- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Elmalı Turgay’ı minik porsiyonlar halinde yapacağımMagnolia olabilir cnm.. tiramisu yada.. kek ile elmalı turta gider mi ki?? burdaki restoranlarda genelde sütlü tatlı yada şerbetli tatlı oluyo... ben sütlü tatlı tercih ederim.. daha hafif.. kek olarakta üzümlü tarçınlı olabilir .. yada leopar desenli kekbide sufle olabilir..
Anam brownie yerine sufle yapayımMagnolia olabilir cnm.. tiramisu yada.. kek ile elmalı turta gider mi ki?? burdaki restoranlarda genelde sütlü tatlı yada şerbetli tatlı oluyo... ben sütlü tatlı tercih ederim.. daha hafif.. kek olarakta üzümlü tarçınlı olabilir .. yada leopar desenli kekbide sufle olabilir..
Rabbim gönlüne göre saglıkla hayırla en hayırlı tez zamnda nasip etsin inş..ve dileyen her kadınada inş..Çok sağol canım inşallah süreç başlasın mutlaka soracaklarim olacaktır bir yanim korkuyor da agustosta 2 hafta izin almaya calisacagim o dönem stressiz geçer inşallah. Heyecanı korkuyu özlemi sevinci bir arada yasiyorum hep yasak koymuslardi şimdi umut verdiler o bile beni heycanlandirdi
wuuuu süperrrrrrrr tebriklerrrr
canım
istiyorum canım biraz önceki mesajı yanlışlıkla gondermişim elimde bulundu aniden misafir geliyor araştırmaya vakit olmuyor normalda yapmasını sseverimde kızlarla zor oluyor
aynnn bende isterim tarifffffPeki özellikle istediğin birşey varmı
Börek-Poğaça-Kurabiye-tatlı-pasta vs
Canımmm cokk gecmiş olsun kuzumuzaSagol kuzm smdi cok atesi yok ama cok huysuz
Coook gecmişler olsun kuzum yaaaaBugun ne fena bir gundu
Kızımı okuluma götürdüm bir heyecanla..
Okulda kızımın alnında pütürler fark ettim
Yakından bakınca parlak parlak g3kdi gözüme
Vücudunu inceledim
Kulak arkaları sırtında daha çok.olan "su çiçeği "
Istahsiz di dünden beri ve dün de erken uyumuştu. Nedeni bunlalarmış d3mek ki
Rapor aldik ama gün boyu benim.okulumdaydi
Muhtemelen b3nim öğrencilerime de bulaştıve tabiki evd3ki oğluma da bulaşacak
Dur daha kahve icecedükkkkk sennkine bol krema ve sekerde koyacaktım hem nereyeeeeeeeAha ben kaçıyom mali mortingen hadi öpüldünüz
Sagolasn kuzmRabbim gönlüne göre saglıkla hayırla en hayırlı tez zamnda nasip etsin inş..ve dileyen her kadınada inş..cakil80
wuuuu süperrrrrrrr tebriklerrrr
aynnn bende isterim tarifffff
Canımmm cokk gecmiş olsun kuzumuzaMelegiimm22
Coook gecmişler olsun kuzum yaaaa
Benimkiler babaya aşıkBenimkilerde baba evde olunca daha çok hareket ediyorlar onu farkettim, hiç bişey olmazsa eşimin ilgisini çekmek için çabalıyorlar(eşimin çalışma sistemi değişti haftada 3 gün çalışıyor artık)
Benimki sağlıklı yaşama baya taktıBen de bi cıs yaptım eşime
#diren7takım
Uleyn ne salağım dümdük yazmışım gece gece tatlı isimlerini, bu mesaj ve sonrasındaki birkaç mesajı göz ardı edin lütfenNevreste senden Benin de bir ricam var
Restoran için tatlı menüsü oluşturmam lazım
Aklımda
Brownie
Cheesecake
Cupcake
Elmalı turta
Bir kek çelidi(bilemedim hangisi olsa, pek de kek bilmem)
Çikolata mousse var
Başka bir önerin var mı?
Bir de bu saydıklarımın tarifi var mı sizde denenmiş?
Bizimki öyle istenilip alınacak birşey değil morticimayyy mikroplar bende istiyorummm
Daha çok yi giz yimekten sonra datlu falan yeÇarsamba menum
Sabah (10)1 has ymurta bol maydonoz 1 dmtes 1 salatalik 3 dlm peynir
Aksam (17) 1kase yogurt 4 yk patatessiz türlü
Su 2lt
Spor
(Bugun toplantim vardı çok saat ayaktaydım topukluyla bacaklarim agrıdigi icin sporum az oldu yapabilmek icin bu saate kaldım)
30 dk leslie ×3=60
20 dk tempolu yuryus ×2.5=50
6 dk bacak eritme 2.gun ×3=18
50 ip ÷5=10 ip az oldu ama zıplayamadım ayaklarrm cok agriyo
60+50+18+10=138 puan
@MiuLegoEsra_4378 @masumm
Regl oldum bu tarçın elma kuru çok işe yaradı 3 haftada geldi..kabak detoxu yapmadım ona benzer birşey yaptim sadece kabak yemeği yedimistisnalarla beni kandırmaya çalışıyorsunuz
harika haber bu nilişkooooooo
ellerine sağlık mis gibi olmuş ohhhhhhhhhhhhh
1 günlük sonuç nedir bu sabaha kaç eksi ile uyandın kuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?