- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
14 saat demisti inmek uzeredir ve pert olmustur
14 saat demisti inmek uzeredir ve pert olmustur
Sen if yapiyon günü onlardan coook once kapatiyon.onlar tikinmaya devam ediyoAnam siz azıcık yiyorsunuz ya ben çok yiyorum size göre
Esra_4378 15 dk yürüme 20 dk stapper var cnm
Kıyamam ona ne değişik bir hastalıktır bi şu çiçeğiSagolun canlar
Şimdi uyandı ates i çıkmış
Vucudundakiler su gibi iltihaplı olmuşlar bir sürüler
Pamugunda bile cıkmış
Nömizsiz vicdönsizler
Kol ve bacak için çok etkili oldu bana ben özellikle kol için almıştım yaza hazırlıkBende yapayım gorurum belki ne gibi faydaları oldu canom
Haşhaşlı kek de harika oluyor çay ve kahvenin yanına. Üstü sosluElmalı Turgay’ı minik porsiyonlar halinde yapacağım
Kek de kahveyle gider diye düşündüm
Magnolia ne oluyor ki?
Titamisu italyan bizim konsepte uymuyor çok severim kendisini ama o olmaz
Leopar kek nasıl?
Aslında sütlü tatlı eksik sen söyleyince farkettim
Ne olabilir acaba?
Yarın bizimkilere sorayım
Leopar kel nasıl?
Amin inşallahRabbim gönlüne göre saglıkla hayırla en hayırlı tez zamnda nasip etsin inş..ve dileyen her kadınada inş..cakil80
wuuuu süperrrrrrrr tebriklerrrr
aynnn bende isterim tarifffff
Canımmm cokk gecmiş olsun kuzumuza @Melegiimm22
Coook gecmişler olsun kuzum yaaaa
Ödül yemek olmamalı yeme bağımlısı alkol bağımlısı gibi ödüle odaklı olursa kilo almak için yemeğe başlar psikoloji fena olur. Ödül onu mutlu edecek başka birşey olmalı sevdiği bir konser bir kıyafet kitap gezi yemekle bağlantılı olmayan birsey. Yeme bagimliliginin ilk tetikleyicisi küçükken her iyi bişey yapildiginda veya kötü birsey yemekle bastirilmasi.
Örnek bebek aglayinca hemen agzina meme veriliyor belki o bebeğin canı sadece güvende olmak istiyor annesinin kokusunu duymak istiyor ama biz öyle yapıyoruz hemen ağzına birseyler depiyoruz düşünün bu bebek her agladiginda anne kokusu duyup güven hissetmek için yemek yiyecek.
Karne Hediyesi dışarda yenen yemek veya uslu dursun sana ödül mac. Bunların hepsi ogrenilmis davranis. Ödül bizim için yemek dışı mutluluk olmalı yani bence
Sizce ???
sagol kuzu senin yüzünü aydınlik yapacagim hep insaaallah ve beni 1.ci çokartcan insa sporda
Ödül olsun bence o konuya katiliyorum ama yemek olmasınBen ödül yapmıyorum zaten kuzum, yapmak isteyenler için rastgele olmasın bi kurala koyalım diye iğdeyle konuştuk. Yoksa ödül yapmamak en iyisi tabi.
hiç durmayayım o zamanKol ve bacak için çok etkili oldu bana ben özellikle kol için almıştım yaza hazırlık
Ayyy bitmeyen yollarGünaydııııınnn
Sana da günaydın kutsal perşembeeee
Herkes tartı kontrolünü yapsınvarsa sıkıntı özelden yazaın çarwler bulalım son kozları oynayıp şu perşembeyi kutsallığa layık hale getireleim
Ben hala yoldayım evet inemedimçok zevk alıyorum harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?