattım brndePoğaçalar bölümümü canım
Orayı kasdediyorsan orası bizim sohbet konumuzDaha sonra oraya anket açıyorum
Tarifler ana sayfada istersen özelden link vereyim:)
Ama sonra pişman olma:)
Tamam canım yollayayımyaz yaz canım geldi bi kaç tane sağolsun arkadaşlar hazır menu bulunsun arasından yapabilecekleriçi seçerim
Ben de çok begendim çok güzel oluyor ellerin dert görmesin @eflalimKız geçen kabak sandal yaptım üstüne sarımsaklı yoğurt süper oldu yaa :))
O biraz bende de varNevreste nevos benim ilginç bi özelliğim var, ben yaptıysam yiyemiyorum midem bulaniyor. Başkası yapmışsa gömüyorum ama
Tarif istiyor musun :)yok kalsın o zaman şu vakitte de oralara bakmak pek iyi olmuyor hemen kapattım brnde
istiyorum canım biraz önceki mesajı yanlışlıkla gondermişim elimde bulundu aniden misafir geliyor araştırmaya vakit olmuyor normalda yapmasını sseverimde kızlarla zor oluyorTarif istiyor musun :)
Yarın yollayayım ama gündüz pek vaktim olmuyorum geceleri buradayım
Peki özellikle istediğin birşey varmıcanım
istiyorum canım biraz önceki mesajı yanlışlıkla gondermişim elimde bulundu aniden misafir geliyor araştırmaya vakit olmuyor normalda yapmasını sseverimde kızlarla zor oluyor
Ben hergün :))Sabah ben bı tartilayim
Cumanın gelişi perşembeden belli olur
Ama artık pazartesi _ Çarşamba _ cuma
Tarti günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?